| Zasloužený trénink (Tým 3) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
ObY V.I.P
Počet příspěvků : 1335 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 27 Bydliště : Hradec Králové
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Thu Jan 20 2011, 07:31 | |
| Shinju
No to je velmi... přesvědčivé, ale co to má společného s odhalováním schopnosti mého 2. stupně Suinataru? zeptala jsem se už trošku nevrle, protože mi začínala docházet trpělivost. Přála jsem si co nejrychleji zjistit tu shopnost a on mi to pořád brzdil. | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Thu Jan 20 2011, 19:28 | |
| Utakata
"Víš co ještě bys mohl zkusit, ale je to na pohled hodně vtipné a nejspíš tě za to nejdíve budou všichni vysmívat, ale když se tohle učil můj bývalý spolužák, tak to zabralo." Řekl jsem s úsměvem. "Polož se na tu vodu na čtyři a koncentruj chakru jak do nohou tak do rukou. Vim je to vtipný, ale vážně to ze začátku pomůže." Snažil jsem se mu poradit.
Utakatův klon
V tu chvíli sis všimla, jak jsem se jen pousmál a ukázal nahoru, kam jsi se jistě ze zvědavosti podívala, ale to už jsem tě kopl nohou do břicha a ty jsi značně odlétla do zádu na záda. Pak jsem k tobě přiskočil a podal ti ruku. "Hotovo." | |
|
| |
ObY V.I.P
Počet příspěvků : 1335 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 27 Bydliště : Hradec Králové
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Thu Jan 20 2011, 19:51 | |
| Shinju
Chtla jsem se jeho ruky a postavila se na nohy. Co jse hotovo? Co se stalo? Vy už víě jakou mám schopnost?Vyzvídala jsem u Utakaty netrpělivě...
| |
|
| |
Shika-san Team Taka
Počet příspěvků : 1152 Datum založení účtu : 02. 06. 10 Věk : 29 Bydliště : Letničie
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Thu Jan 20 2011, 20:14 | |
| Simon
Cítil som sa trochu trápne, keď Utakata povedal, že sa jeho kamarátovi za to vysmievali. Ale tak keď mi to má pomôcť k svojmu tréningu tak to spravím. Položil som koncentrovanú chakru v rukách aj v nohách na hladinu vody. Pomaly som v púšťal čím viac tým ďalej chakru do vody, aby narážala na boky zeminy. | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Thu Jan 20 2011, 21:13 | |
| Utakatův klon
Jenom jsem se pousmál "Nevim co máš za schopnost, ale otevřel jsem ti ji. Podle všeho jsi mlěa už od mládí nějak divně bloknutou chakru, a proto ti to blokovalo použití druhého stupně. Teď ho může klidně aktivovat, ale schopnost nevim." Čekal jsem až aktivuje druhý Suinatar.
Utakata
Najednou sis mohl všimnout, že na té vodě se pomalu tvoří malinkaté vlny. Ten kdo by se na tu vodu nesoustředil, tak by si těch vlnek nevšiml, ale to už jsi pochopil, že se voda dává jakoby do pohybu a trochu brouší okraje země. | |
|
| |
ObY V.I.P
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Fri Jan 21 2011, 11:22 | |
| ShinjuPoté co Utakata dokončil svou řeč, jsem bez váhání řekla já. Suinatar: Druhý stupeň!V očích se mi úplně Změnili A co dál? Zeptala jsem se Utakaty s aktivovaným druhým stupněm. | |
|
| |
Shika-san Team Taka
Počet příspěvků : 1152 Datum založení účtu : 02. 06. 10 Věk : 29 Bydliště : Letničie
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Fri Jan 21 2011, 14:43 | |
| Simon
Keď som uvidel ako chakra začala brúsiť okraje zeme bol som z toho nadšený. ]b]Vidíte to mistr sensei? A ako sa to dá zrýchliť?[/b] Spýtal som sa, pretože v bojoch by som nemohol byť na štyroch a rozširovať tak zem. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Fri Jan 21 2011, 15:57 | |
| Utakatův klon
"Nejsem tvá maminka, abych za tebe dělal i pečetě. Na schopnost Suinataru musíš přijít sama, prostě se soustřeď na své oči a někdy se něco stane. Mně se to taky ze začátku hned nedařilo, ale postupem času už jsem hned při aktivaci aktivoval tu schopnost." Řekl jsem ti a sledoval tě.
Utakata
"Zamysli se ještě jednou, protože je to triviální věc, co jsi dělal už jako malé dítě." Řekl jsem a čekal, ale pomalu mi došlo, že tohle Simon nevymyslí. "Prostě tréninkem." Řekl jsem s úsměvem, protože mi bylo jasné, že čekal nějakou super výhodu, jelikož trénování nebaví nikoho. | |
|
| |
Shika-san Team Taka
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Fri Jan 21 2011, 17:03 | |
| Simon
Tak to ma napadlo už skorej. Zasmial som sa. A pokračoval som v zväčšovaní zeme. A kedy môžem s týmto prestať? Spýtal som sa, pretože sa nedá do nekonečna trénovať to isté. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Fri Jan 21 2011, 18:19 | |
| Utakata
"Přestaň si klidně hned, já tě do tvého zlepšování vážně nenutim." Zasmál jsem se, protože to bylo poněkud zvláštní otázka. "Ale musíš vědět, že bez poctivého tréninku se nikdy nevyšplháš vysoko." | |
|
| |
Shika-san Team Taka
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Fri Jan 21 2011, 22:19 | |
| Ja vám rozumím. Radšej som už nič nehovoril, pretože tie senseiove slová nestoja za nič, keď sa naštve. Len som sa spýtal a už vykrikuje. Stále som stál na štyroch a koncentroval chakru do vody. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Sat Jan 22 2011, 14:54 | |
| Simon -> V tu chvíli tě spláchla voda k zemi a ty jsi se praštil hlavou o dno vody. Pomalu ti došlo, že dokážeš udělat i větší vlny, ale ještě to tak neovládáš. | |
|
| |
Shika-san Team Taka
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Sat Jan 22 2011, 16:54 | |
| Simon
Veľmi som nepochopil čo s a stalo, ale bolelo to dosť. Zdvihol som sa z vody a vyskočil na hladinu vody. Pozrel som sa na senseia a pokračoval v tréningu. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Sun Jan 23 2011, 10:34 | |
| Utakata
"Myslel jsem si, že se to stane, ale nečekal jsem to zrovna teď. Vidím, že tvá chakra je přímo zrozená pro tyhle techniky. Já se tohle učil tak týden, ale tvá chakra dělá sama pokroky, což jsi viděl na té vlně. Sice jsi to neovlivnil ty, ale je vidět, že chakra je na tohle jutsu připravena." Řekl jsem při čemž se jáma rozšířila tak o 5cm. | |
|
| |
Shika-san Team Taka
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Sun Jan 23 2011, 12:11 | |
| Simon
Páni. To je rychlovka. Zasmial som sa a začal som vkladať do toho ešte viacej chakry ako predtým. Pozrel som sa na senseia a spýtal sa. Sensei o akej chakry hovoríte? | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Sun Jan 23 2011, 15:59 | |
| Utakata
"O té co máš v sobě ne?" Řekl jsem mu, což bylo asi uplně logické. Dělá to naschvál nebo nic nechápe? Pomyslel jsem si a v tu cvhíli se zvedla další vlna a smetla znovu Simona, ale tentokrát ho držela pod vodou déle. "Nedávej tam tolik chakry, myslíš si, že když jsem řekl, že je proto tvá chakra vrozená, že ti to hned půjde, ale tak to není." Řekl jsem ti ve chvíli, kdy jsi se vynořil z vody. | |
|
| |
Shika-san Team Taka
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Sun Jan 23 2011, 16:09 | |
| Simon
Ja som rozumel, čo hovoril sensei, ale hovoril to ako by to bol nejaký zázrak. Keď ma sensei zdvihol z vody dal mi radu. A mistr sensei, prečo sú tie vlny? Z čoho sa tvoria? Spýtal som sa. Pretože som teórii veľmi neporozumel. Vysvetlíte mi to prosím vás ešte raz? Zamyslel som sa. | |
|
| |
likuku0 Sannin
Počet příspěvků : 728 Datum založení účtu : 11. 08. 10 Věk : 30 Bydliště : Praha
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Sun Jan 23 2011, 21:59 | |
| Nimeshi
Zkapalnil jsem se znova a snažil se rozprostříd svoji vodu po celém okolí, aby byla všude stejná koncentrace. Potom jsem zkusil tu vodu aspoň rozvířit a pokud by se mi to povedlo, tak i zformovat do jakési ruky, kterou jsem chtěl vystrčit z hladiny. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Mon Jan 24 2011, 15:34 | |
| Utakata
Přejel jsem si rukou přes čele ve stylu facepalm. "Prostě vpoužtíš chakru, která roztahuje vodu a tim se koryto na vodu zvětší a máš větší místo, kam doplníš vodu. Pokud však přidáš mo chakry a neovládneš ji v té vodě, tak se vytvoří vlna, která tě sejme." Řekl jsem snad co nejvíc pro blbce, aby to pochopil.
Utakatův klon
Voda se ani trochu nehla. Nebylo to vůbec lehké, ba naopak neuvěřitelně komplikované. "Buď v klidu Nimeshi, já se tuhle techniku učil asi dva týdny. Vždy jsem se něco naučil, ale druhý den už to vůbec nešlo." Řekl jsem mu s úsměvem svoji zkušenost. "Musíš zkoušet dál." | |
|
| |
Shika-san Team Taka
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Mon Jan 24 2011, 17:05 | |
| Simon
Ja som vám rozumel, len som nerozumel prečo tie vlny. Zasmial som sa a pokračoval vo výcviku. Po pridaní viacerej chakry som zistil, že sa robili vlnky, ktorým som nemohol dopustiť, aby ma zasa odhodili tak som zmenšil množstvo chakry a tak som pokračoval až kým bola zemina čím dál tým viac širšia. Už m ito ide že sensei? Vykríkol som a vtom prišla únava po dlhšom tréningu. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Tue Jan 25 2011, 21:13 | |
| Utakata
Mlčky jsem na tebe hleděl a ruce měl za zády. Na mé tváři jsi viděl opravdu decentní úsměv, který znamenal jen jedno. A to, že jsem docela spokojený. Viděl jsem na tobě malou únavu, přeci jen jsi vypustil dost chakry, aniž by sis to uvědomil. "Myslím si, že za tuhle dobu se ti to posunulo, tak o 5 cm do stran a 5 cm zhlubšilo. Pro začátek to není vůbec špatný. Možná by sis měl odpočinout nemyslíš?" navrhnul jsem ti. | |
|
| |
Shika-san Team Taka
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Tue Jan 25 2011, 21:21 | |
| Simon
Pozrel som sa na senseia a ten mi povedal, že by som si mal odpočínuť. Ja som sa pousmial a vstal som z vody. Suiton: Mizzu Rappa! Vykríkol som a vodné delo letelo priamo na senseia. Začal som sa smiať a čakal ako na to zareaguje sensei. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Wed Jan 26 2011, 15:02 | |
| Utakata
To chce dostat po tlamě nebo co? Pomyslel jsem si, když voda dopadla na zem a já nikde nebyl. jenže v tom tě pod vodu strhly vodní ruce a tobě došlo, že jsem to byl já. Byl jsi pod tou vodou uplně bezmocný, jakoby do tebe narážela a blokovala ti pohyby, takže jsi nedokázal ani sáhnout pro kunai, jen lapat po dechu až jsi se pomalu začal topit. | |
|
| |
Shika-san Team Taka
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Wed Jan 26 2011, 15:42 | |
| Simon
Myslenie niečo zo srandy by nemalo skončiť smrťou. Keď ma sensei stiahol pod vodu a ja som sa ocitol vo vode a v polapení dychu napadlo ma len jedno. Smrť. Ale ja som sa topil ďalej, pretože som vedel, že by ma sensei nezabil. Snažil som sa ďalej! Napadlo ma aj, ako mi sensei vynadá, keď ma z tej vody dostane. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) Wed Jan 26 2011, 16:20 | |
| Utakata
Jenže já tě pořád nevytahoval nahoru a ty sis pomalu myslel, že to myslim vážně. Už ti došel skoro všechen vzduch a pomalu jsi začal vidět černě, protože jsi umíral, ale v tu chvíli jsem tě vymrštil z vody a ty jsi tvrdě dopadl na zem. Netrvalo dlouho a z vody vedle tebe jsem se zformoval já. "Ještě máš nutkání na mě útočit?" Zeptal jsem se tě s úsměvem, aby jsi viděl, že na mě nemůžeš jen tak útočit. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3) | |
| |
|
| |
| Zasloužený trénink (Tým 3) | |
|