Kage Wars
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kage Wars RPG - Navždy spolu

PříjemPříjem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Najdete nás na facebooku: Sledujte náš portál

Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

Počet příspěvků : 3464
Datum založení účtu : 28. 02. 10

Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 20:52

Tatsuya

Odklonil jsem se, abych se už nemusel otáčet jak deb*l kvůli tomu ještě deb*lnějšímu Montarovi a stoupnul jsem si před tygra.
Použil jsem svoji krev pro genjutsu, do kterého jsem chytil tygra, který se na mě vrhl. Magen: Narakumi no jutsu. Potom jsem uskočil stranou.
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

Počet příspěvků : 1335
Věk : 27

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 20:57

Tatsuya -->Tygr se začal v ohromných křečích válet po zemi a žalostně vyl...
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

Počet příspěvků : 4301
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 20:58

Montaro

dotočil jsem se a kleknul si .. Yare Yare tak co ted ?
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 20:59

Tatsuya

Otočil jsem se na vlka, který vypadal jako jejich vůdce a zavrčel jsem na něj: "Zvířata se z genjutsu dostávají hůř... Takže mi pověz, kde je ta kytka, nebo ten chudák tygr v tom genjutsu zůstane."
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 21:02

Vlk 1

On se kvůli té kytce klidně objetuje zavrčel bolestně tygr a koukl Tatsuyovi přímo do očí.
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 21:06

Tatsuya

Pohled na zraněná zvířata ve mě vyvolal pocit toho, že jim musim pomoc, obzvlášť těm vlkům. Sundal jsem baťoh i s Kiteisochim a vyndal z něj několik obvazů. "Yare, yare," zaštěkal jsem na ně a začal jim vázat rány: "Nechceme vám ublížit... A proč tu kytku vůbec tak chráníte?"
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 21:07

Vlk

Je to náš jediný poklad. Něco pro co žijeme zavrčel vlk...

Tygr

Stále jsem se svíral ve velkých bolestech

Vlk 2 ležel nehybně mrtví na zemi...
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 21:09

Montaro

přišle jsem ke tygrovy a zabodl do něj kunai .. chtěl jsem aby to měl lehčí
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 21:12

Tatsuya

Uvolnil jsem genjutsu, ve kterém byl tygr. "My vám nechceme vzít tu rostlinu... Stačí nám jenom ty bobule, ale pokud je i to problém, tak odejdeme." řekl jsem mu tak, aby Montaro nevěděl, o čem je řeč. Kdyby sakra věděl, o čem se s nima vybavuju, tak by se zbláznil.
"Vašeho přítele je mi líto," zakňučel jsem lítostně, protože jsem to pociťoval jako ztrátu někoho velmi blízkého.
Pak to udělal... "Ty!" Montaru už měl na krku kunai a druhý měl na úrovni srdce.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 21:18

Montaro

vstal jsem i s kunaiema který jsem měl u krku a u srdce ... když myslíš tak to udělej řekl jsem mu v klidu.. nechápu proč by si proty ubyžáký zabíjel někoho .. narážel tím na něco ....
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 21:21

Tatsuya

Udělal jsem mu na hrudi i na obličeji jizvu. "Aby sis to pamatoval šmejde... Nevim, proč jsem Ti někdy věřil... Proč si ho zabíjel? Jsi debil nebo co... Ne, raději vypadni... Vypadni nebo Tě zabiju!"
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 21:25

Montaro

Rány ignoroval ... protože chtěly zabít nás ... a bránili nám v úkolu a ty děláš přesně to co by velitel dělat neměl
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 21:29

Tatsuya

"Co dělám? Chovám se jako člověk? Ne, lidi jsou hnus, jsou odpad přírody... Ale... Ty, ty jsi ten nejhorší z nich! Víš co, už mě nezajímá nějaká mise... Už mi to je ukradený... Pokud Ti jde jen o nějakou kytku, tak dobrá... Najdi si ji... Já tu zůstanu s tím vlkem a pohlídám ho, aby mu tobě podobní nemohli ublížit!"

Sedl jsem si vedle vlka a opatrně ho pohladil: "Je to idiot a stvůra... Moc se za něj omlouvám, ale... to už Ti přátele nevrátí," Montaro mohl slyšet jen štěkaní a vrčení, takže těžko věděl, o čem je řeč.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 21:33

Montaro

přišel jsem kněmu chytl ho za límec a jednu mu vrazil pak jsem mu dal kunai je krku dost těsně při jaký koliv pohybu bych mu doněj říznul ... Přestan se chovat jako dítě ... todle není píšeček kde sis hrál jako malý díte ... todle je divočina ... tady na tebe číhá smrt ... nechápu co si namlouváš dospěj konečně
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 21:36

Tatsuya

"Pokud dospět znamená stát se odpadem, tak promiň... Opravdu nemám zájem... Raději budu do smrti dítě než vteřinu dobrovolně odpad! A jestli mě chceš podříznout, tak dělej... Klidně mě tu zab', mně je to jedno, odpade."
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 21:44

Montaro

Chci tě jenom chránit řekl a oddálil svůj kunai a tatsuya tam neměl ani tečku pak se otočil a probodl toho vlka přímo do krku ...
todle by tě mělo naučit co to je bolest a dospívání ... pak vstal a poodešel byl připraven že zase uboze zautočí
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 22:18

Tatsuya

Vzal jsem si baťoh na záda a vyrazil jsem na druhou stranu než poodešel Montaro. "Odpad," zavrčel jsem na něj a pomalu utíkal směrem, odkud přišli vlci a tygr.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Mar 15 2010, 22:20

Montaro

nějak jsem nereagoval ale mířil jsem z5 tam kde nás vylodil kapitán já tu kitku nemohu najít ani nechci
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 16 2010, 07:00

Tatsuya --> Vlk ještě před smrtí zakňučel.
Jsi šlechtený... Ty si kytku zasloužíš... je dva KILOMETRTY OD Suď severně.Řekl a poté už umřel...
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 16 2010, 07:03

Tatsuya

Nemuseli přitom umřít... Kvůli takovému odpadu jako jsou lidi... pomyslel jsem si a vyrazil jsem na sever. Takže severně... dva kilometry... to bude chvilka.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 16 2010, 15:52

Montaro

Bežel jsem zničeho nic zaním ... přece se naněj nevykašlu .. a i přesto tak jako to udělal on mně .. že se na mně nevykašlal .. Víš kde je ?? ... zeptla jsem se ho v pohodě

Naposledy upravil Sasori dne Tue Mar 16 2010, 15:58, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 16 2010, 15:54

Tatsuya

"Raději bys měl jít pomoc ostatním, já to už zvládnu sám." Navíc bych Tě teď nejraději zabil, ale jako velitel nemůžu.... Navíc, nechci být jako ty... odpad.
Běžel jsem dál, severním směrem. Za chvíli to tu bude.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 16 2010, 15:57

Montaro

Sám ?? .. zděsil se .. to jsem viděl .. uchetl se
Návrat nahoru Goto down
Meiki_Ookami
Akatsuki
Akatsuki
Meiki_Ookami

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 16 2010, 16:03

Tatsuya

"Jo, už to zvládnu sám... Už stejně cítím letmý závan vůně té rostliny, takže je blízko. Ostatní určitě potřebují pomoc." Kdyby věděl, že mi to řekl ten vlk, tak by mě měl za blázna a ani se s nim o tom nechci bavit... Dal jsem mu šanci... Ale nemyslím, že by si ji teď zasloužil... Proč jim nedal taky šanci?
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Mar 16 2010, 16:05

Montaro

Jo jasně .. vvždyt si ji ani nikdy v životě neviděl ... tak si nevymejšlej .. zasmál se
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)   Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori) - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Tým 1 a 2 v Akci - Tatsuya a Montaro (Seven a Sasori)
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Cesta pro Tatsuyovu katanu (Tatsuya)
» 1. Souboj - Aiko Namikaze(Ookami Mia) vs Tatsuya Gojo(Seven)
» Tým 1 a Tým 2 v akci
» Tým 1 a tým 2 v akci (part 2)
» Tým 1 a 2 v Akci - Saburo Shinju

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Kage Wars :: Off topic :: Koš :: Lost Country :: Mise-
Přejdi na: