| Krvavé časy | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Yuu Team Taka
Počet příspěvků : 1138 Datum založení účtu : 04. 06. 10 Věk : 25 Bydliště : Zlín
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 06:32 | |
| Yuu - Suichugakure
V podřepu jsem otočil hlavu na Daruie. Raději počkám na rozkaz.. řekl jsem si a podíval se zase na ty tři z Getsugakure. | |
|
| |
Morgen Akatsuki
Počet příspěvků : 2376 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 26
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 06:39 | |
| Cloud Gojo
Sice jsem do stromuudělal díruale zarazilase mi v něm noha tak jsem se ji snažil vytáhnout.P o chvíly se povedlo a já se odkutálel o kus dál.postavil jsem se a oprášil se.koukl jsem se taky na Daruie pohledem ,,co s nima teda uděláme?". | |
|
| |
Yuu Team Taka
Počet příspěvků : 1138 Datum založení účtu : 04. 06. 10 Věk : 25 Bydliště : Zlín
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 06:42 | |
| Yuu - Suichugakure
Otočil jsem se na Clouda a podíval se mu do očí. Prokouknou tě.. Jinak.. Sakaryo.. Doufám, že jsi mu dal práci.. Je to mise pro něho a pro nás dost užitečná.. Ale přestaň se tak chovat.. řekl jsem si pro sebe a znova se otočil na ty tři z Getsu. | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 16:01 | |
| Darui
Dotsu měl plán, že by se z toho sensei dostal pomocí Shinju zanshu, ale to je hloupost, když je vlastně v krychli z raiton vláken, akorát by se tim Will dost zranil. Jenže to už použil Kuchiyose no jutsu ten jejich sensei a já chvíli stál naprosto v klidu, ale pak mi došlo, že se jeho jutsu nemuselo povést, ale také se mohlo povést a chce nás chytit do pasti. "Yuu, Cloude, Eimi, buďte v pozoru. Nezdá se mi, že by si jen tak udělal Kuchiyose." Řekl jsem týmu a pak ukázal svoji holí na ty tři z jejich vesnice. "Vaše vesnice lhala snad všem okolním vesnicim, kterým mohla což byla záminka na zjištění vojenského stavu. Nemáme nejmenší důvod vám věřit, že jste přišli v míru a nehodláte zaútočit. Ke kagemu se dostane jen omráčení, aby jste o naši situaci nic nevěděli." Řekl jsem jim, což můj tým mohl pochopit, že je nenecháme projít. | |
|
| |
Yuu Team Taka
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 16:08 | |
| Yuu - Suichugakure
Podíval jsem se v dřepu znovu na Daruie a jen kývl hlavou a vstal. Mám plán.. I když si nejsem jistý.. řekl jsem a řídil se dál Daruovými rozkazy. Tady nemají šanci.. Kdyby se nám něco stalo, nebo by sílili, určitě by to Sendokage ucítil a vyslal by pro nás posily. řekl jsem si v duchu a pozoroval Willa a zároveň ten tým z Getsugakure.. | |
|
| |
Forward Akatsuki
Počet příspěvků : 3513 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 26 Bydliště : Pod mostom xD
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 16:10 | |
| Eimi Odskočila som a pripravila som si kunai. Ak hovorí Darui pravdu, tak asi nastane boj... | |
|
| |
raul2653 Nukenin
Počet příspěvků : 615 Datum založení účtu : 28. 02. 10
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 17:01 | |
| Siture
Jak chcete,přišli jsme v míru,ale pokud chcete boj máte ho mít,jen tak se porazit nenecháme.Řekl jsem a potom se podíval na Clouda od nich.Tak co ty nevypadáš moc silně,spíš jako slaboch docela.Řekl jsem Cloudovi,tak aby poznal že jeto mířené na něj a tím jsem se ho snažil vyprovokovat k boji se mnou,poté jsem si připravil glávii a čekal. | |
|
| |
Yuu Team Taka
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 17:09 | |
| Yuu - Suichugakure
Poslouchal jsem Situreho řečičky a narážky na Clouda. Cloud je dost silný na to, aby porazil i mě.. Na Chuuninských zkouškách jsi nikdy předpokládám nebyl.. Nevíš jak bojuje.. Nevíš jak bojujeme my všichni.. Jinak, už jste vpadli do naší pasti.. Děkujeme. řekl jsem a snažil se je touhle řečí zastrašit. | |
|
| |
Tom555 Chunnin
Počet příspěvků : 328 Datum založení účtu : 27. 08. 10 Věk : 27 Bydliště : Asi můj dům ne??? xD
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 17:16 | |
| Dotsu - Getsu
Tak jak Siture říká.Přišli jsme v míru,ale pokud chcete boj máte ho mít. řeknu těm ze Suichu.Pak jsem si je prohlížel a snažil jsem se zjistit kdo je jak silný.Pak si vytáhnu katanu. | |
|
| |
Yuu Team Taka
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 17:21 | |
| Yuu - Suichugakure
Chceš boj?... řeknu ti, že tě mám v úmyslu omráčit, nebo zajmout. řekl jsem mu dost naštvaně a za zády jsem držel nenápadně kunai. Podíval jsem se na Daruie a kývl a pak jsem se zase otočil na Dotsa. Dotsu.. Dotsu.. Všechno chcete řešit diplomaticky, ale mír existovat nemůže.. Četl si vůbec někdy historii našeho světa? řekl jsem a nečekal odpověď. | |
|
| |
raul2653 Nukenin
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 17:24 | |
| Siture
Koukám že máš zatim jen silné řeči,ale nic si neukázal tak přestaň tady kecat a poď bojovat nebo se bojíš,pořád tady mluvíš o tom jak nemůže být mír,tak přestan kecat a zaútoč ne?.Řekl jsem dost provokativně. | |
|
| |
Yuu Team Taka
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 17:32 | |
| Yuu - Suichugakure
Usmál jsem se. Promiň Darui... řekl jsem, otočil se zády k nim a začal skládat pečetě, které byste mohli znát, kdybyste je viděli. Najednou jsem zmizel a nikdo nevěděl kde jsem, ale mému týmu a Daruovi mohla být technika Shinju Zanshu známá, protože jí umím používat a používám jí často. | |
|
| |
Forward Akatsuki
Počet příspěvků : 3513 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 26 Bydliště : Pod mostom xD
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 17:45 | |
| Eimi Hodila som kunai nad Situreho. Ak použije tú techniku, tak je out. Zasmiala som sa. | |
|
| |
Tom555 Chunnin
Počet příspěvků : 328 Datum založení účtu : 27. 08. 10 Věk : 27 Bydliště : Asi můj dům ne??? xD
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 17:47 | |
| Dotsu - Getsu
Uviděl jsem že ten kluk zmizel a pomyslel jsem si: Buď má Doton a použil Shinju Zanshu,nebo je to nějaká maskovací technika. Pak jsem složil pečetě a řekl tiše: Doton: Shinjuu Zanshu no Jutsu.Potom jsem zmizel. | |
|
| |
Morgen Akatsuki
Počet příspěvků : 2376 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 26
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 17:54 | |
| Cloud
koho z nich si vyberu?zeptal jsem se sám sebe nahlas a koukal se po nich.blbej provokatér,blbej neznalec historie nebo blbej podvodník?ušklíbl jsem se na ně a ještě pořád přemýšlel koho z nich si vezmu ale v tom mi padl pohled na Yotsukeho.trochu ho vyzkouším...řekl jsem si a vytáhl kunaie, jeden s výbušným lístkem,druhý a třetí s výbušnými lístky které byly falšené.nejdřív jsem po něm hodil ty dva falešné tak abych se trefil a první byl dobře mířený,druhý o něco hůř a po třetí jsem po něm hodil ten kunai s výbušným lístkem tak abych ho těsně minul ale jakmile to kolem něj mělo proletět tak měl vybouchnout. | |
|
| |
raul2653 Nukenin
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 17:57 | |
| Siture
Bylo téměř jasné co udělal za jutsu,že se dostal do země,viděl jsem jak na mě letí kunai a tak jsem po něm hned hodil taky jeden,kterým jsem ho trefil.Ještě než šel do země i Dotsu,tak jsem ho zastavil.Né nechoď tam to se nám přímo úžasně hodí,já se o něj postarám nemá šanci. Řekl jsem Dotsovi ještě než se dostal do země a poté jsem udělal svoje jutsu zemní pěst,kde jsem pomocí glávie udeřil obrovskou silou do země a ta začala praskat něco jako Sakura,když praští do země.Pro někoho kdo je v zemi tak je to hodně ničivé a nemá šanci úniku.To je specializace našeho klanu a jutsu,který je pro náš klan typický.Yuu neměl šanci tomu uniknout poté jsem se připravil na další útok. | |
|
| |
Forward Akatsuki
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 18:00 | |
| Eimi Nevyzerá to najlepšie. Nie sú taký slabý. Pomyslela som si a vytiahla som svoje tanto. Rozbehla som sa na Situreho a keď som sa dostala ku nemu sekla som po ňom. | |
|
| |
Yuu Team Taka
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 18:04 | |
| Yuu
Najednou se začala třást země a všude byla prasklá. Ležel jsem opřený poblíž Situreho a jen jsem se na něj usmál. Tohle je všechno? Tohle tě musí stát hodně chakry, protože tohle je na Genina moc náročné.. řekl jsem, pomalu vstal z bolestmi.. Uděláš jakoukoli chybu a ten váš "vůdce" může zemřít, nebo být omráčen na hodně dlouho. řekl jsem a pomalu vylezl na rovnou zem, na které jsem se postavil a pomalu doběhl ke Cloudovi.
Naposledy upravil Yuu dne Mon Nov 29 2010, 18:11, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
raul2653 Nukenin
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 18:09 | |
| Siture
-Ten útok byl tak silný že si se z toho nemohl dostat bez žadnýho zranění,obzvlášť když si byl v zemi tak ten útok tě musel odrovnat,rozhodně by si neměl bejt schopnej dalšího boje.
Viděl jsem jak na mě běží Eimi a tak jsem použil glávii a odrazil její útok,díky své síle jsem ho odrazil bez problémů a s Eimi by to mělo pohnout dozádu,poté jsem jí rychle mířil glávií na tělo. | |
|
| |
Yuu Team Taka
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 18:13 | |
| Yuu - Suichugakure
// Editnuto..
Došel jsem pomalým kulhavým krokem ke Cloudovi. Něco jsem si udělal s nohou..! zasyčel jsem a podřepl si za Clouda, tak abych viděl na Situreho. Budeš mě muset nejspíš krýt.. řekl jsem a přiložil ruce k zemi a pomalu začal koncentrovat Doton chakru do země. | |
|
| |
Tom555 Chunnin
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 18:15 | |
| Dotsu - Getsu
No....Dobrá řeknu Situremu a neudělám poslední pečeť.Pak hodím 3 shurikeny po Eimi a rychle vyběhnu proti ní s katanou abych ubránil Situreho | |
|
| |
Forward Akatsuki
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 18:17 | |
| -Čo je tá glaviia? EimiOdskočila som do zadu a pozrela som sa na neho. Urobila som pečate a po tichu som si povedala: Hyouton: Aisuhando no jutsu!Ruky mi obalil ľad a pripravila som sa na jeho útok. Vtom som videla jak na mňa letia shuriekny a rukami som ich vyblokovala. pred katanou som sa zohla a celou silou som mu vrazila do nohy, čo mu kľudne tú nohu mohlo zlomiť... | |
|
| |
raul2653 Nukenin
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 18:20 | |
| Siture
Dotsu se místo mě dal na boj s Eimi a já hned hodil kunai s výbuštnym lístkem na Clouda a dva s výbuštnym lístkem na Yua,kterej neměl jak se z toho dostat,když nemohl skoro ani chodit a i chakry musel mít hodně málo,takže tenhle útok by ho měl už definitivně odrovnat. | |
|
| |
Yuu Team Taka
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 18:25 | |
| Yuu
Všiml jsem si, jak na mě letí výbušné lístky. Je to sakra dávno, co jsem tento útok používal.. řekl jsem si a chakry jsem měl ještě dost, protože jsem využil jenom jednu techniku třídy D. Začal jsem skládat pečetě a přiložil ruce k zemi. Doton: Doroku Gaeshi! řekl jsem a předemnou a před Cloudem se objevila asi tří metrová zeď, do které kunaie i s výbušnými lístky narazily a vybuchly. Zůstalo mi asi 40-30% chakry a tak jsem toho moc nevyužíval a řekl Cloudovi. Cloude! Použij na útok Sakarya! řekl jsem mu a snažil se zotavit svojí nohu. | |
|
| |
Tom555 Chunnin
| Předmět: Re: Krvavé časy Mon Nov 29 2010, 18:26 | |
| Dotsu - Getsu
Sakra! vykřiknu když dostanu zásah do nohy.S těžkostí stojím na nohou.Vytáhl jsem výbušný lístek a přilepil jí ho na ten led.Pak jsem zaměřil na pravou nohu a snažil jsem se udeřit plnou silou.Pak jsem opatrně (abych si nezhoršil zranění) uskočil k Situremu.Vytáhl jsem další 2 kunaie s výbušnými lístky a hodil jsem 1 po Cloudovi a 1 po Eimi. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Krvavé časy | |
| |
|
| |
| Krvavé časy | |
|