| 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Ramaru Admin
Počet příspěvků : 4301 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 28 Bydliště : Praha/Stružnice
| Předmět: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 16:09 | |
| | |
|
| |
Meiki_Ookami Akatsuki
Počet příspěvků : 3464 Datum založení účtu : 28. 02. 10
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 16:12 | |
| Ushio
Přišel jsem tam s celkem naštvaným výrazem. Byl jsem naštvaný na sebe a hodlal jsem si to na někom vybít, ale zase jsem nechtěl nikomu ublížit. Přistoupil jsem blíž k Dyookovi a řekl: "Já jsem připravenej." | |
|
| |
Check V.I.P
Počet příspěvků : 2833 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 29
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 19:55 | |
| Saburo Seskočil jsem dolů do arény s již aktivovaným suinatarem...*pojištěn kawarimi* Kývl jsem na proktora a vytasil jsem katanu... Hlavou mi probíhaly myšlenky,ale jen ne Sayarova smrt...Chtěl jsem mít prázdnou hlavu... | |
|
| |
Meiki_Ookami Akatsuki
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 19:57 | |
| Ushio
Co to sakra je, pomyslel jsem si, když jsem viděl jeho oči. "Takže tu máme rybu... já rád ryby, ale na pekáči... Okaasan je umí moc dobře," řekl jsem mu, abych ho rozladil. | |
|
| |
Check V.I.P
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 19:58 | |
| Saburo Nerozladilo mě to,naopak,přihrál mi na smeč... Bezva,protože rád porcuju blbce... Řekl jsem v klidu... Byl jsem plně připravený na boj... | |
|
| |
Meiki_Ookami Akatsuki
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 19:59 | |
| Ushio
"A nebojíš se, že naporcuješ sebe," zašklebil jsem se na něj, protože jeho smeč byla smetena jako domeček z karet. | |
|
| |
Check V.I.P
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 20:03 | |
| Saburo Nevíš,s kým mluvíš... Řekl jsem sebejistě... | |
|
| |
Meiki_Ookami Akatsuki
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 20:10 | |
| Ushio
"Až moc dobře... Rybičko," řekl jsem posměšně, ale ve skutečnosti jsem to tak nemyslel, jen jsem ho chtěl rozhodit a tak jsem mu to prostě vpálil přímo mezi oči. (Je to řečeno obrazně... Ještě jsem na něj nezaútočil.) | |
|
| |
Check V.I.P
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 20:15 | |
| Proktor zahájil boj...
Saburo Tak poď... Řekl jsem a připravil jsem se do obraného postoje...
----
Ramaru sorry,ale nechtěli jsme čekat ... | |
|
| |
Meiki_Ookami Akatsuki
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 20:17 | |
| Ushio
"Bunshin no jutsu," řekl jsem, když jsem složil pečetě. Tak uvidíme... Klony i já jsem se rozeběhl proti němu tak, aby mi klony dělali stín, aby na mě neviděl, a složil jsem pečetě na kawarimi. | |
|
| |
Check V.I.P
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 20:25 | |
| Saburo Takže s klony si chceš hrát jo??? Pomyslel jsem si a dal jsem si katanu do pusy a složil pečetě v momentu,kdy vytvořil klony... Vyhodil jsem katanu do vzduchu abych mohl říct název jutsu...Soupeř a jeho klony byly asi na půlce cesty ke mně... Suiton: Mizu rappa!!! Zařval jsem a vypustil jsem proud vody na soupeře...Díky mým očím jsem viděl podle vody pravého soupeře a tak na něj letěl proud vody,o kterém nemohl vědět,jelikož byl až za klonem... Potom jsem chytil katanu do pravé ruky,v té mám větší sílu... | |
|
| |
Meiki_Ookami Akatsuki
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 20:29 | |
| Ushio
Proud vody dopadl na kus špalku a já zboku zaútočil. "Tsuutenkyaku," řekl jsem těsně před tím, než moje noha měla dopadnout na jeho hlavu. Nedává pozor... nebo až moc a něco už chystá... Připravil jsem se rovnou na konoha senpuu, protože jsem tušil nějakej podvod. | |
|
| |
Check V.I.P
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 20:40 | |
| Saburo Po Ushiovu kopu po mě zbylo polénko,ale jelikož jsem předtím viděl,za soupeřovým klonem,jak skládá pečetě,tak jsem ze zvyku poznal,že se jedná o kawarimi,a díky tomu jsem uskočil dopředu a udělal jsem kotoul hned,jak pravý soupeř zmizel a zaměnil se za polínko...Byla to přece blbost,aby zaútočil po kawarimi zepředu... Dopadl jsem a hodil jsem po soupeři tři shurikeny...*v jejich stínu jsou další shurikeny* | |
|
| |
Meiki_Ookami Akatsuki
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 20:43 | |
| Ushio
Odskočil jsem trochu dozadu a hodil po něm čtyři shurikeny následované třemi kunaii, abych ho zasáhl. Čtyři... pro jistotu... a tři kunaie... útočí v sériích... takže nebude čekat přímo čtyři a pokud jeden proletí dobře, tak ho zasáhne. I když... | |
|
| |
Check V.I.P
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 20:51 | |
| Saburo Je na čase odstartovat plán zničení soupeře... Pomyslel jsem si,když házel ty hromady kovu... Potom mohl soupeř vidět můj úsměv,když odrážím ty kunaie a shurikeny... Podcenil jsem svoje schopnosti,když mě poslední kunai trefil... Ovšem soupeřovy euforie vítězství se rozplynuly v tom okamžiku,kdy ze mě zbyl špalek dřeva a v tom okamžiku jsem sekl katanou proti soupeřově noze,respektive stehnu zazadu... Kawarimi jsem nepoužil,a tak to mohlo být pro soupeře překvapením...Navíc pokud se sek povede,tak by mohl mít soupeř celkem hlubokou ránu... | |
|
| |
Meiki_Ookami Akatsuki
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 20:56 | |
| Ushio
Na poslední chvíli... Omyl, i když jsem uhnul, tak tam byla dost hluboká rána, která se však tak hluboko nedostala, protože ji zastavilo závaží. Kolikrát si tu pitomost na nohou zapomenu? Sakra... to je na nic. Všiml jsem si však dost divně vypadající vody. Co to je? raději jsem to ze sebe rychle shodil a zkontroloval jsem druhou nohu, na které závaží nebylo. A to jsem si to nemohl zapomenout na obou nohách? Vzal jsem zbytek závaží a hodil jsem ho proti Saburovi. | |
|
| |
Check V.I.P
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 21:05 | |
| Saburo Po seknutí do nohy jsem odskočil dál... Když po mě hodil závaží,tak jsem trochu podcenil tíhu závaží,když je zvedal jako nic a já jsem je odrazil katanou a šlo to "tíž"... Potom jsem katanou namířil na Ushia... Veynas... Pomyslel jsem si a katana se díky mé chakře zvětšila tak,že bodla Ushia do levého boku a probodla ho naskrz... Bylo to nečekaný...Až tak,že šance na vyhnutí nebyla větší než 5%... | |
|
| |
Meiki_Ookami Akatsuki
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 21:08 | |
| Ushio
Stále jsem vyčkával s použitím Konoha senpuu a tentokrát byla největší příležitost, když už byla katana blízko, tak jsem se roztočil, abych ji nakopl, přeci jen jsem se tomu prostě vyhnout nemohl a schytal jsem pár škrábanců, to jak jsem se točil. Ale pak jsem na něj vyběhl i s obvazy, protože musel být nevyvážený potom, co jeho katana najednou šla do strany, tak to byla ideální příležitost. | |
|
| |
Check V.I.P
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 21:23 | |
| Saburo Když mi odkopl katanu,tak jsem ji pustil,ale složil jsem pečetě na vodní klony a čtyři jsem si vytvořil... Než doběhl ke mě,tak jsem se mezi nimi zamíchal a všichni kloni dělali pečetě na kawarimi,dokonce i pravý já,ale jenom originál do toho dával chakru...Jen jsem ho chtěl zmást... Potom jeden z nás (neřeknu jestli klon nebo originál) chytl katanu ze země a vyběhl proti soupeři a těsně před ním sekl směrem na břicho... | |
|
| |
Meiki_Ookami Akatsuki
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 21:27 | |
| Ushio
Katanu jsem chtěl vyblokovat a tak jsem použil obvazy. Trhl jsem tak, aby katanu už neudržel, ale bylo to moc silně, obvazy se přeřezaly a já se praštil silou do hlavy. Padl jsem na zem, hlavou napřed a na zemi se objevil malý pramen krve, protože moje rána byla dost silná. Asi je konec... Sakra... Moje blbost. | |
|
| |
Check V.I.P
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) Sat Mar 27 2010, 21:30 | |
| Saburo Zrušil jsem klony a odešel jsem z arény...
Vítěz - Saburo Kentiri | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) | |
| |
|
| |
| 6. Souboj - Ushio Maraji(Seven) vs Saburo Kentiri (Check) | |
|