Kage Wars
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kage Wars RPG - Navždy spolu

PříjemPříjem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Najdete nás na facebooku: Sledujte náš portál

Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)

Goto down 
3 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
Aspi
Admin
Admin
Aspi

Počet příspěvků : 8281
Datum založení účtu : 28. 02. 10
Věk : 30

Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Oct 20 2010, 15:07

Bílá liška

Vedle mě se objevil maskovaný muž, což byl jeden z dozorců a já ukázal na běžícího Montara. "Zapiš ho tam. Toho chci taky." Řekl jsem a pak ukázal na uklízeče a pár lidí ho odneslo pryč.

Akuma Kōsei

Když vešel do mé cely, tak jsem se porozhlédl kolem, zda se někdo nekouká a ano koukalo se docela dost vězňů a to s docela zabijáckym pohledem. "Fajn Modrý draku, máš docela problém." Řekl jsem když jsem uviděl, jak se po Montarovi Bílá liška koukal.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

Počet příspěvků : 4301
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Oct 20 2010, 15:48

Montaro Yuurinshi

Zašel jsem dovnitř .. a rozhlědnul jsem se kolem hodně lidi namě koukalo dost nepříjemně a pak jsem se kouknul na Akuma .... p-proč ? .. co se děje ? .. řekl jsem překvapeně
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Oct 20 2010, 16:16

Akuma Kōsei

Za mřížemi už i odtáhli mrtvá těla kroshinů a všechno se uklidnilo. Já se pak dal opět do dalšího vysvětlování. "No, tohle vězení je uplně jiné než ostatní, je to tu jako v realitě, akorát my tu máme vymezený prostor na pohyb. Máme zde tudíž i něco jako jsou pro vás chuuninské zkoušky, které máte jednou za rok, tak mi tu máme zase jednou za měsíc "Souboj titánů", což je turnaj vybraných zabijáků samotným Bílou liškou, zabijáků z tohohle vězení. Je to naprosto bez pravidel a čim více jsi zabil kroshinů tim více dostaneš výhod. Dneska si tě všimnul a zapsal, takže na souboj titánů jdeš a zatim většina nováčků co se tam ukázala, taks e nevrátili živí. Koná se to v podzemí tohohle vězení." Řekl jsem mu a povzdechl si.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Oct 20 2010, 16:54

Montaro Yuurinshi

Chvilku jsem přemýšlel co odpovedět a bylo mi na očích vidět že mam celkem strach ale pak jsem se sebral protože jsem si řkel že budu silnej a jako dřív ... odreagoval jsem se a zeptal jsem se ho ... A co je odměnou ? .. zeptal jsem se vážně
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Oct 20 2010, 19:45

Akuma Kōsei

Chvíli jsem váhal jestli mu to říct, ale nakonec jsem musel. "Jsi ve vězení, tady odměny nedostáváš." Řekl bych, jakoby to bylo uplně jasné. "Odměnou je, že budeš žít." Dodal jsem k tomu a pak si od něj vzal katanu, kterou si ode mě půjčil. "Myslim si, že ty nejsi stavěný na boj s katanou."
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Oct 20 2010, 20:26

Montaro Yuurinshi

Toje skvely .. řekl jsem sarkasticky ..
pak si odemě vzal katanu ... jo to už jsem taky zjistil .. řekl jsem a vyčerpáním jsem si sedl na postel ... a dotknul jsem se rány na zédech .. ten Uklízeč byl ale rychlej ..řekl jsem a zasyčel jsem při doteku na ránu .. Jak jetu dlouho ? .. a Bojoval si sním už ? .. začal jsem se vyptávat
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Oct 20 2010, 23:23

Akuma Kōsei

Pousmál jsem se a pak se na něj podíval vážněji. "Víš, Uklízeč nebyl ve formě. Zabili mu zde nedávno syna a on i přes to sem stále chodí." Řekl jsem a pak si vzpomněl, že se ptal i na to, zda jsem s nim bojoval. Na nic jsem nečekal a vyhrnul si tričko s mikinou a na břichu jsem měl od ramene až dolů velkou jizvu. "Jednou jsem nedával pozor na jeho útok a takhle to dopadlo." Dodal jsem k ukázce té jizvy.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeThu Oct 21 2010, 15:57

Montaro Yuurinshi

He ... řekl jsme s udivem ... takže ted půjde pomě mnohem více věznu a ten uklízeč až bdue zase ve formě tak pomě půjde mnohem víc .. to bych si dával pozor .. řekl jsem ale přitom jsem dolehl natu postel vyčerpáním .... Ta technika toho spotřebuje docela dost .. řekl jsem a protočil očima
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeThu Oct 21 2010, 17:23

Akuma Kōsei

Pousmál jsem se. Jak že se to sakra jmenuje? Pomyslel jsem si a sledoval okolí ze své cely. "Nemáš hlad?" Zeptal jsem se ho a pomalu se zvedl z postele, při čemž jsem přešel ke zdi a vytáhl jeden kámen, za kterym byla láhev sake a bochník chleba. Položil jsme to na židličku před nim a sedl si naproti němu. "Není to nic extra, ale aspoň něco." Podal jsem mu saké.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeThu Oct 21 2010, 22:58

Montaro Yuurinshi

jo .. celkem ... pak vytáhl kámen a podal mi bochnik chleba .... To jidlo tu dostavaj ?? .. ebo onej bojujou .. říkal jsme si v halv při pohlednutí na bochník chleba ... najednou mi podával sake a já ho uchopil do ruky když jsem se kouknul na tu flašku nebo spíš saké uvnitř .... vybavili se mi vzpomínky tam z venku ...
"Tvůj otec nebo kdo je právě mrtví" .... řekla zdůrazněně osoba ... "Tvůj otec nebo kdo je právě mrtví" .. slyšel jsem ještě víc v hlavě ... a najednou jsem začal přemýšlet což moc dobré nebylo protože jsem se zase vracel kde vzpomínkám který jsem tu neměl vytahovat ... zustal jsem hledet na stul jako kdybych byl vytesán z kamene Co je svama suizu-sama ... copak jsou vaše oči opravdu zavřený ? ... pral jsem se sám sebe protože jsem neveděl vysledek .. neveděl jsem nic .. je mrtvý nebo ne .. nemohl jsem se nanic zeptat a hodili mě přímo do pekla .... ... kam jsem se to dopracoval ... Hiyori , Suizu.sama .... nevím co sváma je ... a nevím jeslti vás ještě někdy uvidím ...
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeThu Oct 21 2010, 23:15

Akuma Kōsei

Sledoval jsem ho celou dobu. Něco s nim je. Pomyslel jsem si a pak mu ťukl do hlavy, aby se vzpamatoval. "Nevim co se ti honí hlavou, ale tady je několik nukeninů, kteří zabíjí jen za srandy sraby, uvidí v tobě trochu strachu, tak si tě daj k obědu." Řekl jsem mu, při čemž kolem cely proběhlo pár vězňů, když v tom padli k zemi s kunaiema v zádech a tam prošel jakýsi muž v černém a s černou aurou kolem sebe a na nás se pdoíval jen svítícíma bílýma očima, při čemž se sehnul a dal na záda těch dvou ležících vězňů výbušné lístky a vzal si od nich jídlo co drželi v rukou, když v tom oba vybuchli a chlápek si jen tak odešel. Já jsem jen zakroutil hlavou. "Co bych dal za svobodu?" Řekl jsem.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeThu Oct 21 2010, 23:19

Montaro Yuurinshi

Jeho slova mě probraly ... a ja sebou cuknul .. jo , to je fakt .. to bylo kuly tomu akatsuki ... no to máš ted fuk .. řekl jsem lehce a pak jsem nahodi lten svůj plo arogatní výraz .... a jak tu dlouho máš být nebo ... jsou tu náký delky trestu ? ..zeptal jsem se s usměvel protože podel mě to byl stale nevidnný člověk
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeThu Oct 21 2010, 23:24

Akuma Kōsei

Zasmál jsem se, ale dost ironicky. "Já až do konce života, sice mi nedokázali ty vraždy, ale mám meč od něčeho zlého, takže se lidé neptají a rovnou rozhodují. Nejhorší na tom všem je, že mám někde sestru." Řekl jsem trochu smutněji. "Chceš něco říct, Modrý draku? Ale bude to jen mezi náma dvouma." Řekl jsem a postavil se.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeThu Oct 21 2010, 23:27

Montaro Yuurinshi

Poslouchla jsem ho .. to jsou ale bastardi .. šptnul jsem si
a pak mluvil o své sestře ... Chudák ... toje natom téměř podobně .. ale on tu už ej mnohem dele .. řekl jsme si a pak řekl že mi může něco říct jenom mezi náma ... to moje uši zbystřily .. a ja jenom mile řekl .. ano , spust .. požádal jsem ho a poslouchal ho
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeThu Oct 21 2010, 23:36

Akuma Kōsei

Zatáhl jsem přes mříže povlečení, aby k nám nebylo vidět a pak se dotkl jednoho kamene a zavřel oči, když v tom kámen zazářil a já ho vytáhl a hodil na zem, kámen praskl. Zvedl jsem ho a otevřel, když v tom z něj vypadl jakýsi svitek. "Ty se ven dostaneš, máš venku hodně lidí co se tě zastanou, né jako já. Vem si tenhle svitek a až se dostaneš ven, tak ho otevři a prosim tě vyvolej toho změtka, kterého jsem před lety vyvolal já a zabij ho. Pak ještě jedna prosba, prosim najdi moji sestru, jen chci vědět jestli je v bezpečí." Montaro byl jediný člověk, kterému jsem teď věřil, takže jsem ho požádal o něco, o co bych jen tak nikoho nežádal. Podal jsem mu svitek.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeThu Oct 21 2010, 23:41

Montaro Yuurinshi

Celý ty vypadalo mysticky v cele bylo šero protože zatáhl přez mříže povlečení
A moji pozornost upoutal svítí cí kámen který nakonec rozbil
pomalu jsme si vzal svitek a pak jsem to do sebe vstřebal ... Dobře pousmál jsme se ...
a pak jsem ještě dodal ... Tvoji sestru najdu , až se dostanu ven .. to ti přísahám řekl jsem mu a mrkl jsem naněj
jenom potřebuju menší informace co oni víš .. řekl jsem a posumál jsem se
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeThu Oct 21 2010, 23:49

Akuma Kōsei

Kývnul jsem hlavou, při čemž Montaro mohl značně vidět v mé tváři úlevu a radost. "Jmenuje se Kiyora Kōsei. Podle všeho by ji mělo být teď 13 nebo 14 a prý se zdržuje někde v Takigakure. Víc nevim." Řekl jsem s radostí v hlase. "Díky moc Modrý draku, za to ti já zde budu krýt záda dokud odsud nezmizíš, to přísahám." Řekl jsem mu po pravdě do očí.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeThu Oct 21 2010, 23:53

Montaro Yuurinshi

Dobře dekuji ... řekl jsem a pousmál jsem se naněj .. snad to bdue stačit ... udělam proto co budu moct
A pak mi zakručelo v břišel protože jsem ještě ani nejedl ... a vzal jsem si kousek toho chleba .. myslím že záda budu potřebovat krát .. při mém talentu se vždy do něčeho namočím .. řekl jsem a lehce jsem se zasmál
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeFri Oct 22 2010, 08:52

Akuma Kōsei

"Ano to krýt ti záda bude opravdu potřeba, kort když jsi jako nováček hned porazil Uklízeče. Budou tě chtít porazit." Řekl jsem a vzal si také kus chleba, při čemž jsem začal jíst. Doufám, že ji opravdu najde. Pomyslel jsem si a pak se přes mříže koukal ven.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeFri Oct 22 2010, 16:00

Montaro Yuurinshi

Tak to budou náročný dny ..řekl jsem a pousmál jsem se .. Můžeš mi něco říct o lidech na který bych si měl dávat pozor ? .. jako ten první co mě hned napadl . zeptla jsem se vážNě a uačal jsem jíst mezitím jsem přišel ke mřízím a koukal jsem se ven an tu divočinu
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeSat Oct 23 2010, 12:33

Akuma Kōsei

Zamyslel jsem se a pak se na něj podíval. "Ten v tom bílim a jak na tebe zaútočil se jmenuje Jin a je to prvotřídní psychopat. Nemá žádné emoce, prostě nic a jen zabíjí. kdyby jsi se s nim přátelil a ukázal na určitou osobu, tak ji bez otázek klidně zabije. Jeho nevýhodou je zřejmě pravé rameno, jelikož ho měl několikrát vykloubené, tak meč drží v levé ruce." Pak jsem počkal jestli nebude mít ohledně Jina ještě nějaké otázky.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeSat Oct 23 2010, 12:35

Montaro Yuurinshi

Trochu jsem se zakřenil když jsem to slyšel , když jsem slyšel o tom kdo mě hed napadl ... no Psychopat bude ... to asi ano ..řekl jsem souhlasně a pak jsem se ho ještě zeptal ... a proč tu ubec je ?.. řekl jsme vyzvídavým tonem
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeSat Oct 23 2010, 12:39

Akuma Kōsei

"Asi jsem to řekl špatně. Zapomněl jsem říci, že Jin má rozdvojenou osobnost, která ho nutí vraždit, tudíž prý zabil asi 4 vůdce různých vesnic a měl spadenou na zabití jednoho z kagů."
Řekl jsem trochu smutně, jelikož to zatim vypadalo, že ve vězení jsou jen neviní lidé.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeSat Oct 23 2010, 13:04

Montaro Yuurinshi

Prý , prý ... opakoval jsem pořád dokola .. to to nikdo neví jiste ? ... řekl jsem a prokročil očima ... kdo tu je pak dál .. zeptal jsem se
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitimeSat Oct 23 2010, 13:22

Akuma Kōsei

"Tohle jsou jen povídačky, vždycky to vědí nejlépe ti co vyhlásí lov na tu osobu, jako to bylo s tebou. Nikdo tu neví za co tu jsi, ale všichni víme to co se k nám dostane." Řekl jsem a pak se zeptal na další, chvíli jsem přemýšlel. "Další je třeba Kamereon, ale ten není zabiják, spíše je nebezpečný, když si ho někdo najme. Už podle jména, což znamená Chameleon ti asi dojde, že jeho techniky budou na mizení a zneviditelňování. Ikdyž né zneviditelňování, jakože jen tak zmizí, ale perfektně splyne s davem a maskuje se. Proto jsem ho tu za tu dobu viděl asi jen jednou." Řekl jsem (Obrázek: https://kage-wars.forumczech.com/suichugakure-no-sato-f9/suichu-novy-domov-vz-ii-t1065.htm)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)   Vězeňský život (Montaro Yuurinshi) - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Vězeňský život (Montaro Yuurinshi)
Strana 3 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Vězeňský život II. (Montaro a Saburo)
» 7. Souboj - Sora Koromi(Clover) vs Montaro Yuurinshi (Ramaru)
» Hiro Yuurinshi
» Genbu (Jun Yuurinshi)
» Nejsi sám (Nibori Yuurinshi)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Kage Wars :: Off topic :: Koš :: Lost Country :: Mise-
Přejdi na: