Kage Wars
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kage Wars RPG - Navždy spolu

PříjemPříjem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Najdete nás na facebooku: Sledujte náš portál

Musíme to zjistit (Tým 2)

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

Počet příspěvků : 4301
Datum založení účtu : 28. 02. 10
Věk : 28

Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeTue Aug 03 2010, 17:26

Montaro Yuurinshi

Mlčte už .. řekl sem klidně .. jednou jsme na misi tak se podle toho chovejme ...
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
ANBU
ANBU
Kakuza-chan

Počet příspěvků : 1436
Datum založení účtu : 18. 04. 10
Věk : 32

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeTue Aug 03 2010, 19:44

Creepy Boy

Obrátil jsem zavřené oči v sloup, ale dál jsem nic neříkal. Ovšem až nás omylem všechny kvůli neznalosti cíle mise zabiju neměli by si drazí kolegové stěžovat ani se divit.

Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

Počet příspěvků : 8281
Věk : 30

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeTue Aug 03 2010, 22:51

Hiyori

Pomalu jsme došli k jezeru, které bylo zarostlé zelenými rostlinami, až to vypadalo spíše jako nějaký močál. "Fajn, někde tady by to mělo být." Řekla jsem a začala se rozhlížet.
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
ANBU
ANBU
Kakuza-chan

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeWed Aug 04 2010, 12:07

Creepy Boy

Lehce šnečím tempem jsme se konečně dostali k jezeru, kde Hiyori začala něco hledat.
Možná by nebylo od věci říct mi jak ten vchod vypadá ať vím po čem se mám dávat...
upozornil jsem ji.
Návrat nahoru Goto down
anthraxik
Sannin
Sannin
anthraxik

Počet příspěvků : 687
Datum založení účtu : 04. 03. 10
Věk : 33

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeThu Aug 05 2010, 08:39

Yotsuke

"To nevíme ani my." upozornim Creepyho
"Shoyo"
řeknu potichu a objevim se nahoře na blízkém stromě.
Rozhlížím se kolem jestli něco neuvidim.
Návrat nahoru Goto down
http://www.daemonicmu.com
Kakuza-chan
ANBU
ANBU
Kakuza-chan

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeThu Aug 05 2010, 09:57

Creepy

Ach tak, to potom jo
zamumlal jsem a začal jsem hledat cokoliv neobvyklého v okolí.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeThu Aug 05 2010, 13:40

Hiyori

Plácla jsem se do čela. "Ježiš to je materiál." Řekla jsem směrem k Yotsukemu. "Né jen, že opouštíš svoji vesnici, ale ještě k tomu jsi sklerotický a hned zapomeneš, co nám ten chlap říkal. Máme hledat jakýsi bílý kámen pod kterym je železný poklop." Vysvětlila jsem a hledala.
Návrat nahoru Goto down
anthraxik
Sannin
Sannin
anthraxik

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeThu Aug 05 2010, 23:44

Yotsuke

Stále na stromě.
To jsem asi neslyšel, protože jsem přišel pozdě.
Neměl jsem se válet místo práce na pláži.
Potupně svěsí hlavu.
Já jsem idiot. Řeknu dvě věty a udělám ze sebe hned idiota.
To není možný, bejt takhle brzo odepsanej.
Sakra.
"Omlouvám se." řeknu a podívám se na Hiyori.
Pak se dál dívám ze stromu po bílém kameni.
Smutně.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 06 2010, 00:30

Yotsuke měl štěstí, protože mohl svou hloupost hned vyvážit tim, že asi 20 metrů před nim viděl jakýsi šedivý kámen.
Návrat nahoru Goto down
anthraxik
Sannin
Sannin
anthraxik

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 06 2010, 10:23

Yotsuke

Když jsem zahlídl kámen, trochu jsem se zaradoval.
Má být bílý a je šedý, třeba to ani nebude on. Raději to nejdříve prozkoumám sám než o tom ostatním řeknu. Mohl bych se zase ztrapnit.
Seskočim ze stromu a dojdu k šedému kameni.
Dívám se jestli nejsou kolem nějaké pasti, ale když člověk neví co čekat, tak je to těžké.
Pak pořádně prohlídnu kámen a snažím se zjistit co je pod ním.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 06 2010, 14:59

Odhrnul jsi kámen a tim sis už získal pozornost všech členů týmu. Pod kamenem byla plíseň, hlína a všelijaká havěť, což hned opadlo a ty jsi viděl pod tim vším nějaký poklop se spirálovitou pečetí.
Návrat nahoru Goto down
anthraxik
Sannin
Sannin
anthraxik

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 06 2010, 15:33

Yotsuke

"Hiyori, mám to. Podívej se na to, je na tom nějaká pečeť." řeknu a očišťuju všechny části poklopu aby bylo vidět co na něm je.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 06 2010, 16:06

Hiyori

Doběhla jsem k Yotsukemu a podívala se na poklop. "Možná nejsi zase až tak neschopný." Řekla jsem a dotkla se poklopu a chtěla ho otevřít, ale nešlo to a na oplátku jsem dostala eletrickou ránu a ucukla jsem rukou. "Kápněte na to někdo tu krev." Řekla jsem, protože jsem nechtěla riskovat.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 07 2010, 15:23

Montaro Yuurinshi

Přiběhl jsem kním .. nojo , nechám tu svou,nemam co stratit .. řekl a protočil očima nato vytáhl kunai a řízl se po dlani zasyčel ale nedal to znát pak jenom dal dlan blíž ke spirále a naklanil dlan aby naní kápla krev
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 07 2010, 15:25

V tu chvíli spirála zazářila a vyletěla z ní jakási dvoucentimetrová železná tlama, která najednou vcucla Montarův palec a Montaro najednou ucítil, jak mu to vycucává krev a dkyž to chtěla Hiyori zničit, tak se ta tlama zase vcucla zpět do otvoru a chvílis e nic nedělo, ale pak se otvor pomalu a vrzavě otevřel.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 07 2010, 15:29

Montaro Yuurinshi

Sakra .. ucuknul jsem .. to jsem si ale lekl ... řekl a začal se oklepávat a sledoval otevírající se otvor
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 07 2010, 15:34

Hiyori

Porozhlédla jsem se kolem sebe a pak uviděla dlouhý klacek, který jsem hned popadla a strčila ho do otvoru a po chvíli vytáhla, klacek byl do půlky mokrý. "Vypadá to, že nám tam bude voda tak po pupík, teda aspoň mně, vy jste větší než já." Řekla jsem a odhodila klacek.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 07 2010, 15:41

Montaro Yuurinshi

Nojo .. řekl jsem otráveně .. půjdu první ... dodal chytl se za otvor a skočil dovnitř
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 07 2010, 15:56

Montaro dopadl do vody v temném jakémsi kanálu a ucítil na dně jakýsi bláto. Voda mu byla asi do půlky stehen. Vedle něj najednou dopadla Hiyori, které však byla voda pod pupík a to byla starší než Montaro. Zjistili jsme, že tu není žádné světlo.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 07 2010, 16:04

Montaro Yuurinshi

Hoši
.. zvolal jsemtam naně nahoru .. nemáte zápalky nebo tak ? ... řekl jsem a pak jsem se kouknul na Hiyori .. Si menší než jsem tušil .. řekl a zamyšleně kýval hlavou s usměvem
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 07 2010, 16:37

Hiyori

Sice se mi líbí, ale kašlu na něj, stejně je to určitě nějaké střevo. pomyslela jsem si a na jeho narážku se jen naštvaně podívala. pak jsem dala ruce v bok, abych si je nemáčela ve vodě a čekala jestli mají oheň.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 08 2010, 02:26

Montaro Yuurinshi

Co to skusit jako za starých času ? .. řekl a pousmál se se odvrátil pohled od té dvojce nahoře a rozpletl pásku přez oči kterou za starých dob používal, z ramena kterou si tam dal jako vzpomínku a zavázal si oči ... Jako dříve .. řekl si spíš pro sebe a pousmál se pak se otočil smrem do trubky ... zatnul pěst a dal ránu do zdi tím by se mělo potrubý(nebo co to bylo) rozbrněj a v tu dobu jsem se zasoustředil jestli bych jako za starýc hčasů nemohl něco zachytit i ve tmě

-> Btw: Nediv se tomu přízpěvku Smile Starej montaro se mi líbil víc , ted už to pro mě neni ono ... a tak se budu pomalu vracet Cool laugh Cool laugh
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
ANBU
ANBU
Kakuza-chan

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 08 2010, 07:33

Creepy

V naprosté tichosti jsem nejprve přišel k onomu kameni s poklopem, načež jsem i jako poslední následoval své kolegy do mokrého a tmavého tunelu. Co se světla týče problém jsem vážně neměl, kdyby bylo nejhůř otevřu oči. Zato jsem měl ale docela problém jak v tom obrovském množství vody přenést svůj Nodachi aby se chudák malý nenamočil. Nakonec jsem to vyřešil tak že jsem ho zvedl hodně do výšky a patrně s ním i trošku poliskal člověka co šel těsně předemnou.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 08 2010, 11:55

Nalezli jsme tam všichni a pak si Montaro obvázal oči, což byl perfektní nápad, protože to bylo zase jakoby mu ta páska dala sílu, zase dokázal pomocí zvuků odhadnout šířku i délku tunelu. Délka byla tak kilometr, ale na konci to spíše jakoby žbluňkalo a tak mohl náhodou poznat, že asi nějaká část tunelu bude trochu zatopená. Všichni jsme šli raději za Montarem, protože cesta nebyla tak široká, aby jsme šli vedle sebe a díky tomu Creepy škubl Nodachim do Hiyori, která se chtěla prudce otočit a dát mu pěstí, ale nešlo to, v té vodě byla moc pomalá a tak raději zase šla.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 08 2010, 13:33

Montaro Yuurinshi

Vypadáto že část bude zatopená .. tím hůř pro nás ... asi si zaplavem a nebo uvidíme .. řekl a hejbal prstama a klouby jsem měl od krve protože dát takovou ránu do železa pěstí má následky .. pak jsem se otočil na Creepyho .. hele bude lepší když tou svoji zbraně budeš jednou začas bouchat do potrubý a ne do Hiyori .. řekl otráveně pak se otočil zpátky a pokračoval v cestě
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Musíme to zjistit (Tým 2)   Musíme to zjistit (Tým 2) - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Musíme to zjistit (Tým 2)
Strana 5 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Kage Wars :: Off topic :: Koš :: Lost Country :: Mise-
Přejdi na: