-> Jeto taková poblázněná postava snad se bude líbit
Jméno: Nemá jméno ,protože ho dá se říct nikdy nikdo neznal ( až se na tudle postavu budeš koukat tak mu můžeš hodit nákou přezdívku jak mu šéf dá se říct říká)
VěK: kolem 16 (Neví svůj věk jenom tka vypadá)
Historie: Kdy jsem se vlastně narodil ?? Koho Vlastně znám ?? vždy se ptám protože nikdy v životě jsem nepotkal člověka co by mně znal nikdo mi nijak neoslovoval ... Jak jsem zatu dobu přežil ?? ... já nevím asi jsem byl seslanej bohem abych vymazal zlo a špínu ze světa ... Ty si Díte boha ?? to určitě ne
Do akatsuki se dostal díky svím (tajným) plánům
V Akatsuki mu nák šéf říká ale on reaguje dá se říct na všechno
Povaha: Je takový mírumilovný ale neřeší když má někoho zabít , když mu řekne něco šéf uděláto .... někdy je často pomatený a věří v boha
Schopnosti: Nemá žádné KG i když by se dalo očekávat
Má 3 podstaty
Jeto dá se říct oobyčejnej maník jeho vélká výhoda je v jeho neuvěřitelný obratnosti a zručnosti a taky v tom že má díky 3 podstatam velké množství technik i na jeho vypadající věk
Jeho zbran ta kosa je dá se říct obyčejná ale při boji ze žloutne jakoby do zlata ani on sám neví proč tudle kosu nosí ,ale příde mu to jako kdyby nosil svojí duši v těle
Kosa žloutne když se přibližuje k někomu kdo je nevinný , nebo k tomu koho by zabít neměl ale to on sám neví protože když zabíjel lidi cestou tak kosa byla žlutá ale kdžy je pobláž partáků v akatsuki tak je normální
Parťák: Andoru ShiritsuZbran: Foto: