Kage Wars
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kage Wars RPG - Navždy spolu

PříjemPříjem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Najdete nás na facebooku: Sledujte náš portál

Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

Počet příspěvků : 4301
Datum založení účtu : 28. 02. 10
Věk : 28

Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Empty
PříspěvekPředmět: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 19:29

Montaro

Běžely jsme na zádpadní čast ani jsem nevěděl proč tu ubec jsme ale to jsem neřešil ... běžel jsem za tatsuyou
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

Počet příspěvků : 3464

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 19:32

Tatsuya

"Teď musíme najít tu rostlinu," Ach jo... Kdybych věděl, jak voní, tak by jsme ji s Kiteisochim možná našli, ale takhle... Jakou máme šanci.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 19:38

Montaro

Cože ??? .. jakou rostlinu ?? ... zeptal jsem se překvapeně
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 19:43

Tatsuya

"rostlina, která vyroste jen jednou za několik let a tento týden je den, kdy je rozkvetlá. Její listy jsou ze spoda modré a na vrchu jsou takové červeno zelené. Květ je žlutý a mohutný asi jako vaše hlava a z prostředka květu vykukuje červená bobule. Tyto rostliny jsou jen tři na ostrově a z nich potřebujeme jen ty červené bobule.
Stačí nám jen dvě, ale pokuste se vzít všechny tři. Jakmile se dotknete listů rostliny tak vás spálí,"
citoval jsem mu z hlavy... "Ta rostlina."
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 19:49

Montaro

jasný takže zašlápnout a zem .. poznamenal jsem
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

Počet příspěvků : 1335
Věk : 27

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 19:59

Vrrr... Vrrr...
Ozvalo se z křoví před vámi.. znělo to dost ... hladově...
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 20:02

Tatsuya

"Ach jo... Kočka, pes, tygr?" zeptal jsem se, ale něco mi říkalo, že to nebude moc obyčejné "zvíře".
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 20:05

Z keříku vylezla skupina 3. zvířat.
Vlk, tygr a ještě jeden vlk...
Jeden z vlků který vypadal nejzkušenější obcházel dokola kolem vás...
Vrr.. Japak asi chutná maso slepce? řekl vlk ale rozuměl tomu jen Tatsuya... Montaro slyšel jen vrčení...
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 20:10

Tatsuya

"A jakpak asi bolí kousanec v zadku," zavrčel jsem na něj, takže Montaro nevěděl, o čem je řeč. "Nebo líp, kopanec do huby!"
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 20:12

Vlk 1

Vrr.. Tenhle magor mi rozumí? zeptal se vlk spíše své tlupy a poté popotáhl nosem.
Smrdí tu malí vlk... řekl a mlsně se oblízl.
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 20:17

Tatsuya

"Já ti dám svačinku, že Ti bude špatně," zavrčel jsem na něj dost zostra: "Abych si neudělal svačinku z vás." Přitom jsem se připravil na boj.
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 20:20

Vlk 1

Už jsem se dlouho nenajedl tak že mi bylo špatně... řekl vlk a odhalil svoje velké tesáky.
Poté jakoby kývl hlavou.

Tygr

Tygr zezadu skoči Na Tatsuyu a strhl mu batoh a pokusi lse ho kousnout ...

Vlk 2

Zaútočila na Montara...Letěl na něj ze strany a pokusil se ho kousnout do nohy
Vlk 1. přitom vydával zvuky .. asi znaů slabiny slepců...
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 20:27

Montaro

Využil jsem kaitenu k odražení vlka a i k odražení zvuku takže zatím jsem jsem se dokola rotoval tak mi to nevadilo
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 20:30

Tatsuya

"Yajuu no Ro-bu!" zavrčel jsem na něj a proměnil jsem se, přitom jsem ho nakopnul co největší silou.
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 20:33

Tatsuya ---> nestihl si ho nakopnout protože ti na zádech přístál VLK1 a pokoušel se ti kousnout do hrdla..Sthrlti batoh i s Kiteisochim

montaro --> Vlk2 čekal až se dotočíš
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 20:57

Tatsuya

"A dost! Tsuuga," zařval jsem a roztočil se, přičemž musel vlk odletěl směrem na svého kumpána.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeSun Mar 14 2010, 21:05

Montaro

Dotočil jsme se okamžitě protože už nikdo nevil ... Fuuton : Fukka .. řekl jsem a a začal jsem si přytahovat Vlka 2.který nemohl bez jutsu utěct a hodil jsme poněm shuriken potom jsem vzal další a do proti směru jsem doněj seknul
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 16:21

Tatsuya--> Jelikož ti jeden vlk visel na zádech nebyl to dobrý nápad...
KOusl tě do ramene...
Ale Tygra to odhodilo někam do křoví a Vlk 1 byl silně dezorientován.

Montaro --> Vlk dostal zásah Shurikenem do nohy...¨
Bolestně zavil a odrazil se proti tobě...
Jelikož si ho přotahoval tak byl ještě rychlejší...
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 16:51

Tatsuya

Chytil jsem se jednou rukou na rameni, abych zpomalil krvácení, druhou jsem chytil baťoh s Kiteisochim. Složil jsem pečetě a vlka zasáhl proud vody.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 16:59

Montaro

protože byl stejně spomalenej kůli raněné noze udělal jsem pár kroků proti němu a když namě zautočil zamířil jsem mu kunai do krku ze zdola .. protože kdyby zautočil tak je nehrytej a probodnuho
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 20:32

Tatsuya --> Vlka to spláchlo a v tu chvíli na tebe rovnou skočil tygr...
Jelikož si měl obě ruce plné byla pravděpodobnost zásahu asi 96%.

Montaro

Vlk dostal zásah a padl k zemi... Z krku mu teklo velké množství krve...

Spláchnutý vlk se postavil na nohy a řekl Tatsuyovi.
Nesmíte dostat květ!
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 20:36

Montaro

Když jsem neslyšel žádný pohyb ano náznak toho že by vlk žil tak jsme se otočil na tatsuyu udělal kněmu jeden krok .. Kaiten ... trefil jsem tatsuyu a vlka který na něj skákal což by je mohlo dostat od sebe i když jsem zasáhnul obadva
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 20:46

Tatsuya

Promiň Kiteisochi... Baťoh jsem vyhodil vysoko nad sebe, přičemž se moje krev rozstříkla všude, kvůli útoku Montara, který jsem nečekal. Takže je konec? Padl jsem k zemi, nehýbal jsem se, můj dech se zkracoval, moje kůže chladla, když v tom: "Jak je lidi?"
Zvedl jsem se ze země, chytil baťoh a zavěsil ho na strom, potom jsem se roztočil a zařval jsem: "Tsuuga!" a zamířil přímo na tygra a Montara.
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 20:48

Tatsuya --> Ozvalo se další bolestné zakňučení vlka..
Vy nesmíte dostat květ... vydal ze sebe z posledních sil..
Poté na tebe s mohutným řevem skočil tygr...
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 20:50

-> myslím že ho tsuuga pěkně sundala když něnej skočil ...

Montaro

kaiten .. znova jsem se roztočil abych ubranil utok tatsuyi který jsem tak trochu čekal mezi kaitenem a Tsuugou to pěkně dost jiskřilo
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Cesta pro Tatsuyovu katanu (Tatsuya)
» 1. Souboj - Aiko Namikaze(Ookami Mia) vs Tatsuya Gojo(Seven)
» Tým 1 a Tým 2 v akci
» Tým 1 a tým 2 v akci (part 2)
» Tým 1 a 2 v Akci - Saburo Shinju

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Kage Wars :: Off topic :: Koš :: Lost Country :: Mise-
Přejdi na: