| Nová Suichugakure | |
|
+6likuku0 Clover Shika-san Ramaru Srotak Aspi 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Kakuza-chan ANBU
Počet příspěvků : 1436 Datum založení účtu : 18. 04. 10 Věk : 32 Bydliště : nemám páru...
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 13:37 | |
| Creepy
Setřel jsem si žvíkačku. Jááá? Ani ne usmál jsem se nevině a nenápadně do té žvíkačky zabalil výbušný lístek. Uvidíme se později, až si přijdu pro tvou hlavu hodil jsem mu ten bordel k nohám a zamířil pryč. | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 13:39 | |
| Kitoshi Tokumari
Jenže to už já byl pryč, nějak jsem prostě z ničeho nic zmizel a žvíkačka vybuchla. | |
|
| |
Kakuza-chan ANBU
Počet příspěvků : 1436 Datum založení účtu : 18. 04. 10 Věk : 32 Bydliště : nemám páru...
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 13:41 | |
| Creepy
Pfff zatracenej namyšlenec povzdechl jsem si a konečně zamiříl někam dokončit svou techniku. Jen počkejte až vytvořím meč co překoná všechny ty vaše směšné napodobeniny zbraní... | |
|
| |
Shika-san Team Taka
Počet příspěvků : 1152 Datum založení účtu : 02. 06. 10 Věk : 29 Bydliště : Letničie
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 13:54 | |
| Simon
Trochu som bol naštvaný na sensei, keď mi pri obede hovoril, že by ma naučil nejaké kuchyose a teraz sa ani na mňa nepozrie kvôli môjmu chovaniu. Hmmm. Asi som to prehnal. Radšej som mu po ceste už nič nehovoril, lebo by to dopadlo ešte horšie. Zamyslel som sa. | |
|
| |
Takaa Academy student
Počet příspěvků : 45 Datum založení účtu : 14. 08. 10
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 14:18 | |
| Hiroki
To nechám spíše na tobě .. Nejsem v tomhle směru moc dobrý . Ale řekni mi jen to ,co chceš .. Nemusíš mi říkat věcí ,co nemusím ani vědět .. Dodal milejším hlasem .. | |
|
| |
Clover Akatsuki
Počet příspěvků : 1712 Datum založení účtu : 05. 03. 10 Bydliště : Pardubice
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 14:39 | |
| Sora
Tenhle okamžik jsem nečekala,byl úžasný.Pak jsem se akorád usmála.Asi jediné co bys měl vědět,tak to že si tu skoro nikdy neodpočineš. Řekla jsem. | |
|
| |
Srotak Akatsuki
Počet příspěvků : 2297 Datum založení účtu : 01. 03. 10
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 14:48 | |
| Masaru
Jo.... Zamyslel sem se a podíval se na toho kluka, který stál vedle nás. A ty si?........ | |
|
| |
Ramaru Admin
Počet příspěvků : 4301 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 28 Bydliště : Praha/Stružnice
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 14:57 | |
| Montaro YuurinshiPomalu s usměvem jsem si sedl k Hiyori a odložil robu ... kouknul jsem se naní ... tak a co ted ?? .. řekl jsem zaskočeně protože když jsem naproti ní seděl tak jsem neveděl co ted říct ... Aspire : Ttj já jsem si říkal cože tu ještě si a vyhrával si aspon ? | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 19:25 | |
| Hiyori
Přinesli nám jídelní lístky a já se v něm hned začala orientovat. "Hele nevíš co je z toho dobré? Já tu ještě nikdy nebyla a fakt nevim." Řekla jsem zaskočeně a podívala se na Montara. | |
|
| |
Ramaru Admin
Počet příspěvků : 4301 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 28 Bydliště : Praha/Stružnice
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 20:17 | |
| Montaro Yuurinshi
Abych pravdu řekl ... já jsem tu taky nikdy nebyl neměl jsem skym .. řekl jsem tentokrát v klidu a pročítel jsem si jídelák | |
|
| |
Takaa Academy student
Počet příspěvků : 45 Datum založení účtu : 14. 08. 10
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sun Aug 22 2010, 06:58 | |
| Hiroki
Když se mě zeptal ten borec kdo jsem .. tak jsem mu odpověděl . Já jsem Hiroki... Nový člen týmu 1 .. Ty určitě budeš taky z týmu 1 ,co ? Rád tě poznávám.. Dodal mile. | |
|
| |
Srotak Akatsuki
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sun Aug 22 2010, 07:52 | |
| Masaru
Zamyšlený výraz sem změnil na milý výraz... Taky tě rád poznávám. Ano jsem taky z týmu 1 Podíval sem se na Hirokohi.. No... mohli bysme zajít na tréningovou louku a líp se poznat. | |
|
| |
Clover Akatsuki
Počet příspěvků : 1712 Datum založení účtu : 05. 03. 10 Bydliště : Pardubice
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sun Aug 22 2010, 11:14 | |
| Sora
To zní dobře...můžeme jít.,řekla jsem a kývla hlavou.Jinak Masaru,kde si byl celou tu dobu? Zeptala jsem se Masara. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sun Aug 22 2010, 11:16 | |
| Hiyori
Podívala jsem se na Montara a pak položila jídelní lístek a tiše řekla, "Asi si dám ten chilly ramen s vodou." Pak jsem se rozhlédla. "Nemám totiž moc v oblibě ty jiná jídla." Dodala jsem po pravdě. | |
|
| |
Srotak Akatsuki
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sun Aug 22 2010, 11:18 | |
| Masaru
Mám jí to říct....? Problesklo mi hlavou. Tak různě.... sem se poflakoval. Nahl sem se k ní a něco ji pošeptal. A mám v sobě 7 ocasého.... ale nech si to pro sebe... zatim tomu novému tolik nevěřím. Usmál sem se na ní a šel k louce.
| |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sun Aug 22 2010, 12:56 | |
| Montaro Yuurinshi
To je fakt ... jediné čím se stravuju je rámen .. ale tak skusím nákou změnu a dám si suschi .. řekl jsem pohodově a položil jídelní lístek | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sun Aug 22 2010, 15:55 | |
| Hiyori
Pomalu jsme si obědnali a já jen tupě seděla, vzniklo trapné ticho a pak jsem se jen zapřemýšlela. Je dobré, že se vůbec na nic neptá, ve Zvířecí vesnici se nováčkové vždy ptali co to máme za oči nebo co to je za toho mého orla. Pomyslela jsem si a pak jsem se na něj podívala. "Tak co? Co říkáš na nového Kage?" Snažila jsem se prolomit ticho. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sun Aug 22 2010, 16:06 | |
| Montaro Yuurinshi
Vypadá silně a dobře .. ale ten sníh mě štve ... řekl jsem v klidu a pak jsem zbystřil .. Ten orel byl Kuchiyose no Jutsu ? .. zeptal jsem se tvědavě protože jsem vždycky chtěl umět tuto techniku | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sun Aug 22 2010, 16:27 | |
| Hiyori
Čte mi snad myšlenky? Pomyslela jsem si znepokojivě a pak jen zakroutila nechápavě hlavou. "Jakého orla myslíš?" Snažila jsem zapírat, protože na tohle téma jsem moc nechtěla odpovídat. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sun Aug 22 2010, 16:39 | |
| Montaro Yuurinshi
Ale no ták ... ten se kterým si nás zachránila .. řekl jsem v klidu a prátelským hlasem | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sun Aug 22 2010, 16:48 | |
| Hiyori
Chvíli jsem mlčela, protože jsem váhala, jak mu to říct, abych mu nemusela říkat celou pravdu, protože to pro mě nebylo tak lehké. Nakonec jsem zkusila trošku zalhat. "Ano bylo to Kuchiyose." Řekla jsem v klidu. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sun Aug 22 2010, 16:55 | |
| Montaro Yuurinshi
[]Tak to ti závidím .. já bohužel žádný nemam ,ale chci[/b] ... řekl jsem v klidu a pak jsem znervozněl .. sakra kde jsou stím jídlem | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sun Aug 22 2010, 16:58 | |
| Hiyori
"Není co závidět." Řekla jsem trochu sklesle a oči mi sjeli spíše k zemi, ale pak jsem si uvědomila, že nesmim dát nic najevo a začala se rozhlížet. "Tak sakra kde se couraj, blbci jedni. Tam přijdu a nakopu je do zadku, aby si pohnuli." Řekla jsem svym typickym stylem mluvení. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sun Aug 22 2010, 17:10 | |
| Montaro Yuurinshi
Ale je .. řekl jsme a usmál jsem se .. máš zvíře které stojí po tvojim boku .. máš skoro jistotu že tě nezradí a bude bojovat s tebou kdekoliv ... jeto dobrý společník .. řekl jsem přátelským tonem .. pak jsem uslyšel jak jim nadáva .. a jsme jsem se zasmál .. Nojo nejsou zas rychlí řekl jsem | |
|
| |
Kakuza-chan ANBU
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sun Aug 22 2010, 17:19 | |
| Creepy
Seděl jsem na malé židli a právě prováděl velmi dlouhou sérii pečetí a jemné chakrové manipulace. Konečně, po dlouhých týdnech zkoumání se mi podařilo vytvořit tu správnou kombinaci pro svou živou zbraň. Už to byla hodina co mi vyšli první pokusi na kunaii, který jsem následně preventivně zničil a teď jsem pracoval na zbrani samotné. I když to nebyl zrovna složitý postup byl neuvěřitelně dlouhý a riziko že se jeden splete je vysoké. Nakonec se mi to ale povedlo. Díval jsem se na svůj meč jehož čepel(ať má Aspire radost) slabě modře zářila i pro běžné lidské oči. Já pak viděl svím pohledem(stejně jako uvidí Sharingan/Byakugan a všichni co vidí chakru) malé množství chakry které zbraň měla. Své vlastní a jedinečné chakry i když zatím bez elementu. Vstal jsem a cvičně s ní několikrát mávl, byl to jiný pocit než s normálním mečem. I když i před tím byl mistrovsky ukovaný, teď prorážel vzduch mnohem snadněji. Stačilo rychlé mávnutí bez přílišného zapojení fyzické síly a polička nad mou postelí se rozpadal na kusy. Heh, mít senseie běžím se mu právě se svím úspěchem pochlubit Pousmál jsem se a vyrazil na nejbližší cvičiště vyzkoušet svou novou zbraň na něčem lepším než je polička. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nová Suichugakure | |
| |
|
| |
| Nová Suichugakure | |
|