Kage Wars
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kage Wars RPG - Navždy spolu

PříjemPříjem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Najdete nás na facebooku: Sledujte náš portál

Zasloužený trénink (Tým 3)

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
Shika-san
Team Taka
Team Taka
Shika-san

Počet příspěvků : 1152
Datum založení účtu : 02. 06. 10
Věk : 29

Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jan 27 2011, 15:07

Simon

Eh eh eh. Zakašlal som, keď ma sensei vytiahol. Máte dobrú reakciu mistr. Chcel by som byť tiež taký rýchly ako vy. [/b]Povedal som a zamyslel sa. Ta voda ma normálne vyčerpala. Ja keď používam techniky vody mal by som vedieť byť aj dlhšiu dobu vo vode musím sa na to spýtať senseia. [b]Mistr sensei, keď používam techniky vody nemal by som aj vydržať nejakú dlhšiu dobu pod vodou? Lebo, keď ste ma tam držal tak po chvíli som už nemohol dýchať.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

Počet příspěvků : 8281
Datum založení účtu : 28. 02. 10
Věk : 30

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jan 27 2011, 21:06

Utakata

Pousmál jsem se, protože to byla docela zajímavá otázka. "No spíše ne, teda zatim to dokázala jen určitá skupina lidí, kteří na to měli buď kekkei genkai a nebo nějaké dobré jutsu. Ale je to spíše nesmysl, protože to by pak třeba ten kdo má Fuuton mohl létat nebo ten kdo má katon, tak by ho katon třeba nespálil. Ale myslim si, že tahle otázka zajímá mnoho lídí po mnoho generací." Vysvětlil jsem ti svoji myšlenku.
Návrat nahoru Goto down
Shika-san
Team Taka
Team Taka
Shika-san

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeFri Jan 28 2011, 08:15

Simon

Aha. Zasmial som sa a spýtal sa. A čo budem robiť teraz? Mám pokračovať v tréningu? Alebo si mám ísť odpočinúť? V tom som sa pozrel na Nimeshiho a Shinju, ktorí tiež trénovali.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeSat Jan 29 2011, 13:59

Utakata

"Ty jediný děláš ten trénink fakt pečlivě, za to ti dva na to uplně kašlou. Tudíž už asi nemáš moc chakry, tak si raději odpočiň a za hodinu budem pokračovat."
Řekl jsem ti s úsměvem.
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

Počet příspěvků : 1335
Věk : 27

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeSun Jan 30 2011, 08:08

Shinju Kentiri

Už nějakou dobu jsem se snažila podle Utakatových rad soustředit se na své oči, sem tam i tam nakoncentrovalt nějakou tu chakru, ale všechno bylo bez výsledku.
Kurník. Nemůžu si dovolit strácet u tohoto tolik času. Doopravdy to potřebuju zvládnout...
Řekla jsem a tentokrát jsem se i posadila na zem, ještě trochu dál od ostatních aby mě tolik nerušili. A začala jsem se soustředit přímo na své oči. Stejně jako u meditace mi žádné jiné myšlenka hlavou neprobíhaly.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeMon Jan 31 2011, 21:06

Jenže v tu chvíli Shinju uviděla, jak se ji na rameni začala točit jakási vodní spirála, která uvnitř něco zvláštního vytvářela. Utakatův klona na to koukal nechápavě, protože mu mozek nespojoval nic co by to mohlo být za schopnost. Jenže v tom to trochu modře zazářilo a najednou ti na zádech seděla jakási 30centimetrová opice, která jakoby vylétávala z tebe. Byla k tvému rameni přichycená.
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeMon Jan 31 2011, 21:27

Shinju

Měla jsem celou dobu zavřené oči takže jsem nepostřehla že by se cokoliv stalo.
Postavila jsem se na nohy, došla jsem blíže k Utakatovi a řekla mu.
Tak co, jakto že se furt nic neděje?
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeTue Feb 01 2011, 17:52

Utakatův klon

V tu chvíli ti ji vodní opice plesknula, takže jsi najednou měla mokrou hlavu. Opice nebyla tak malá, aby si ji Shinju nevšimla, každý ještě dokážeme vidět periférně. "Eh? Tohle vypadá na jednu z legendárních schopností. To že říkám legendární neznamená, že je to něco super silného, ale něco co se neobjevuje zrovna často. Jedná se o legendárního summona našeho klanu. kentiri klan má totiž ve znacích vodní opici, která se kdysi objevovala při aktivaci druhého stupně kekkei genkai." Řekl jsem a opice se jen smála. "Má pravdu ten chlap." Řekla opice a nám došlo, že jde o ženu.
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Feb 02 2011, 15:54

Shinju

Chvilku jsem se střidavě dívala na Utakatu, a poté na Opici.
Po chvilce podrobného zkoumání obou mi na čela naběhla anime kapka.
Mluvící opice jo?
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Feb 02 2011, 17:19

Utakatův klon

Naklonil jsem hlavu do strany. "Co se divíš Shinju?" Zeptal jsem se nechápavě, protože mluvící zvířata v našem světě nebyla neobviklá. V tu chvíli zamávala opice ocasem. "Ano, tohle je uplně normální, kort když jsem jen z vody. Avšak umim docela dost vodních jutsu, která ti pomohou v boji, ale musim si brát část tvé chakry." Řekla ti opice.
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeWed Feb 02 2011, 19:51

Shinju

Hlavou mi začali nabíhat nápady na útoky které bych mohla s opicí dělat.
Umíš se odemě oddělit? Umíš držet normální lidské věci? Jak se jmenuješ?
Chrlila jsem jedu otázku za druhou na opici...
Návrat nahoru Goto down
Shika-san
Team Taka
Team Taka
Shika-san

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeThu Feb 03 2011, 15:25

Simon

Keď povedal sensei, že si môžem odpočinúť tak som si sadol k jednému zo stromov na chvíľu a začal som sa zamýšľať.Prešlo desať minút a ja som si spomenul, že mám ísť zasa trénovať. Zasmial som sa a stúpol som si na vodu všetkými štyrmi končatinami. Zatvoril som oči a zmysle som začal koncentrovať chakru do končatín, a potom čiastočne do vody.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeThu Feb 03 2011, 17:06

Utakatův klon

Já jsem se jen usmíval, protože jsem byl rád, že jsem ji pomohl s aktivací Kekkei genkaie. "Jmenuji se Kanojo a nedokážu se od tebe vzdálit a ani nedokážu držet lidské předměty, jsem voda." Řekla opice tiše a čekala na další otázky.

Utakata

Náš čas tréninku plynul rychle, ale Simon odpočíval jen 10 minut a to se mu nedoplní skoro žádná chakra, tudíž se vlny moc nezvedaly. "Nemáš už tolik chakry, ona se ti nedoplní jen za 10 minut." Řekl jsem ti tiše a sledoval vodu.
Návrat nahoru Goto down
ObY
V.I.P
V.I.P
ObY

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeThu Feb 03 2011, 17:20

Shinju

Aha. Řekla jsem trošku posmutněla, ale poté jsem dostaladalší nápad. Vzala jsem Usiku do ruka a už by bez toho abych řekla Usika se má katana rozdvojila. Jedu jsme položila na zem a druhou chytla do obou rukou. Pomalu jsem do ní vpouštěla surovou vodní chakru do té dobby dokud jí nebyla celá katana pokrytá. TeĎ katana vypadala podobně jako opice. A tohle by si držet mohla?
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeThu Feb 03 2011, 17:33

Kanojo

Jenže tohle Shinju neuměla. Koncentrace na takové úrovni je dost složitá, sice jsou Kentiri zbraně na tohle upravené, ale aby ji obalila voda, tak by musela být naprosto perfektní v ovládání Suitonu. "Ikdyby ta zbraň byla celá obalená vodou, tak to nejde a vzhledem k mé výšce bych s tim mečem ublížila spíše tobě než jiným." Řekla jsem ti a na mé vodní tváří se objevil úsměv.
Návrat nahoru Goto down
Shika-san
Team Taka
Team Taka
Shika-san

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeSat Feb 05 2011, 11:24

SImon

Chakra sa mi za desať minút nepridala tak som bol po chvíli zasa vyčerpaný. FUuuf.
Vydýchol som a spýtal sa senseia. Tak a čo teraz, keď nemôžem trénovať?
Zamyslel som sa, čo by som mohol ísť robiť.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeSat Feb 05 2011, 17:22

Utakata

"Teď tě naučim držet balanc." Řekl jsem docela tajemně a s úsměvem "Vim, že to zní divně, ale Kisame jakoby an té vodě surfoval na svém meči, jinak by ho voda také sejmula a tak musíme vymyslet něco tobě, jak se budeš na té vodě držet, protože chakra na rozbouřené vodě nestačí." Řekl jsem ti.
Návrat nahoru Goto down
Shika-san
Team Taka
Team Taka
Shika-san

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeSat Feb 05 2011, 18:12

Simon

To bol dobrý nápad. Zamyslel som sa a čakal, čo sensei niečo vymyslí.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeSat Feb 05 2011, 20:27

Utakata

Váhal jsem docela dlouho jestli se zeptat nebo ne, ale nakonec ano. "Asi neumíš surfovat co?" Zasmál jsem se a čekal na odpověď. Buď to uměl a je to vyřešeno a nebo neuměl a budu muset přejít na plán B.
Návrat nahoru Goto down
Shika-san
Team Taka
Team Taka
Shika-san

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeSun Feb 06 2011, 00:24

Simon

Surfovať? Bohužiaľ musím vám zhoršiť situáciu. Neviem surfovať. Zasmial som sa a čakal na plán B. A v tom som sa ešte spýtal, že načo mi bude surfovanie, keď v boji nebudem mať nič na surfovanie. Veď Kisame mal Samehadu na surfovanie či sa mýlim?
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeSun Feb 06 2011, 14:29

Utakata

Pousmál jsem se s zakroucením hlavy. "Ano měl Samehadu, ale ty budeš mít také něco." Řekl jsem ti a vytáhl z kapsy jeden svitek, který jsem rozvynul na zemi. Ty sis všiml, že na svytku jsou jakési pečetící kolečka a já do jednoho kolečka udeřil. V tu chvíli se objevil dým a tam byly jakési dvě kruhové desky, které byly dlouhé tak 30 cm a široké tak 10 cm. Uprostřed těch dvou desek byly pečetěma vyznačené místa na nohy. "Na ty pečetě dej nohy."
Návrat nahoru Goto down
Shika-san
Team Taka
Team Taka
Shika-san

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeSun Feb 06 2011, 14:51

Simon

Zasmial som sa, keď som uvidel ako zo zvitku sensei vyčaroval akýsi zaujímavý surfovací prostriedok. To aj takéto veci idú cez zvitky? Zamyslel som sa a pomaly s bojazlivým krokom som stúpol na vyznačené body. Tak to som zvedavý ako toto všetko dopadne.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeSun Feb 06 2011, 20:07

Utakata

V tu chvíli ty dvě prkna zazářily bíle a jakoby tě ta chara spoutala nohy k těm dvoum prknům. "Fajn, teď jsi v nich na pevno, takže vlez na tu vodu a zkus na nich, jakoby bruslit." Řekl jsem ti a čekal až to uděláš, při čemž jsem doufal, že to bude fungovat.
Návrat nahoru Goto down
Shika-san
Team Taka
Team Taka
Shika-san

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeSun Feb 06 2011, 20:37

SImon

Bola to docela sranda, keď som mal brusliť na vode, ale keď som si ich nasadil tak som sa sa spýtal senseia. Ale ja si myslím, že keď stúpnem na tú vodu tak asi spadnem. To mám chakru koncentrovať aj do tých desiek? Alebo ako? Zamyslel som sa nad tým.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitimeMon Feb 07 2011, 11:55

Utakata

"V tom je právě ten fígl. Ty desky maj už vsazenou chakru ve spod a tudíž drží na vodě. Uprostřed, jakoby pod tvýma podrážkama je další pečeť, která ven vypouští tvoji chakru když chceš a tudíž díky tomu dokážeš ovládat tu vodu kolem a zároveň zůstaneš na vodě. Avšak nemáš tak koordinované pohyby." Snažil sjem se ti co nejlépe vysvětlit systém těch bot, aby jsi to hned pochopil a věděl o co jde.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Zasloužený trénink (Tým 3)   Zasloužený trénink (Tým 3) - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Zasloužený trénink (Tým 3)
Strana 4 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Zasloužený titul
» Trénink
» Trénink - tým 1
» Trénink - tým 2
» Trénink - tým 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Kage Wars :: Off topic :: Koš :: Lost Country :: Mise-