Kage Wars
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kage Wars RPG - Navždy spolu

PříjemPříjem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Najdete nás na facebooku: Sledujte náš portál

3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

Počet příspěvků : 4301
Datum založení účtu : 28. 02. 10
Věk : 28

3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Empty
PříspěvekPředmět: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeThu Mar 25 2010, 21:46

Vyzvaly vas abyste šli do areny kde se utkáte ve 2 skoušce ...

Dyooku nedoškavě čekal až váš zápas bude moct odstartovat
Návrat nahoru Goto down
Pein
Akatsuki
Akatsuki
Pein

Počet příspěvků : 1626

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 00:52

Amaki

S úsmevom som vbehol do arény a postavil sa pred súpera. Pozrel sa mu očí.Hmm...zaujímalo by ma, že aký je silný. Vyzeral som dosť sebaisto a čakal som na začiatok zápasu
Návrat nahoru Goto down
tbc99
Jounin
Jounin
tbc99

Počet příspěvků : 371
Datum založení účtu : 12. 03. 10

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 14:47

Nami

Vešel jsem do arény a ruce měl v kapsách.Už se mi na nich udělal krystaloví obal a jé už se těšil na souboj.Asi si myslí že má šanci!Tak uvidíme!
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

Počet příspěvků : 4301
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 15:06

Boj .. vykřikl Dyooku a uskočil
Návrat nahoru Goto down
tbc99
Jounin
Jounin
tbc99

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 15:12

Nami

Uskočil jsem dozadu a potom po něm hodil jednu kouřovou bombu.Posléze jsem do kouře hodil 2 kunaie s bombou a připravil si pečť na kawarimi..
Návrat nahoru Goto down
Pein
Akatsuki
Akatsuki
Pein

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 16:39

Amaki

Odkočil som a urobil pečate.Suiton:mizzu rappa. To trochu zastavilo dym a úpne odrazilo kunaie.Ide na to dosť z ostra... Pomylel som si a vytvoril dva klony. Každý sa na teba rozbehol z inej strany a ja som ti do nôh hodil dva shurikeny.

- z dymu som unikol
Návrat nahoru Goto down
tbc99
Jounin
Jounin
tbc99

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 16:44

Nami

Když do mě hodily ty shurikeny jen jsem se proměnil na poleno a oběvil se vysoko nad klony.Sasado:Senbo. Na každý klon letělo velkou rychlostí 15 krystalických jehlic.Potom jsem zse udělal kawarimi no jutsu.
Návrat nahoru Goto down
Pein
Akatsuki
Akatsuki
Pein

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 17:26

Amaki

Klony boli zničené a ja som začal rozmýšlať.Mal by som používať menej ninjutsu a viac sa zamerať na taijutsu a ninja pomôcky...Spravil som kawarim a do ruky si vzal kunaia. Rozbehol som sa priamo na teba.
Návrat nahoru Goto down
tbc99
Jounin
Jounin
tbc99

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 17:32

Nami

Když jsi na mě zaútočil mé tělo se změnilo na poleno.Objevil jsem se dost daleko od tebe a hodil na tebe 2 shurikeny.
Návrat nahoru Goto down
Pein
Akatsuki
Akatsuki
Pein

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 17:40

Amaki

hurikeny som jednoducho odrazil kunaiom. Odrazu som sa zmenil na drevo a dostal si päsťou do tváre. Bol tom ten pravý z poza stromu. pravil som pečate.Suiton:vodné stely no jutu. Bol si na zemi tak om to využil a na teba v rýchlosti leteli vodné strely. Čakal som ako sa z toho dostaneš...
Návrat nahoru Goto down
tbc99
Jounin
Jounin
tbc99

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 17:51

Nami

Suiton???Mé techniky jsou směsí dotonu a dalšího elementu.Předpokládám že mají i stejnou úroveň jako mé technikyNejprve jsem do každé ze střel vyslal 3 velké jehlice které tyto střeli rozbili na proud vody.Tento proud měl,ale stále dost síly odhodit mě několik metrů do zadu.Najednou se mé ruce změnily a pokryli krystalem.Odrazil jsem se od země.
Návrat nahoru Goto down
Pein
Akatsuki
Akatsuki
Pein

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 18:01

Amak

Jeho taktika je vatšinou čakať na útok súpera. Musím ho nejako prekvapiť´...ale ako? Rozmýšľal som nad taktikou. Po chvíli som vytvoril tri klony a tie obklúčili Namiho. Každý mal v rke jeden kunai. dvaja sa na teba rozbehli, jeden stál stranou a ja som medzitím spravil pečať na kawarim. Moje práve ja tiež spravil pečate...
Návrat nahoru Goto down
tbc99
Jounin
Jounin
tbc99

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 18:06

Nami

Když mě obklíčili tak jsem se jen usmál.Sasado:Senbon 360 Začal jsem se točit a krystalové jehly začali létat všude kolem.Takhle to nejde mám sice hodně chakry,ale takhle nemůžu bojovat donekonečna!!! Potom jsem pod sebe hodil kouřovou bombu,udělal 3 klony (iluze).Ty vyběhly z kouře v různých směrech.Potom jsem se ukryl.
Návrat nahoru Goto down
Pein
Akatsuki
Akatsuki
Pein

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 18:18

Amaki

Je dosť silný, ale to ešte nič neznamená. Všetky moje klony boli zničené. Tvoje ilúzie sa o moje kawarim len rozplinuly. Nevedel som kde si, tak som nič nerobil, len čakal.

-ani ty nevieš kde je pravý a je to len kawarimi pred tebou
Návrat nahoru Goto down
tbc99
Jounin
Jounin
tbc99

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 18:25

Nami

Zatím jsem v úkrytu připravoval všech věci pro svůj taktický úder.Mezi tím se kouř pomalu rozlýval,ale jen vážně pomalu.
Návrat nahoru Goto down
Pein
Akatsuki
Akatsuki
Pein

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 18:33

Amaki

Amakiho kawarim stál na mieste a nič nerobil. Pravý Amaki bol pripravený hocikedy zaútočiť.

edit: blbosť xD

Naposledy upravil Neal-x dne Fri Mar 26 2010, 18:40, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

Počet příspěvků : 3464

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 18:35

kawarimi není klon... Může se pohybovat a to impulsivní silou, kterou mu ninja zanechá, ale shurikeny házet nemůže... natož se pohybovat normálním krokem... Navíc, pokud by tam vešel, tak je to Amakimu stejně k ničemu, protože mu informace nepředá...
Návrat nahoru Goto down
tbc99
Jounin
Jounin
tbc99

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 18:53

Nami

Připravil jsem systém který dokáže odpalovat shurykeny a poté se přesunul o kus dál a zase se ukryl.
Návrat nahoru Goto down
Pein
Akatsuki
Akatsuki
Pein

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 19:17

Amaki

Už to začína byť nuda...nie a nie sa ukázať.. Stále som na teba Vyčkával. Moj kawarim len krútil hlavou na okolo a nemal si ako tušiť, že niejej pravý.
Návrat nahoru Goto down
tbc99
Jounin
Jounin
tbc99

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 19:21

Nami

Zatál jsem za drátek a na toho kawarimi vyletěly z keře 3 shurikeny.
Návrat nahoru Goto down
Pein
Akatsuki
Akatsuki
Pein

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 19:27

Amaki

Shurikeny zasiahli kus dreva a Nami mi pomohol určiť jeho lokáciu. Vytvoril jedného klona a ten sa nenápadne premiestnil medzi kríky. To len preto, aby Nami nzistiľ odkial vyšiel. Odrazu ten kon vyskočil z krovia a hodil na mieste kde sa skrýval Nami dva shurikeny. Amaki urobil dalšieho klona a ten sa približoval k tomú kríku zozadu.
Návrat nahoru Goto down
tbc99
Jounin
Jounin
tbc99

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 19:33

Nami

Jelikož jsem byl o kus dál než bylo to místo tak jsem zatáhl za druhý drát a vyletělo na ně tentokrát velké množství skurikenů.Past je v hájí.
Návrat nahoru Goto down
Pein
Akatsuki
Akatsuki
Pein

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 19:41

Amaki

Vôbec niesom tip človeka, čo by sa skrýval ako bojko, ale s ním to inak nepôjde... Vykočil som spoza stromu a urobil pečate.Aj tak to bude bezvýznamné...[b]Suiton: Mizuu rappa zakričal som. Na miesto kde si bol sa rútila pomerne silná vlna. Vytovril som jeden klon a pomali som bežal k tebe. Klon mal slúžiť ako štiť proti shurikenom. Vzal som kunai do ruky a po čupiačky som čakal.
Návrat nahoru Goto down
tbc99
Jounin
Jounin
tbc99

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 19:49

Nami

Snažil jsem se dialanrovou rukou přichytit k zemi,ale nepovedlo se mi to a vlna mě odhodila.Pád jsem,ale diamantovou rukou trochu zbrzdil.Když jsem vsta tak jsem se vyřítil proti klonu a dal mu ránu diamantovu pěstí.
(Tahle technika prorazí i zeď)
Návrat nahoru Goto down
Pein
Akatsuki
Akatsuki
Pein

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitimeFri Mar 26 2010, 19:53

Amaki

Bolo to silné a môjho klona to zničilo, ale ja som uskočil. V tom momente som vytiahol dva výbušné kunaie a hodil ich každý na jednu stranu tak, aby nebolo úniku bez poškodenie.Zlý ťah! Odkočil om ďaleko aby a mne nič nestalo.Z tohto ho tie diamanty asi moc nedostanú... Zaškeril sa
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)   3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x)
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Amaki vs. Aiko (Neal-x vs. Ookami Mia)
» Souboj Neal (Kuchiki Byakuya) vs. Aspire (Temari)
» 13. Souboj - Katsuro Karuki(Neal-x) vs Joriu Nokashi(Aspire)
» Amaki vs. Josuke Takuro
» Nami Uchiha

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Kage Wars :: Off topic :: Koš :: Herní místnost :: Chunninské zkoušky :: Chuuninské zkoušky - Koš-
Přejdi na: