Kage Wars
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kage Wars RPG - Navždy spolu

PříjemPříjem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Najdete nás na facebooku: Sledujte náš portál

Někdo vám nevěří (Tým 1)

Goto down 
3 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
Srotak
Akatsuki
Akatsuki
Srotak

Počet příspěvků : 2297
Datum založení účtu : 01. 03. 10

Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeFri Aug 06 2010, 15:12

Masaru

Opatrně sem se plížil k chatce.
Pasti pasti pasti.... jasně, že tady musí byt pasti... Beztak to je nějaká trapná zkouška Suikafuurado a je to jen test.
Přemýšlel sem po cestě.
Návrat nahoru Goto down
Clover
Akatsuki
Akatsuki
Clover

Počet příspěvků : 1712
Datum založení účtu : 05. 03. 10

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeFri Aug 06 2010, 15:32

Sora

Šla jsem za Masarem,stále jsem se ohlížela pod nohy.Samé pasti,jako by v té budově bylo něco co tam láká medvědy. Pomyslela jsem si.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

Počet příspěvků : 8281
Datum založení účtu : 28. 02. 10
Věk : 30

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeFri Aug 06 2010, 16:07

V tu chvíli jste však uslyšeli jak ve vysoké trávě pobíhá nějaké stvoření a vydávalo to jakési pazvuky, jakoby to zvíře mluvilo, stěžovalo si. Blížilo se to k vám, ohromnou rychlostí a během vteřiny zvuky přestaly a bylo naprosté ticho, jen zvuk větru byl slyšet.
Návrat nahoru Goto down
Srotak
Akatsuki
Akatsuki
Srotak

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeFri Aug 06 2010, 17:01

Masaru

Medvěd? Možná zraněný... A asi strážce svitku.
Podíval sem se na Soru.
Návrat nahoru Goto down
Clover
Akatsuki
Akatsuki
Clover

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeFri Aug 06 2010, 18:42

Sora

To nebude medvěd,bylo to až moc rychlí.Spíš Vlk... Řekla jsem a začala jsem koncentrovat chakru,když to je uvnitř tak zníčíme stěnu . Řekla jsem.
Návrat nahoru Goto down
Srotak
Akatsuki
Akatsuki
Srotak

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeFri Aug 06 2010, 19:04

Masaru

Když sem viděl jak Sora koncentruje Raiton chakru zastavil sem jí.
Soro počkej.... Nemyslíš si, že tu techniku moc používáš? Vím je dost silná ale... je to nebezpečný a neměla by ses na ní tak zpoléhat.
Návrat nahoru Goto down
Clover
Akatsuki
Akatsuki
Clover

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeFri Aug 06 2010, 19:15

Sora

Trochu jsem se zamyslela,máš pravdu... Řekla jsem a přestala koncentrovat chakru,co hodláš dělat? Zeptala jsem se.
Návrat nahoru Goto down
Srotak
Akatsuki
Akatsuki
Srotak

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeFri Aug 06 2010, 19:18

Masaru

Získat svitek.
Usmál sem se na ní a sledoval místo, kde byl ten hluk.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeSat Aug 07 2010, 12:59

V tu chvíli skrz vysokou trávu proletěly dvě opravdu malé šipky, přímo na vás, celkem slušnou rychlostí a s dokonalou přesností, při zásahu během pár sekund upadnete do hlubokého spánku. Vypadalo to jakoby je někdo vystřelil z jakési flusačky.
Návrat nahoru Goto down
Clover
Akatsuki
Akatsuki
Clover

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeSat Aug 07 2010, 13:38

Sora

Pocítila jsem únavu,když jsem si všimla šipky,tak jsme se podívala kdo to vystřelil ale to už jsem měla oči skoro zavřené.Upadla jsem do spánku.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeSat Aug 07 2010, 13:41

Poslední co Sora viděla, byla jakási podivná malá hlava s většimi špičatými uši.
Návrat nahoru Goto down
Srotak
Akatsuki
Akatsuki
Srotak

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeSat Aug 14 2010, 20:38

Masaru

Šipky sice letěli dost rychle, ale já sem byl celou dobu v pozoru takže sem byl na takovéhle věci připravený a šipce pomocí shunshinu uhl.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeSat Aug 14 2010, 21:42

V tu chvíli se za Masarem ozvalo další praskání větviček a v tu chvíli se na něj rozletělo dalších pár šipek, jakoby těch malých postav bylo více nebo se jen rychleji pohybuje.
Návrat nahoru Goto down
Srotak
Akatsuki
Akatsuki
Srotak

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeSat Aug 14 2010, 22:00

Masaru

Když to na mě vystřelili upadl sem k zemi... Jestli mě trefili nebo ne bylo to jedno.... Zdálo se, že nám zatím nechcou ublížit tak sem se radši nechal.. Pokud mě netrefili tak předstírám, že spím.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeSat Aug 14 2010, 22:29

No, trefili tě, ale bylo to spíše dobré, protože v zápětí jsi uviděl, když tvé oči padali ke spánku, jak nějaká malá postava vyskočila s jakousi kládou, že tě omráčí ručně, ale tebe zasáhla šipka.

Spali jste dlouho, ale probudili jste se v jakési temné místnosti, docela velké a všude zářili jakési modré runy.
Návrat nahoru Goto down
Srotak
Akatsuki
Akatsuki
Srotak

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Aug 16 2010, 07:43

Masaru

Bezva....
Vstal sem na nohy a promnul si oči... Díval sem se kde je Sora... Když sem zjistil, že je v pořádku rozhlížel sem se okolo.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Aug 16 2010, 13:14

Nebyli jste ani svázaný a hlavně jste nebyli nijak zmlácený nebo tak něco. "Eh, přišli jste ukrást Svatý svitek klanu Suikafuurado?" Ozvalo se z temnoty a pak do místnosti vběhli tři malé potvory, které byli kost a kůže, byli spíše do hněda a měli velké oči a dlouhé uši. Na rukou měli dlouhé železné jehly místo nehtů a když se smáli tak bylo vidět, jak mají dřevěné špičaté zuby a vám došlo, že jsou to jen perfektně vypracováné loutky.
Návrat nahoru Goto down
Clover
Akatsuki
Akatsuki
Clover

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Aug 16 2010, 13:54

Sora

Probrala jsem se,ze spánku.Rači jsem mlčela,protože to mohlo dopadnou ještě hůř.Tak rychle nás dostaly...ale co tu děláme. Pomyslela jsme si
Návrat nahoru Goto down
Srotak
Akatsuki
Akatsuki
Srotak

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Aug 16 2010, 13:58

Masaru

Nejsme zloději
Řekl sem normálním hlasem.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Aug 16 2010, 14:06

Darashi Suikafuurado

Z temného koutku jsem pomalu vyšel a sundal si kapucu a byl vidět můj starý a vyhublý obličej. "A kdo teda asi tak jste?" Řekl jsem a mával prsty tak, že kolem nich poskakovaly mé tři loutky. "Já tento svitek budu hlídat, ikdybych měl umřít!" Zvolal jsem .
Návrat nahoru Goto down
Clover
Akatsuki
Akatsuki
Clover

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Aug 16 2010, 14:15

Sora

Prohlížela jsem si jeho hlavu,nejspíš budeme muset bojovat,vyjednáváni nepomůže. Pomyslela jsem si,ruku jsem měla blízko kapsy s kunaiem.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Aug 16 2010, 14:17

Darashi Suikafuurado

"Odkud jste a proč jste přišli ukrást svitek?" Zeptal jsem se a ruce jsem držel v pěsti, protože jsem byl hodně naštvaný, že se někdo vůbec opovážil vzít svitek.
Návrat nahoru Goto down
Srotak
Akatsuki
Akatsuki
Srotak

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Aug 16 2010, 14:26

Masaru

Začněme s tím kdo jste vy a proč ten svitek chráníte.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Aug 16 2010, 14:29

Darashi Suikafuurado

Zasmál jsem se na celou místnost a pak se na ně podíval vážným výrazem. "Pokud vim, tak nejste na takové pozici, aby jste otázky dávali vy." Řekl jsem hodně vážně a čekal.
Návrat nahoru Goto down
Clover
Akatsuki
Akatsuki
Clover

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Aug 16 2010, 15:32

Sora

Když chcete znát kdo jsme,tak začněte vy... Řekla jsem a trpělivě čekala.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Někdo vám nevěří (Tým 1)   Někdo vám nevěří (Tým 1) - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Někdo vám nevěří (Tým 1)
Strana 3 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Kage Wars :: Off topic :: Koš :: Lost Country :: Mise-
Přejdi na: