| Nová Suichugakure | |
|
+6likuku0 Clover Shika-san Ramaru Srotak Aspi 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Ramaru Admin
Počet příspěvků : 4301 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 28 Bydliště : Praha/Stružnice
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Fri Aug 20 2010, 11:11 | |
| Montaro Yuurinshi
Po krátké rozcvičce jsme se přesunul k terčům , stoupnul jsme si doprostřed a nabral asi 4 kunaie ... mírně jsem si klekl a všechny 4 jsem strčil do jedný ruky a do té ruky jsem nakoncentroval chakru abych jí přenesl do kunaiu a veděl přesně jejich pozici .. pak jsem je vyhodil nerovno měrně do vzduchu a vyskočil nahoru pomalu jsem je pochytal a začal házet na terče který jsem neměl označeny takže jsem pořádně neveděl kde jsou .. pak jsem dopadl nazem .... a posunul jsme si pásku nad oči .. uviděl jsem že jsem se trefil jenom 1. kunaiem a to skoro do prostředka .... Sakra ! vykřikl jsem .... vyšel jsem ze cviku řekl jsem pro sebe potichu | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Fri Aug 20 2010, 16:34 | |
| Suizu Yuurinshi
Objevil jsem se za Montarem a pousmál se. "Moc ti to nejde, něco tě rozptyluje." Řekl jsem dkyž jsem vycházel z poza něj na pravé straně. "Víš jaká je teď naše výhoda? Jsme silní s páskou přez oči, ale jakmile ji sundáme, jsme ještě lepší." Řekl jsem. "Takže to co natrénuješ s páskou, budeš umět bez ní mnohem lépe." Řekl jsem znovu a došel k terči a vytáhl z něj kunai a protočil ho na prstě, došel k Montarovi a otočený k terči zády, jsem na terč hodil kunai a ten se zasekl uprostřed terče. "Poznám na lidech, že je něco rozptyluje, ale na tobě vidim, že to démonem nebude."
Utakata Kentiri
Pomalu jsem dojedl ramen a podíval se na své žáky. "Tak co teď?" Zasmál jsem se. | |
|
| |
Ramaru Admin
Počet příspěvků : 4301 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 28 Bydliště : Praha/Stružnice
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Fri Aug 20 2010, 19:00 | |
| Montaro Yuurinshi
Dobře .. řekl jsem a rozvázal jsem si pásku a obmotal jsem si jí pod rameno neboli na paži .. Chtěl jsem aby se to celý vrátilo protože ted když mam oči tak se mi bojuje o něco huř nemůžu se pořádně soustředit ... řekl jsem neutrálně ... Rozptilovat ? ale to ne mam čistou hlavu ... pak jsem trochu zčervenal .. no jetu jedna holka ... řekl jsem nekonkrétně | |
|
| |
likuku0 Sannin
Počet příspěvků : 728 Datum založení účtu : 11. 08. 10 Věk : 30 Bydliště : Praha
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Fri Aug 20 2010, 19:56 | |
| Nimeshi
"Mohli bysme začít trénovat, nebo si dát ještě rámen" řekl jsem a pobaveně se podíval na senseie. | |
|
| |
Shika-san Team Taka
Počet příspěvků : 1152 Datum založení účtu : 02. 06. 10 Věk : 29 Bydliště : Letničie
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Fri Aug 20 2010, 20:00 | |
| Simon
Ramen? Nestačil ti jeden Nimeshi? Raz som čítal v knihe o jednom ninjovi, ktorý sa volal Chouji, že musel ísť už niekoľkokrát do nemocnice kvôli prejedanie. Zasmial som sa. Nie je dobré toho veľmi ziesť pred tréningom. Pozrel som sa na senseia. | |
|
| |
likuku0 Sannin
Počet příspěvků : 728 Datum založení účtu : 11. 08. 10 Věk : 30 Bydliště : Praha
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Fri Aug 20 2010, 20:59 | |
| Nimeshi
"Nešplhej." Zamál jsem se na Simona. "Půjdeme trénovat." Dodal jsem rezignovaně. | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Fri Aug 20 2010, 22:19 | |
| Suizu Yuurinshi
Usmál jsem se na Montara a chytl ho za rameno. "Jak se jmenuje?" zeptal jsem se ho a pak se mu podíval do očí. "Neboj na oči si zvykneš."
Utakata Kentiri
Zvedl jsem se a položil na stolek peníze za ramen. "Fajn, jdeme teda trénovat, u Nimeshiho vim co trénovat, ale Simone u tebe ne. Kuchiyose tě nebudu učit, ještě si to nezasloužíš." Nemusel jsem mu nikdy číst myšlenky a vždy jsem poznal na jeho tváři co si myslí a jak mě v mysli posílá do háje, takže jsem na něj nehodlal být příjemný, když on se chová jak malé děcko. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Fri Aug 20 2010, 23:02 | |
| Montaro Yuurinshi
Kouknul jsem se na Suizua tak nevině jako kdybych to nechtěl říct ... ale pak to země vypadlo Hiyori .. řekl jsme potichu ale on neměl problém to uslišet | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Fri Aug 20 2010, 23:14 | |
| Suizu Yuurinshi
Pousmál jsem se. "Tak Hiyori Hiroki jo?" Řekl jsem a chvíli se zamyslel. "Ta je docela rázná a s nikym se nemazlí, ale to je na ní právě dobrý. Tu ti schvaluji." Řekl jsem a pak ho plácnul do zad, ale mírně. "Tak co tu trénuješ? Jdi za ní ne?" Zvolal jsem s úsměvem. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Fri Aug 20 2010, 23:20 | |
| Montaro Yuurinshi
Heh , byl zaskočenej ... Suizu-sama .. když já nevím co dělat ... todle jsem nikdy nezažil .. řekl a zčervenal ... to jsou mí jedni z prvních přátel ubec ... řekl jsem přátelským tonem a uchechtnul se nervozně | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Fri Aug 20 2010, 23:35 | |
| Suizu Yuurinshi
Usmál jsem se a chytl ho svoji orbovskou dlaní za hlavu a rozčepejřil ho. "Pokud ji máš rád, tak budeš vědět co dělat, neboj." Řekl jsem a čekal na reakci. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Fri Aug 20 2010, 23:44 | |
| Montaro Yuurinshi
Můj obličej se v zápětí promin na usměv .. děkuji suizu-sama a pomalu jsem se otočil abych odešel ... a pak jsem se zarazil ... můžete mi říct kde aspon bydlí .. zeptal jsem se zvědavě protože jsem neměl ani tucha | |
|
| |
likuku0 Sannin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Fri Aug 20 2010, 23:57 | |
| Nimeshi
Hrdě jsem vstal a šel trénovat se senseiem. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 02:22 | |
| Suizu Yuurinshi
Kývnul jsem hlavou a pak se podrbal na bradě a přemýšlel a něco si hodně potichu mumlal. "Jo, už vim. Musel jsem se zorientovat." Zasmál jsem se a pak ukázal směr kudy má jít. "Timhle směrem najdeš dům, který je docela malý a je zarostlý zelenou rostlinou, ikdyž teď trošku zasněžený no." Vysvětlil jsem mu co nejlépe to šlo. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 02:30 | |
| Montaro Yuurinshi
Tak děkuju suizu-sama ... znervorněl jsem a vydal jsem se pryč .. cestou ke dveřím enbo spíš k bráně sídla jsme si vzal robu a navlék si jí na sebe pak jsem se vydal ven šel jsem po směru který mi suizu ukázal a rozhlížel se pak jsem uviděl něco asi podobného ... a přišel jsem ke dveřím dům byl malý teda aspon na mě rozměry ... zvedl sjem ruku že zatukám ale nachvilku jsme se zarazil ... Jeto on neni ? .. ptal jsem se a pak jsem zatukal | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 02:49 | |
| Hiyori
V tu chvíli Montaro z boku dostal pěstí a sletěl k zemi a já stála nad nim. "Sakra co tady děláš?! Neruš Ulquiorru když pracuje, blbče." Řekla jsem a naštvaně si oddechla a pak jsem se trošku zatřásla zimou. "To je dementní tahle zima. To sem zase jednou přišel nějaký kage." Řekla jsem naštvaně a kopla do hromady sněhu. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 03:07 | |
| Montaro Yuurinshi
Když mi dala pěstí tak mi to nevadílo spíš naopak už jsem byl zvyklej a snášel jsem to s usměvem .. jo jeto zajímavej kage ... vyděl jsem jak se třese ale neveděl jsem jak se k ní přiblížit ... a když jsem vstal ... tak ze mě vypadlo .. Hiyori nechceš se jít zahřat někam do restaurace ??? .. plácnul jsem velice nervozně | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 05:15 | |
| Hiyori
Prohrábla jsem si vlasy a zamyslela si. No, je pravda, že tady mrznu už asi hodinu a teplo by mi neuškodilo. Pomyslela jsem si a pak přikývnula hlavou. "No dobře, ale pod podmínkou, že platíš ty." Řekla jsem a prodírala se sněhem, který mi byl skoro pod kolena, jak jsem byla malá, byla jsem totiž o hlavu menší než Montaro. | |
|
| |
Kakuza-chan ANBU
Počet příspěvků : 1436 Datum založení účtu : 18. 04. 10 Věk : 32 Bydliště : nemám páru...
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 07:59 | |
| Creepy
Jeho žvíkačkovou bublinu jsem přesekl mečem těsně u jeho úst. Těžko se to mohlo dát považovat za začátek souboje. Prosím? Jako bych tě slyšel něco říkat... zeptal jsem se s opravdu nepěkným úsměve. Slyšel jsem že šermíři byli elita, ale kdykž tam berou i slabochy bez špetky sebeovládání pokrčil jsem rameny docela ztrácím zájem se k vám přidat. | |
|
| |
Shika-san Team Taka
Počet příspěvků : 1152 Datum založení účtu : 02. 06. 10 Věk : 29 Bydliště : Letničie
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 09:36 | |
| Simon
Pomaly som vstal a išiel za senseiom. Hmmm tak mistr sensei sa urazil. Potichu som sa zasmial. A čo budete teda so mnou trénovať, keď nie kuchyose? Povedal som namyslene. | |
|
| |
Takaa Academy student
Počet příspěvků : 45 Datum založení účtu : 14. 08. 10
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 09:39 | |
| Hiroki
No já nevím .. To nechám spíše na tobě .. Můžeš začít kdekoliv .. Já si všechno rád poslechnu .. Dodal mile. Docela se nudím .. Chození po dědině tohle prostě není moje .. Pomyslel si | |
|
| |
Clover Akatsuki
Počet příspěvků : 1712 Datum založení účtu : 05. 03. 10 Bydliště : Pardubice
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 10:47 | |
| Sora
Chvilku jsem přemýšlela,když už není Masara z klanu Suikafuurado,tak tím pádem.Jsem jediná,asi nejmladší členkou....achjo....Masaru....Pomyslela jsem si,byla jsem jako tělo bez duše.Začít kdekoliv...nevim právě kde,je toho hodně. Řekla jsem mu. | |
|
| |
Srotak Akatsuki
Počet příspěvků : 2297 Datum založení účtu : 01. 03. 10
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 11:17 | |
| Masaru
Jeden z klonů našel co měl... Přiběhl sem k Soře a tomu novýmu, nebyl sem vůbec smutnej ani naštvanej kvůli tomu, co se stalo... Naopak byl sem docela veselej. Aahoj Řekl sem šťastně a políbil jí na rty. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 12:28 | |
| Montaro YuurinshiJasně .... řekl jsem nervozně ale i odhodlaně a pak jsme se kouknul na Hiyori .. Je pravda že ten sníh je otravnej ještě že je restaurace blízko ... řekl jsem abych polehčil situaci , protože restaurace byla hned za rohem btw: Aspire šel ty si ubec spát do rána ? :D já že šel asi v 3:30 a pořád si tu byl a ted vidím jak si napsal po páty hodině | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Sat Aug 21 2010, 13:29 | |
| Kitoshi Tokumari
Jenže v tu chvíli se Creepy probral s celou tváří olepenou od žvýkačky a v tu chvíli mu došlo, že se jednalo o nějaké silnější genjutsu, protože přece on je proti určitému stupni imunní, a tak tohle genjutsu bylo silnější. "Eh, říkal jsi snad něco?" Řekl jsem docela drze a šermíři jen zakroutili hlavou a zmizeli, byli na mě zvyklý a věděli, že si rád utahuji z lidí, co se chtějí dostat mezi nás.
Utakata Kentiri
Zakroutil jsem hlavou. "Jak už jsem ti jednou říkal, nevim na co se chceš specializovat, něco specifického. Nimeshi byl na tolik inteligentní, aby si sám řekl o naučení zkapalnění, což potrvá dlouho, ale jednou toho snad dosáhne a nemá v jeho postavení cíl typu Kuchiyose no Jutsu." Řekl jsem, protože mě nebavilo, jak se Simon choval.
Hiyori Hiroki
Porozhlédla jsem se a pak jsem uviděla tu restauraci a ukázala na ní. "Támhle už konečně je." Řekla jsem a zacvakala zuby a zrychlila krok a následně do ní vešla, na Montra jsem nečekala a hned si sedla ke stolu a když přišel tak jsem na něj jen máchla rukou, aby věděl, kde jsem.
Poznámka pro Ramara: Nešel jsem spát, kecal jsem s kámošem na Skypu a hráli spolu CSko 1 vs. 1 | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nová Suichugakure | |
| |
|
| |
| Nová Suichugakure | |
|