Kage Wars
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kage Wars RPG - Navždy spolu

PříjemPříjem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Najdete nás na facebooku: Sledujte náš portál

Nová Suichugakure

Goto down 
+6
likuku0
Clover
Shika-san
Ramaru
Srotak
Aspi
10 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorZpráva
Kakuza-chan
ANBU
ANBU
Kakuza-chan

Počet příspěvků : 1436
Datum založení účtu : 18. 04. 10
Věk : 32

Nová Suichugakure - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 21 2010, 13:37

Creepy

Setřel jsem si žvíkačku.
Jááá? Ani ne
usmál jsem se nevině a nenápadně do té žvíkačky zabalil výbušný lístek.
Uvidíme se později, až si přijdu pro tvou hlavu
hodil jsem mu ten bordel k nohám a zamířil pryč.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

Počet příspěvků : 8281
Datum založení účtu : 28. 02. 10
Věk : 30

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 21 2010, 13:39

Kitoshi Tokumari

Jenže to už já byl pryč, nějak jsem prostě z ničeho nic zmizel a žvíkačka vybuchla.
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
ANBU
ANBU
Kakuza-chan

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 21 2010, 13:41

Creepy

Pfff zatracenej namyšlenec
povzdechl jsem si a konečně zamiříl někam dokončit svou techniku.
Jen počkejte až vytvořím meč co překoná všechny ty vaše směšné napodobeniny zbraní...
Návrat nahoru Goto down
Shika-san
Team Taka
Team Taka
Shika-san

Počet příspěvků : 1152
Datum založení účtu : 02. 06. 10
Věk : 29

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 21 2010, 13:54

Simon

Trochu som bol naštvaný na sensei, keď mi pri obede hovoril, že by ma naučil nejaké kuchyose a teraz sa ani na mňa nepozrie kvôli môjmu chovaniu. Hmmm. Asi som to prehnal. Radšej som mu po ceste už nič nehovoril, lebo by to dopadlo ešte horšie. Zamyslel som sa.
Návrat nahoru Goto down
Takaa
Academy student
Academy student
Takaa

Počet příspěvků : 45
Datum založení účtu : 14. 08. 10

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 21 2010, 14:18

Hiroki

To nechám spíše na tobě .. Nejsem v tomhle směru moc dobrý . Ale řekni mi jen to ,co chceš .. Nemusíš mi říkat věcí ,co nemusím ani vědět .. Dodal milejším hlasem ..
Návrat nahoru Goto down
Clover
Akatsuki
Akatsuki
Clover

Počet příspěvků : 1712
Datum založení účtu : 05. 03. 10

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 21 2010, 14:39

Sora

Tenhle okamžik jsem nečekala,byl úžasný.Pak jsem se akorád usmála.Asi jediné co bys měl vědět,tak to že si tu skoro nikdy neodpočineš. Řekla jsem.
Návrat nahoru Goto down
Srotak
Akatsuki
Akatsuki
Srotak

Počet příspěvků : 2297
Datum založení účtu : 01. 03. 10

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 21 2010, 14:48

Masaru

Jo....
Zamyslel sem se a podíval se na toho kluka, který stál vedle nás.
A ty si?........
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

Počet příspěvků : 4301
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 21 2010, 14:57

Montaro Yuurinshi

Pomalu s usměvem jsem si sedl k Hiyori a odložil robu ... kouknul jsem se naní ... tak a co ted ?? .. řekl jsem zaskočeně protože když jsem naproti ní seděl tak jsem neveděl co ted říct ...

Aspire : Ttj já jsem si říkal cože tu ještě si Cool laugh a vyhrával si aspon ? Cool laugh
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 21 2010, 19:25

Hiyori

Přinesli nám jídelní lístky a já se v něm hned začala orientovat. "Hele nevíš co je z toho dobré? Já tu ještě nikdy nebyla a fakt nevim." Řekla jsem zaskočeně a podívala se na Montara.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 21 2010, 20:17

Montaro Yuurinshi

Abych pravdu řekl ... já jsem tu taky nikdy nebyl neměl jsem skym .. řekl jsem tentokrát v klidu a pročítel jsem si jídelák
Návrat nahoru Goto down
Takaa
Academy student
Academy student
Takaa

Počet příspěvků : 45
Datum založení účtu : 14. 08. 10

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 22 2010, 06:58

Hiroki

Když se mě zeptal ten borec kdo jsem .. tak jsem mu odpověděl . Já jsem Hiroki... Nový člen týmu 1 .. Ty určitě budeš taky z týmu 1 ,co ? Rád tě poznávám.. Dodal mile.
Návrat nahoru Goto down
Srotak
Akatsuki
Akatsuki
Srotak

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 22 2010, 07:52

Masaru

Zamyšlený výraz sem změnil na milý výraz...
Taky tě rád poznávám. Ano jsem taky z týmu 1
Podíval sem se na Hirokohi..
No... mohli bysme zajít na tréningovou louku a líp se poznat.
Návrat nahoru Goto down
Clover
Akatsuki
Akatsuki
Clover

Počet příspěvků : 1712
Datum založení účtu : 05. 03. 10

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 22 2010, 11:14

Sora

To zní dobře...můžeme jít.,řekla jsem a kývla hlavou.Jinak Masaru,kde si byl celou tu dobu? Zeptala jsem se Masara.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 22 2010, 11:16

Hiyori

Podívala jsem se na Montara a pak položila jídelní lístek a tiše řekla, "Asi si dám ten chilly ramen s vodou." Pak jsem se rozhlédla. "Nemám totiž moc v oblibě ty jiná jídla." Dodala jsem po pravdě.
Návrat nahoru Goto down
Srotak
Akatsuki
Akatsuki
Srotak

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 22 2010, 11:18

Masaru

Mám jí to říct....?
Problesklo mi hlavou.
Tak různě.... sem se poflakoval.
Nahl sem se k ní a něco ji pošeptal.
A mám v sobě 7 ocasého.... ale nech si to pro sebe... zatim tomu novému tolik nevěřím.
Usmál sem se na ní a šel k louce.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 22 2010, 12:56

Montaro Yuurinshi

To je fakt ... jediné čím se stravuju je rámen .. ale tak skusím nákou změnu a dám si suschi .. řekl jsem pohodově a položil jídelní lístek
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 22 2010, 15:55

Hiyori

Pomalu jsme si obědnali a já jen tupě seděla, vzniklo trapné ticho a pak jsem se jen zapřemýšlela. Je dobré, že se vůbec na nic neptá, ve Zvířecí vesnici se nováčkové vždy ptali co to máme za oči nebo co to je za toho mého orla. Pomyslela jsem si a pak jsem se na něj podívala. "Tak co? Co říkáš na nového Kage?" Snažila jsem se prolomit ticho.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 22 2010, 16:06

Montaro Yuurinshi

Vypadá silně a dobře .. ale ten sníh mě štve ... řekl jsem v klidu a pak jsem zbystřil .. Ten orel byl Kuchiyose no Jutsu ? .. zeptal jsem se tvědavě protože jsem vždycky chtěl umět tuto techniku
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 22 2010, 16:27

Hiyori

Čte mi snad myšlenky? Pomyslela jsem si znepokojivě a pak jen zakroutila nechápavě hlavou. "Jakého orla myslíš?" Snažila jsem zapírat, protože na tohle téma jsem moc nechtěla odpovídat.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 22 2010, 16:39

Montaro Yuurinshi

Ale no ták ... ten se kterým si nás zachránila .. řekl jsem v klidu a prátelským hlasem
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 22 2010, 16:48

Hiyori

Chvíli jsem mlčela, protože jsem váhala, jak mu to říct, abych mu nemusela říkat celou pravdu, protože to pro mě nebylo tak lehké. Nakonec jsem zkusila trošku zalhat. "Ano bylo to Kuchiyose." Řekla jsem v klidu.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 22 2010, 16:55

Montaro Yuurinshi

[]Tak to ti závidím .. já bohužel žádný nemam ,ale chci[/b] ... řekl jsem v klidu a pak jsem znervozněl .. sakra kde jsou stím jídlem
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 22 2010, 16:58

Hiyori

"Není co závidět." Řekla jsem trochu sklesle a oči mi sjeli spíše k zemi, ale pak jsem si uvědomila, že nesmim dát nic najevo a začala se rozhlížet. "Tak sakra kde se couraj, blbci jedni. Tam přijdu a nakopu je do zadku, aby si pohnuli." Řekla jsem svym typickym stylem mluvení.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 22 2010, 17:10

Montaro Yuurinshi

Ale je .. řekl jsme a usmál jsem se .. máš zvíře které stojí po tvojim boku .. máš skoro jistotu že tě nezradí a bude bojovat s tebou kdekoliv ... jeto dobrý společník .. řekl jsem přátelským tonem .. pak jsem uslyšel jak jim nadáva .. a jsme jsem se zasmál .. Nojo nejsou zas rychlí řekl jsem
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
ANBU
ANBU
Kakuza-chan

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 22 2010, 17:19

Creepy

Seděl jsem na malé židli a právě prováděl velmi dlouhou sérii pečetí a jemné chakrové manipulace. Konečně, po dlouhých týdnech zkoumání se mi podařilo vytvořit tu správnou kombinaci pro svou živou zbraň. Už to byla hodina co mi vyšli první pokusi na kunaii, který jsem následně preventivně zničil a teď jsem pracoval na zbrani samotné. I když to nebyl zrovna složitý postup byl neuvěřitelně dlouhý a riziko že se jeden splete je vysoké. Nakonec se mi to ale povedlo. Díval jsem se na svůj meč jehož čepel(ať má Aspire radost) slabě modře zářila i pro běžné lidské oči. Já pak viděl svím pohledem(stejně jako uvidí Sharingan/Byakugan a všichni co vidí chakru) malé množství chakry které zbraň měla. Své vlastní a jedinečné chakry i když zatím bez elementu.
Vstal jsem a cvičně s ní několikrát mávl, byl to jiný pocit než s normálním mečem. I když i před tím byl mistrovsky ukovaný, teď prorážel vzduch mnohem snadněji. Stačilo rychlé mávnutí bez přílišného zapojení fyzické síly a polička nad mou postelí se rozpadal na kusy.
Heh, mít senseie běžím se mu právě se svím úspěchem pochlubit
Pousmál jsem se a vyrazil na nejbližší cvičiště vyzkoušet svou novou zbraň na něčem lepším než je polička.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Nová Suichugakure   Nová Suichugakure - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nová Suichugakure
Strana 5 z 10Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Kumogakure a Suichugakure
» Náměstí Suichugakure
» Cesta do Suichugakure
» My vás zachráníme (Zbytek Suichugakure)
» Podlý plán (Tým Suichugakure)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Kage Wars :: Off topic :: Koš :: Lost Country :: Suichugakure no Sato-
Přejdi na: