| Záchrana senseiů tým 3 | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Clover Akatsuki
Počet příspěvků : 1712 Datum založení účtu : 05. 03. 10 Bydliště : Pardubice
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Tue Apr 13 2010, 19:47 | |
| Sora
Teď nebo nikdy,složila pečetě a řekla Doton: Doroku Gaeshi .Čekala jestli sejí technika povede a doufala že se jí nic nestane | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Wed Apr 14 2010, 22:54 | |
| Masaru -> Uslyšel jsi jen jakýsi zasyčení bolestí a došlo ti, že jsi trefil cíl. (Piš co děláš za pečetě na jaké jutsu. nevim kdo tu zavedl to, že napíšete jen "udělal jsme pečetě.")
Sora -> Povedlo se ti to, ale v zápětí tě chytlo zase něco jako pavučina a ty jsi se objevila vedle stojící ženy, která v sobě měla jeden zapíchnutý shuriken.
Nami -> Mravenci lezli po tobě, musel bys dát krystaly na sebe a né před sebe. Začali se do tebe silně zakusovat. | |
|
| |
Clover Akatsuki
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Thu Apr 15 2010, 13:33 | |
| Sora
To co mě přitahovalo tak už ve chvíli nebylo když ze země vyjela zeď.Supr.... vstala a zase mi nohy obalila pavučina,po té jsem se oběvila u ňáké ženy.Fuujj,kdo ste? a co tu děláte? řekla směrem na ženu | |
|
| |
Srotak Akatsuki
Počet příspěvků : 2297 Datum založení účtu : 01. 03. 10
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Thu Apr 15 2010, 17:24 | |
| -Aspi nemáš rád překvapení? Bylo to na kawarimi. MasaruVyběhl jsem směrem k tomu hlasu, přičemž sem druhým okem sledoval i ty mravence. | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Fri Apr 16 2010, 21:35 | |
| Žena stála uprostřed obrovské místnosti, kterou osvícoval oheň v dírách ve zdech. Po ženě lezla všelijaká hnusná hmyzí havěť. "Kdo z vás po mně hodil ten Shuriken?" Zeptala se naštvaně. | |
|
| |
Clover Akatsuki
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Fri Apr 16 2010, 21:41 | |
| Sora
Dala si ruku před pusu kdyby náhodou hodila šafly,já ne řekla v polohlase fůj taková havěť | |
|
| |
Srotak Akatsuki
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Fri Apr 16 2010, 22:20 | |
| Masaru
Já Já řekl s usměvem a začal koncentrovat chakru do levé ruky | |
|
| |
tbc99 Jounin
Počet příspěvků : 371 Datum založení účtu : 12. 03. 10
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Sat Apr 17 2010, 12:20 | |
| Nami
Sakra tohle jsem ještě nikdy nezkoušel,ale je to asi má jediná možnost.Ruce jsem dal do znaku manipulace chakry a po v celém mém těle se rozproudila chakra.Pytlačil jsem chakru ze svého těla a doufal že se mi podaří tímto způsobem všechnu tu havěť co po mně lozila obalit krystalem. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Sat Apr 17 2010, 18:48 | |
| Nami -> Nepodařilo, jediná šance byla zapálit sirku.
Žena
Když se Masaru přiznal tak ženská zrudla a dala na jedné ruce pečeť a všichni brouci na ní vybuchli a na vás dva se rozletělo velké množství kyseliny. | |
|
| |
Clover Akatsuki
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Sat Apr 17 2010, 20:19 | |
| Sora
Skočila jsem k Masarovi,složila jsem poečetě Doton: Doroku Gaeshi .Musí to vyjít musíííí! | |
|
| |
Srotak Akatsuki
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Sat Apr 17 2010, 20:21 | |
| Masaru
Teprve teď si všiml si Sory a co dělá okamžitě zrušil soustředění na ruku a kawarimi Fuuton ShouShyu! a udělal okolo sebe a Sory tornádo. | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Sat Apr 17 2010, 20:30 | |
| Nami
Vzal jsem jednu ze světlici z brašny a zlomil ji.T trubice začal vycházet plamen který celou chodbu rozsvítil. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Sun Apr 18 2010, 10:36 | |
| Masaru a Sora -> Kyselina se od vášich jutsu odrazila a žena jen naštvaně sledovala vaše postavy, pak však bouchla do země a z otvorů místnosti vylezlo asi pět obrovských pavouků.
Nami -> Nic takového jsi neměl (Nemáš to napsáno v charakteru a ani jsi ve hře nepsal, že si něco takového vyrábíš) Mravenci se ti dostávaly pod kůži, kde praskali a vypouštěli do tvého těla kyselinu. V tu chvíli tě však obalil silný modrý oheň, který mravence spálil, ale tobě ani tvému oblečení se nic nestalo. Za tebou stála Akkti a všiml sis, že má křídla a dlouhý tenký ocas a oči má jako nějaký drak. | |
|
| |
Srotak Akatsuki
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Sun Apr 18 2010, 13:16 | |
| Masaru
Uff.. podíval se po Soře, jestli jí nic není a než se jí na to mohl zeptat, všiml si těch pavouků Srabko jedna! zařval směrem k díře, kde se ta žena propadla KazeBunshin no jutsu! a vytvpřil vedle sebe 3 klony (už tu techniku používám dost dlouho na to, abych dokázal vytvořit další... si myslím) Všichni i s originálem se s katanou vydali k jednomu pavoukovi a začali ho bodat. | |
|
| |
Clover Akatsuki
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Sun Apr 18 2010, 13:31 | |
| Sora
Skočila jsem před jednoho pavouka,složila jsem pečetě.Doton:Kiruka Hiru země praskala až pod pavouka byla naděje že hoto zabije,nebo že se propadne.Musí to vyjít.... | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Sun Apr 18 2010, 14:58 | |
| Nami
Arigato Akkti san.Jak jste to udělala???Jestli to tedy můžu vědět.Zeptal jsem se a zvedl se ze země. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Mon Apr 19 2010, 15:22 | |
| Pavouci však nečekali až zaútočíte a automaticky pomocí pavučiny vyletěli na strop a začali na zem vystřelovat sítě až se v celé hale vytvořila velká pavučina a přez pavučiny bylo špatně vidět. Žena se nikdy do země nepropadla (Nevim, kde to čteš Šrote) Furt se jen smála, ale bylo slyšet jak dělá pečetě.
Nami -> "Jsem z klanu Yorio a moje zvíře je drak a proto se v něj mohu změnit." Usmála se Akki a rozletěla se k obří hale, kde bylo vše bílé od pavučin. | |
|
| |
Clover Akatsuki
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Mon Apr 19 2010, 15:46 | |
| Sora
Ohlížela jsem se furt dokola,přestala jsem se ohlížet když jsem spatřila Akkiho.To někdo zapálil sirku? pomyslela si | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Mon Apr 19 2010, 21:55 | |
| Nami
Když se Akki rozletěla do té síně běžel jsem za ní a do ruky jsem vzal svou katanu.Už zase přišla chvíle kdy tě potřebuji.Pomyslel jsem si a stále sledoval Akki. | |
|
| |
Srotak Akatsuki
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Tue Apr 20 2010, 15:20 | |
| // jj spletl sem se sry
Masaru
Všichni Masarové se jen tak dívali okolo sebe, originál udělal pečetě na kawarimi. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Tue Apr 20 2010, 18:29 | |
| V pavučině
Akki doletěla na kraj pavučiny a otevřela pusu a vypálila rudý plamen, který zapálil všechny pavučiny a začaly hořet, ale neníčily se a spíše pálily ty co jsou uvnitř. "Sakra!" Špitla Akki a stála a tam jakoby byla uplně mimo. Najednou plameny ustály a celoou msítnost pod pavučinama zaplavil obrovský stín a Mohli jsme si všimnout obřího pavouka na jehož zádech ležela postava té ženy. | |
|
| |
Clover Akatsuki
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Tue Apr 20 2010, 20:25 | |
| Sora
Zakašlala jsem a nic jsem neviděla,vypadá to zle,nebo to senseika zvládla? pomyslela si a vyběhla z kouře ven. | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Tue Apr 20 2010, 20:38 | |
| Nami
Přiběhl jsem k Akki a uviděl toho obrovského pavouka.Nějaký summon???zřejmě ano.Nechci se do ničeho moc hrnout.Počkám až dá Akki sama příkaz k útoku. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Wed Apr 21 2010, 16:30 | |
| Akki
Kousla jsem se do prstu a složila pečetě. "Kuchiyose no jutsu!" Objevil se obrovský dým a ozval se hlasitý výbuch a všude najednou bylo světlo. Na oblaze se vznáší rudý drak. | |
|
| |
Clover Akatsuki
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 Wed Apr 21 2010, 16:42 | |
| Sora
Koukala jsem se nahoru a vyděla rudého draka,to je něco udělala pečeť na kawarimi a byla připravená na útok | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Záchrana senseiů tým 3 | |
| |
|
| |
| Záchrana senseiů tým 3 | |
|