| 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Ramaru Admin
Počet příspěvků : 4301 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 28 Bydliště : Praha/Stružnice
| Předmět: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Thu Mar 25 2010, 21:46 | |
| Vyzvaly vas abyste šli do areny kde se utkáte ve 2 skoušce ...
Dyooku nedoškavě čekal až váš zápas bude moct odstartovat | |
|
| |
Pein Akatsuki
Počet příspěvků : 1626 Datum založení účtu : 28. 02. 10
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 00:52 | |
| Amaki
S úsmevom som vbehol do arény a postavil sa pred súpera. Pozrel sa mu očí.Hmm...zaujímalo by ma, že aký je silný. Vyzeral som dosť sebaisto a čakal som na začiatok zápasu | |
|
| |
tbc99 Jounin
Počet příspěvků : 371 Datum založení účtu : 12. 03. 10
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 14:47 | |
| Nami
Vešel jsem do arény a ruce měl v kapsách.Už se mi na nich udělal krystaloví obal a jé už se těšil na souboj.Asi si myslí že má šanci!Tak uvidíme! | |
|
| |
Ramaru Admin
Počet příspěvků : 4301 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 28 Bydliště : Praha/Stružnice
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 15:06 | |
| Boj .. vykřikl Dyooku a uskočil | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 15:12 | |
| Nami
Uskočil jsem dozadu a potom po něm hodil jednu kouřovou bombu.Posléze jsem do kouře hodil 2 kunaie s bombou a připravil si pečť na kawarimi.. | |
|
| |
Pein Akatsuki
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 16:39 | |
| Amaki
Odkočil som a urobil pečate.Suiton:mizzu rappa. To trochu zastavilo dym a úpne odrazilo kunaie.Ide na to dosť z ostra... Pomylel som si a vytvoril dva klony. Každý sa na teba rozbehol z inej strany a ja som ti do nôh hodil dva shurikeny.
- z dymu som unikol | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 16:44 | |
| Nami
Když do mě hodily ty shurikeny jen jsem se proměnil na poleno a oběvil se vysoko nad klony.Sasado:Senbo. Na každý klon letělo velkou rychlostí 15 krystalických jehlic.Potom jsem zse udělal kawarimi no jutsu. | |
|
| |
Pein Akatsuki
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 17:26 | |
| Amaki
Klony boli zničené a ja som začal rozmýšlať.Mal by som používať menej ninjutsu a viac sa zamerať na taijutsu a ninja pomôcky...Spravil som kawarim a do ruky si vzal kunaia. Rozbehol som sa priamo na teba. | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 17:32 | |
| Nami
Když jsi na mě zaútočil mé tělo se změnilo na poleno.Objevil jsem se dost daleko od tebe a hodil na tebe 2 shurikeny. | |
|
| |
Pein Akatsuki
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 17:40 | |
| Amaki
hurikeny som jednoducho odrazil kunaiom. Odrazu som sa zmenil na drevo a dostal si päsťou do tváre. Bol tom ten pravý z poza stromu. pravil som pečate.Suiton:vodné stely no jutu. Bol si na zemi tak om to využil a na teba v rýchlosti leteli vodné strely. Čakal som ako sa z toho dostaneš... | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 17:51 | |
| Nami
Suiton???Mé techniky jsou směsí dotonu a dalšího elementu.Předpokládám že mají i stejnou úroveň jako mé technikyNejprve jsem do každé ze střel vyslal 3 velké jehlice které tyto střeli rozbili na proud vody.Tento proud měl,ale stále dost síly odhodit mě několik metrů do zadu.Najednou se mé ruce změnily a pokryli krystalem.Odrazil jsem se od země. | |
|
| |
Pein Akatsuki
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 18:01 | |
| Amak
Jeho taktika je vatšinou čakať na útok súpera. Musím ho nejako prekvapiť´...ale ako? Rozmýšľal som nad taktikou. Po chvíli som vytvoril tri klony a tie obklúčili Namiho. Každý mal v rke jeden kunai. dvaja sa na teba rozbehli, jeden stál stranou a ja som medzitím spravil pečať na kawarim. Moje práve ja tiež spravil pečate... | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 18:06 | |
| Nami
Když mě obklíčili tak jsem se jen usmál.Sasado:Senbon 360 Začal jsem se točit a krystalové jehly začali létat všude kolem.Takhle to nejde mám sice hodně chakry,ale takhle nemůžu bojovat donekonečna!!! Potom jsem pod sebe hodil kouřovou bombu,udělal 3 klony (iluze).Ty vyběhly z kouře v různých směrech.Potom jsem se ukryl. | |
|
| |
Pein Akatsuki
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 18:18 | |
| Amaki
Je dosť silný, ale to ešte nič neznamená. Všetky moje klony boli zničené. Tvoje ilúzie sa o moje kawarim len rozplinuly. Nevedel som kde si, tak som nič nerobil, len čakal.
-ani ty nevieš kde je pravý a je to len kawarimi pred tebou | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 18:25 | |
| Nami
Zatím jsem v úkrytu připravoval všech věci pro svůj taktický úder.Mezi tím se kouř pomalu rozlýval,ale jen vážně pomalu. | |
|
| |
Pein Akatsuki
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 18:33 | |
| Amaki
Amakiho kawarim stál na mieste a nič nerobil. Pravý Amaki bol pripravený hocikedy zaútočiť.
edit: blbosť xD
Naposledy upravil Neal-x dne Fri Mar 26 2010, 18:40, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Meiki_Ookami Akatsuki
Počet příspěvků : 3464 Datum založení účtu : 28. 02. 10
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 18:35 | |
| kawarimi není klon... Může se pohybovat a to impulsivní silou, kterou mu ninja zanechá, ale shurikeny házet nemůže... natož se pohybovat normálním krokem... Navíc, pokud by tam vešel, tak je to Amakimu stejně k ničemu, protože mu informace nepředá... | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 18:53 | |
| Nami
Připravil jsem systém který dokáže odpalovat shurykeny a poté se přesunul o kus dál a zase se ukryl. | |
|
| |
Pein Akatsuki
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 19:17 | |
| Amaki
Už to začína byť nuda...nie a nie sa ukázať.. Stále som na teba Vyčkával. Moj kawarim len krútil hlavou na okolo a nemal si ako tušiť, že niejej pravý. | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 19:21 | |
| Nami
Zatál jsem za drátek a na toho kawarimi vyletěly z keře 3 shurikeny. | |
|
| |
Pein Akatsuki
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 19:27 | |
| Amaki
Shurikeny zasiahli kus dreva a Nami mi pomohol určiť jeho lokáciu. Vytvoril jedného klona a ten sa nenápadne premiestnil medzi kríky. To len preto, aby Nami nzistiľ odkial vyšiel. Odrazu ten kon vyskočil z krovia a hodil na mieste kde sa skrýval Nami dva shurikeny. Amaki urobil dalšieho klona a ten sa približoval k tomú kríku zozadu. | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 19:33 | |
| Nami
Jelikož jsem byl o kus dál než bylo to místo tak jsem zatáhl za druhý drát a vyletělo na ně tentokrát velké množství skurikenů.Past je v hájí. | |
|
| |
Pein Akatsuki
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 19:41 | |
| Amaki
Vôbec niesom tip človeka, čo by sa skrýval ako bojko, ale s ním to inak nepôjde... Vykočil som spoza stromu a urobil pečate.Aj tak to bude bezvýznamné...[b]Suiton: Mizuu rappa zakričal som. Na miesto kde si bol sa rútila pomerne silná vlna. Vytovril som jeden klon a pomali som bežal k tebe. Klon mal slúžiť ako štiť proti shurikenom. Vzal som kunai do ruky a po čupiačky som čakal. | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 19:49 | |
| Nami
Snažil jsem se dialanrovou rukou přichytit k zemi,ale nepovedlo se mi to a vlna mě odhodila.Pád jsem,ale diamantovou rukou trochu zbrzdil.Když jsem vsta tak jsem se vyřítil proti klonu a dal mu ránu diamantovu pěstí. (Tahle technika prorazí i zeď) | |
|
| |
Pein Akatsuki
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 19:53 | |
| Amaki
Bolo to silné a môjho klona to zničilo, ale ja som uskočil. V tom momente som vytiahol dva výbušné kunaie a hodil ich každý na jednu stranu tak, aby nebolo úniku bez poškodenie.Zlý ťah! Odkočil om ďaleko aby a mne nič nestalo.Z tohto ho tie diamanty asi moc nedostanú... Zaškeril sa | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) | |
| |
|
| |
| 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) | |
|