| Pod vedením krásky (Miya a její tým) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Morgen Akatsuki
Počet příspěvků : 2376 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 26
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Thu Sep 16 2010, 21:01 | |
| Cloud
V mžiku jsem byl na nohách a mával rukou ve vzduchu ukazujíc na Yuua.To je genjutsu?!že se teď chovám jako přiteplený Emo?!začal jsem panicky řvát. | |
|
| |
Forward Akatsuki
Počet příspěvků : 3513 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 26 Bydliště : Pod mostom xD
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Thu Sep 16 2010, 21:04 | |
| Eimi Pozrela som sa na Clouda. Čo mu je? Premýšľala som v duchu pozerajúc na neho. Skús sa najprv ukľudniť. Povedala som smerom na Clouda a čakala. | |
|
| |
Morgen Akatsuki
Počet příspěvků : 2376 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 26
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Thu Sep 16 2010, 21:15 | |
| Cloud
Sedl jsem si a začal meditovat apo chvíly jsem zase vstal a řekl.už jsem klidnej...jsem klidnej...klidnej...říkal jsem a už to na chvíly vypadalo že jsem usnul. | |
|
| |
Forward Akatsuki
Počet příspěvků : 3513 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 26 Bydliště : Pod mostom xD
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Thu Sep 16 2010, 21:18 | |
| Eimi Pozrela som sa na neho. Menší blázon. Dala som si ruku na ústa aby nebolo vidno že sa smejem. Potom som sa otočila na Yuua. Prepáč že som tak otravná, ale si iba Yuu či máš aj priezvisko? Spýtala som sa ho poamly pozerajúc do zeme. | |
|
| |
Yuu Team Taka
Počet příspěvků : 1138 Datum založení účtu : 04. 06. 10 Věk : 25 Bydliště : Zlín
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Fri Sep 17 2010, 08:43 | |
| Yuu
Je to tady... a otočil jsem se na Eimi Jo.. Jsem Yuu Aburakoji.. a schoval jsem ruce do pláště. | |
|
| |
Forward Akatsuki
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Sat Sep 18 2010, 07:36 | |
| Eimi Aha. Povedala som a usmiala som sa. Pozrela som sa na zasnežený strom, a sledovala som ho.
| |
|
| |
Yuu Team Taka
Počet příspěvků : 1138 Datum založení účtu : 04. 06. 10 Věk : 25 Bydliště : Zlín
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Sat Sep 18 2010, 07:40 | |
| Yuu
Usmál jsem se a otočil jsem se na Miyu. Já tedy půjdu trénovat. a odešel jsem k jednomu stromu a snažil se udělat techniku. | |
|
| |
Forward Akatsuki
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Sun Sep 19 2010, 08:12 | |
| Eimi Aj ja by som mala začať trénovať. Pomyslela som si a pozrela som sa na oblohu. Mohla by som vymyslieť niaku techniku. Ale akú? Rozmýšľala som stále, aj keď som na nič nevedela prísť. | |
|
| |
Yuu Team Taka
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Mon Sep 20 2010, 17:29 | |
| Yuu
Neustále mi to nešlo a rozhodl jsem se, že budu koncentrovat chakru do noh a potom vypustit chakru do země pomocí dupnutí a při tom se pokusit nasměrovat chakru z noh na určité místo. Stoupl jsem si naproti zasněženého stromu, přivřel jsem oči a začal jsem koncentrovat chakru do noh a po chvíli dupnout do země a tak vypustit chakru do země. Do Chuuninských zkoušek to musím zvládnout.. řekl jsem si a dupl jsem do země a snažil se nasměrovat chakru ke stromu. | |
|
| |
Forward Akatsuki
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Mon Sep 20 2010, 19:21 | |
| Eimi Hm, a čo keby, nie to je blbý nápad. Stále som rozmýšľala a na nič som nevedela prísť. V tom ma niečo napadlo. To je ono! Povedala som si pre seba a postavila som sa pred jeden strom. Urobila som pečať tigra,a po tichu som povedala: Hyouton: Kuchi kara no jutsu! Na prvý krát sa nič nestalo. Moc mi to nevadilo, lebo som vedela že to nikdy na prvý pokus nevyjde a tak som pokračovala. | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Wed Sep 22 2010, 13:52 | |
| Najednou k vám doběhl nějaký ninja a řekl vám, že Suichugakure je napadena. | |
|
| |
Yuu Team Taka
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Wed Sep 22 2010, 16:06 | |
| Yuu
Otočil jsem se na ninju, který nám sdělil, že Suichu byla napadena. Co? řekl jsem si a připnul jsem si plášť po hrudník. Musíme se do vesnice rychle dostat! a začal jsem si pod pláštěm svazovat kunaie s výbušnými lístky drátem. O co jim jde? řekl jsem si a přiběhl jsem k Eimi. | |
|
| |
Forward Akatsuki
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Wed Sep 22 2010, 17:55 | |
| Eimi Kto by napadol Suichu? Tak či tak to bude rýchle. Pomyslela som si a kývla som. Nečakala som na nikoho a rýchlo som sa rozbehla do dediny. | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) Wed Sep 22 2010, 18:10 | |
| Pokračování normál ve hře. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pod vedením krásky (Miya a její tým) | |
| |
|
| |
| Pod vedením krásky (Miya a její tým) | |
|