| Pod vedením krásky (Miya a její tým) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Fri Sep 03 2010, 23:03 | |
| Miya
Došli jsme až na louku, no spíše to byl plac pokrytý sněhem a kolem byly zasněžené stromy. Nabrala sjem tajně kouli sněhu a prudce se otočila a koule se rozletěla přímo na Cloudovu hlavu a na mé tváři byl velký úsměv. | |
|
| |
Yuu Team Taka
Počet příspěvků : 1138 Datum založení účtu : 04. 06. 10 Věk : 25 Bydliště : Zlín
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Sat Sep 04 2010, 07:18 | |
| Yuu
Měl jsem přes sebe přehozený plášť a stál jsem na louce. Chybí mi ty Sakury co tu vždy byli. a podíval jsem se na zasněžené stromy. | |
|
| |
Morgen Akatsuki
Počet příspěvků : 2376 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 26
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Sat Sep 04 2010, 08:47 | |
| Cloud
Koulemě zasáhla do hlavy a já se uchechtl.skus přežít tohle!řekl jsem a jednou rukou se opřel o zem a druhýma začal na místě točet ve vzduchu jako kolo.Proto abych se udržel jsem musel vyměnovat ruce.Jednou nohou jsem nabíral sníh a ten létal po Myi a druhou nohou jsem dělal totéž.Nabral jsem sníh ten jsem odporem vzduchu nechal ztvrdnout a nohou ho po tom odpálil po Myii.Když už letělo asi 20takových sněhovýh hrud tak jsem vyskočil na nohy.vyhni se tomu...začal jsem se smát. | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Sat Sep 04 2010, 11:24 | |
| Miya -> Morgene je to MIYA a né MYIA
Jen jsem se pousmála a mrknula na Konga a ten v tu chvíli vytáhl své tři katany, v každé ruce jedna a jedna byla i držena v ocasu. Na nic nečekal, vyskočil a všechny je neuvěřitelnou rychlotí rosekal na malé kousky. Pak Kong dopadl na zem a katany se mu proměnily v obláček dýmu. | |
|
| |
Morgen Akatsuki
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Sat Sep 04 2010, 16:01 | |
| CloudTo byl pro mě šok.Ukázal jsem prstem na Miyu a potom na Konga Potom zase na Miyu a zasena Konga.Tak jsem to dělal furt dokola a během toho říkal. To néni fér!Přestaň využívat i na takové prkotiny Konga!Braň se jako mu...Žena!řekl jsem a potom ukázal na Sakarya. A jaktože ty nemáš ruce?!To udělala Evoluce naschvál!Potom jsem se chytl obouma urkama za hlavu a řekl. To je nefééér!-Měl jsem u toho asi takový obličej http://animeshots.org/shots/285.jpg (prostě anime WTF obličej) | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Sun Sep 05 2010, 10:19 | |
| Miya
Začala jsem se smát a Kong si na tebe ukázal prstem a začal poskakovat a na celou louku se nahlas smál. "Neboj, mám pro Sakarya vymyšlené jutsu, které je pro něj akorát." Řekla jsem s úsměvem na tváři a podívala se na Yuua. "Jdeme teda trénovat?" | |
|
| |
Yuu Team Taka
Počet příspěvků : 1138 Datum založení účtu : 04. 06. 10 Věk : 25 Bydliště : Zlín
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Sun Sep 05 2010, 14:00 | |
| Yuu
Kývnul jsem na Miyu a usmál jsem se. Můžeme! | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Sun Sep 05 2010, 15:15 | |
| Miya
Zasmála jsem se. "No u tebe Yuu to bude lehké, jelikož stačí, když nakoncentruješ ze začátku dost chakry do nohou a následně ji vypustíš z nohou do země a budeš se snažit tu chakru vypustit do místa, kde bude stát tvůj nepřítel." Řekla jsem mu a čekala až promluví i Cloud. | |
|
| |
Morgen Akatsuki
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Sun Sep 05 2010, 19:28 | |
| Cloud
Konečně začneme trénovat...řekl jsem a čekal až mi řekne co budu já trénovat. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Mon Sep 06 2010, 18:37 | |
| Miya
Došla jsem ke Cloudovi a pousmála se na něj a pak se kouknula na Sakarya. "No nikdy jsi netrénoval vzdušný element Sakarya a víš, že je to orel a ten má vždycky vzdušný element, takže stačí když teď bude furt máchat křídly, aby vytvořil silný vátr, který klidně odhodí nepřítele nebo v nejlepšim klidně přesekne vítr, ale to musí zvládnout Sakaryu sám a může začít trénovat. Mezitím co budeš trénovat zase něco ty." Řekla jsem a čekala jestli z něho vypadne něco co by se chtěl naučit. | |
|
| |
Morgen Akatsuki
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Tue Sep 07 2010, 14:48 | |
| Cloud
Sakaryo beze slova odlétl a ve vzduchu začal na místě rychle mávat křídly a snažil se co nejrychleji ale ani trochu se nezdálo že by to mělo smysl.hmmm...áj bych asi chtěl trénovat...buď nějakou fuuton techniku a nebo taijutsu techniku...řekl jsem a dál přemýšlel. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Tue Sep 07 2010, 18:22 | |
| Miya
Zamyslela jsem se. "No Sakaryu tim svym mávnutím klidně dokáže nepřítele odhodit, takže by to chtělo něco čim by jsi pak soupeře překvapil." Řekla jsem a podívala se na okolí. "Co takhle, že by Sakaryo mávl na nepřítele vítr a ty by jsi vytvořil jakési vzdušné kopí, které hodil hned za větrnou vlnou Sakarya, čimž by to kopí nebylo vidět a nepřítele by to mohlo překvapit." Usmála jsem se. | |
|
| |
Morgen Akatsuki
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Tue Sep 07 2010, 19:39 | |
| Cloud
Praštil jsem stranou pěsti do dlaně a řekl.to měnenapadlo....řekl jsem a přykyvoval. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Tue Sep 07 2010, 20:32 | |
| Miya
Zasmála jsem se. "Jak dobře umíš koncentrovat Fuuton chakru?" Zeptala jsem se ho. | |
|
| |
Morgen Akatsuki
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Thu Sep 09 2010, 14:30 | |
| Cloud
špatně...hodně špatně...řekl jsem a podrbal se na zátýlku. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Thu Sep 09 2010, 15:23 | |
| Miya
Zasmála jsem se. "To jsi to pořád netrénoval? Vždyť jsem ti to říkala už v horách, joudo." Řekla jsem a přešla k němu, "Choď po stromech nebo támhle po jezír.." Zasekla jsem se a podrbala ve vlasech a přešla k zamrzlému jezírku a vysekala do něj katanou díru "Nebo choď po jezírku." Dokončila jsem předchozí větu. | |
|
| |
Yuu Team Taka
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Thu Sep 09 2010, 16:53 | |
| Yuu
Díval jsem se všude kolem na zasněžené stromy a zasněžené okolí. Tak jo, začnu s tréninkem! a přivřel jsem oči... Nakoncentrovat chakru do země.. neustále jsem si říkal v hlavě a snažil se koncentrovat chakru do země a zároveň jí zaměřit na jeden strom.
Naposledy upravil Yuu dne Thu Sep 09 2010, 18:41, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Thu Sep 09 2010, 22:46 | |
| Yuu -> Vůbec ti to nešlo, nebylo lehké totiž udělat chakrou takový tlak, aby jsi potlačil zemi a ona se jinde zvedla ze země, ale napadlo tě s nakoncentrovanou chakrou dupnout do země a následně vypustit tu chakru, protože pak vznikne jak tlak úderu, tak i vypuštění chakry. | |
|
| |
Morgen Akatsuki
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Sat Sep 11 2010, 22:26 | |
| Cloud
Zasmál jsem se.Sakaryo dál mával křídly do vzduchu.Já začal chakru soustředit do nohou.Myslel jsem si že čím víc chakry tak tím o bude účinější a tak jsem atm dalvšechnu možnou chakru do nohou a rozběhl se proti stromu. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Sun Sep 12 2010, 15:18 | |
| Cloud -> Sice jsi použil veškerou chakru, ale zase se ti povedlo vyběhnout po stromě až nahoru, což bylo na první pokus skoro neuvěřitelné. | |
|
| |
Morgen Akatsuki
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Sun Sep 12 2010, 21:15 | |
| Cloud
Miyo!já tozvládl!zakřičel jsem na Miyu a ještě stál pořád na straně stromu a smál se.Nevěděl jsem že to bude až tak lehké. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Sun Sep 12 2010, 21:24 | |
| Cloud -> Jenže ve chvíli, kdy jsi na ni zařval jsi začal padat k zemi, protože jsi se přestal soustředit. | |
|
| |
Forward Akatsuki
Počet příspěvků : 3513 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 26 Bydliště : Pod mostom xD
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Mon Sep 13 2010, 17:55 | |
| Eimi Kývla som otcovi a odišla som. Došla som na lúku, kde trénovali dva genini, a bola tam aj jedna sensei. Asi to je ono. Zasmiala som sa a pomaly som začala kráčať k sensei. Dobrý deň. Povedala som na začiatok, a pokračovala: Som Eimi Hanirushi a Sendokage-sama ma zaradil do týmu 4. Povedala som a čakala. | |
|
| |
Morgen Akatsuki
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Mon Sep 13 2010, 18:03 | |
| Cloud
chtěl jsem dopadnout na nohy ale na cvičiště došlo nové děvče a já byl tak okouzlen její krásou že jsem dopadl tak blbě že jsem se omráčil o kámen.do...háje...vysoukal jsem ze sebe než jsem odpadl.Sakaryo zakrákal smíchy ale pak dál mával křídly. | |
|
| |
Forward Akatsuki
Počet příspěvků : 3513 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 26 Bydliště : Pod mostom xD
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Mon Sep 13 2010, 18:18 | |
| Eimi Nečakala som na odpoveď sensei, rýchlo som dobehla k nemu. Klakla som si ku nemu a pozrela do očí a spýtala sa ho: Si v poriadku? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) | |
| |
|
| |
| Pod vedením krásky (Miya a její tým) | |
|