| 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
tbc99 Jounin
Počet příspěvků : 371 Datum založení účtu : 12. 03. 10
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 20:03 | |
| Nami
Sakra nemám jinou možnost než je použít!!!Sáhl jsem do brašny pro magnetický kunai.Hodil jsem ho proti těm jeho kunaium a ty se obrátíly a následovali ten můj pj přímo proti Amakimu.
(Magnetické kunaie mám v charu!!!Právě pro tyhle případy XD) | |
|
| |
Pein Akatsuki
Počet příspěvků : 1626 Datum založení účtu : 28. 02. 10
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 20:18 | |
| Amaki
Kua...ten má ale silné pomôcky. Na polednú chvílu om vytvoril dva klony predomňa, ale výbuch ma i tak zasiahol. Ten normálny kunai mi oškrel nohu. Do pekla...príliš som ho podcenil. Vytiahol om kunai a hodil ho zaseba.(nemohol si ho zmagnetiazovať) Zapichol sa do stromu. Chdoil som další na lavo a tretí napravo. Vytiahol om dalšie dva kunaie. Každý do jednej ruky.(už ziadne dalšie nemám). Pomali som k tebe bežal a vytvril om klon. Ten ťa chytil a ja som tál za tebou. Štvrtý kunai om hodil zateba. Odkočil om na starnu a zatiahol.(všetky kunaie boli na tenkých lankách). Všetko ťa to zviaza a klon sa vyparil. Mohol si nejako uniknúť, ale čas na vyhnutie dvoch vcí by nebol. Teraz alebo nikdy. Zložil som pečate a vykríkol.Suiton:vodné trely no jutsu.. Rútili sa rovno na teba, aby ťa prepichli. Stále som držal poledný kunai a pripravoval sa na ukončenie.Ak nie tak ani tak...tak to urobím tak...len dúfam že to výde.. Pomyslel som si | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 20:32 | |
| Nami
Opět jsem proti jeho útoku využil Sasado:Senbon abych rozbil vodní střeli jen na proud vody a tím se ukryl.Následně jsem hodil kunai s drátem do stromu na straně.Přitáhl jsem se a poté se obrovsko rychlostí rozeběhl proti němu. Takže začneme!!!Kawarimi no jutsu!Mé tělo vybuchlo a na tebe se vysokou rychlostí řítil pařez. Já jsem se objevil nad tebou a připravoval si útok. | |
|
| |
Pein Akatsuki
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 20:39 | |
| Amaki
Dostal sa z toho tisíc krat lepšie než som očakával, ale pre istotu som si pripravoval chakru do nôh. V okamžiku som bol na druhej strane arény a ešte som ti do chrbta hodil kunai, keď si dopadal. Vyzerá to, že to ešte z daleka nieje koniec. Vyzerá byť unavený a ja na tom tiež niesom najlepšie... Bol som už trochu zadychčaný. Vyčkával som na oponenta. | |
|
| |
tbc99 Jounin
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 20:54 | |
| Nami
Jeho kunai mě řízl a já jsem uskočil několik metrů dozadu.Potom jsem sepnul ruce.Takže teď nashromáždím chakru!Potom jsem se začal soustředit a má chakra byla cítit i v okolí. | |
|
| |
Pein Akatsuki
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 20:58 | |
| Amaki
Hmm...ešte má katanu ktorú ani nepoužil a ja mámv zásobe ihlice. Odrazu som ucítil ohromné množstvo chakry, ktoré Nami koncentroval. Nevedel som na čo sa chystá, ale začal om koncentrovať chakru do rúk a nôh.Do pekla...už nemám moc chakry. Maximálne na jedno, dve jutsu. Pomylel som si | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) Fri Mar 26 2010, 21:11 | |
| Amaki prohrál z důvodu -> Bushin no jutsu není hmotný klon jen hologram. Kdybych to na forku neřekl 10x tak bych tě nenechal prohrát, ale co je moc to je moc. Neumíš hmotného klona a proto tvý kloni nemohou házet shurikeny a ani je nemůžeš použít jako štít....
Neznamená, že dkyž Amaki byl poražen, že Nami je automaticky chunnin. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) | |
| |
|
| |
| 3. Souboj - Nami Yasujay(Tbc) vs Amaki Sushimi (Neal-x) | |
|