| Přátelský slib (Montaro) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Sat Dec 18 2010, 10:01 | |
| Sazara
Pousmál jsem se a zasatavil se, při čemž jsem se k němu otočil čelem. "Víš Montaro, tam dole, kde jsem byl se o tobě dost mluví, je tam pár ninjů, které jsi zabil a chtěj tě tam mít a zničit tě tam, takže o tobě vim fakt dost, třeba že jsi se setkal s tim známym Akumou. Tyhle zbraně jsem vytvořil z vlastní chakry a tři z nich jsem rozdal, čimž jsem podepisoval smlouvy s těma, co ty zbraně chtěli. Jeden z nich byl Akuma a ten má jednu z mých zbraní. Kdybych dokázal rozdat všechny mé zbraně tak se dostanu ven i bez svitku to mi věř, ale ty jsi to zvládl dřív." Řekl jsem mu dost krutou pravdu. | |
|
| |
Ramaru Admin
Počet příspěvků : 4301 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 28 Bydliště : Praha/Stružnice
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Sat Dec 18 2010, 10:32 | |
| Montaro Yuurinshi
Jenom jsem se pousmál ... Na světe nejsou jenom idioti co prodaj život za zbraň ... vždy se najde někdo kdo podělá tebe .... řekl jsem mu a pak jsem ještě dodal .. Asi tě zklamu ,ale tvé vyvolání bylo umyslné .... řekl jsem mu vážně a dal jsem si druhou ruku do kapsy .... divil jsem se že démon mlčel před tímdle člověkem mě varoval a ted si tam někde pochrupuje | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Sun Dec 19 2010, 11:56 | |
| Sazara
Pousmál jsem se. "Ať už úmyslně nebo z holé hlouposti, na tom nesejde. Jsem tu a to nic nezmění." Řekl jsem při čemž jsem kráčel po schodech nahoru. Montarovi teď pomalu mohlo dojít, že i démon se Sazara bojí. | |
|
| |
Ramaru Admin
Počet příspěvků : 4301 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 28 Bydliště : Praha/Stružnice
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Sun Dec 19 2010, 14:22 | |
| Montaro Yuurinshi
Pomalu jsem šel zaním al enic jsem nedělal celý to bralo zajímavého dojmu z toho jako kdyby jsme byly kolegove ... Ty si myslíš že tě nechám jen tak odejít ? .. zeptal jsem se ho ašel jsem zaním .. dal jsem ruku podel těla a začal jsem tam nahromadovat chakru tak aby o tom neveděl .. Srabe ... dodal jsem ve svém nitru nedomovi který měl radši stažený ocasy | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Sun Dec 19 2010, 16:20 | |
| Sazara
Jen jsem se pousmál. "Ne, ale nic jiného ti nezbývá nebo snad chceš, aby ta holčička nahoře umřela? Co by ti na to pak řekl Akuma?" Zeptal jsem se, ale nehodlal se otočil, jen jsem vyšel schody a podíval se na Kiyoru, která tam v klidu ležela v bezvědomí. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Sun Dec 19 2010, 17:00 | |
| Montaro Yuurinshi
Lehce jsem se pousmál .. vyšly jsme ty schody a já už měl nabitou ruku byl pořád zadama ke me ... Hmm .. pronesl jsem jenom a najednou se mi na ruce zformoval drak a udělal 2 mohutne kroku a chtěl jsem mu to naprat rovnou do zad Jūho Sōshiken .. pronel jsem vznešeně při uderu | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Sun Dec 19 2010, 17:05 | |
| Sazara
Fakt si naivně myslel, že když jsem k němu zády, tak mě dostane? Pomyslel jsem si, když jsem uslyšel rychlejší kroky ke mně a v tu chvíli méé ruce už byly v pečeti "Někdy příště Montaro." a poslední co Montaro uviděl, bylo jaké zbraně zazářily rudě a já se najednou proměnil v oheň skrz který Montaro proletěl a napral to do podlahy, do které udělal velkou díru. Po mně tam zbyla jen ohořelá podlaha. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Sun Dec 19 2010, 17:08 | |
| Montaro Yuurinshi
Sakra ! ...pomyslel jsem si a proletěl jsem zkz a udělal jsem zemi díru dokázalel jsem se a kleklnul jsem si .. lsedoval jsem ohořelou podlahu a přemýšlel jsem jaké to může mít následky .... SAZARO !!!!!!! Vkřikl jsem bezbraně ,ale i naštvaně do vzduchu a zatal jsem ruce .. pak jsem se překulil nad Kiyoru a chytnul jsme jí za ramena a zatřásl jsem sní aby se probrala | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Sun Dec 19 2010, 17:36 | |
| Kiyora
Jenže já se probrala už při tom Montarově křiku. Podívala jsem se na své odřeniny, ale pak jsem přešla k Montarovi. "Co se stalo? Už jsi vyřídil Sazara?" Zeptala jsem se tiše. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Sun Dec 19 2010, 17:54 | |
| Montaro Yuurinshi
Sklopil jsem hlavu a zavřel jsem oči .. pak jsem natáhnul ruku a ukázal jsem ohoželou podlahu ... J-jemi líto ... on se zničehonic vypařil typu že schořel .. řekl jsem dost posmutněle všechno to co jsem tu udělal přispělo ke zničení světa všechno jsem zase podělal a vypustil jsem nejvetěího zločince do eteru .. omlouvám se ... zklamal jsem .. řekl jsem potichu se sklopenou hlavou | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Sun Dec 19 2010, 18:50 | |
| Kiyora
Pousmála jsem se, ikdyž to byl takový lítostný úsměv. "Buď v klidu Modrý draku. Každý chybuje a Sazara najdeme jindy a zneškodníme ho. On stejně moc nezabíjí, jen bude využívat lidi kolem sebe." Řekla jsem tiše a zvedla se ze země. "Pojď, vesničani zjistí, že je Sazara volný a budou chtít potrestat toho, kdo to způsobil." | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Sun Dec 19 2010, 19:15 | |
| Montaro Yuurinshi
Pousmál jsem se naní že to takhle brala ... a vstal jsem ... Potrestat ??? .. zopakoval jsem ... To aby jsme rychle zmyzely .. řekl jsem celkem vtipně .. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Sun Dec 19 2010, 19:17 | |
| Kiyora
"Máš pravdu Modrý draku." Řekla jsem a vyběhla ven ze dveří. Jenže to už si mohl Montaro všimnout, že jsem se zastavila a má ruka sahala pro katanu na mých zádech. Ve chvíli kdy jsi ke mně doběhl, tak jsi uviděl asi 10 věsničanů před náma, jak meli zbraně a naštvané výrazy. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Sun Dec 19 2010, 19:32 | |
| Montaro Yuurinshi
Vklouznul jsem před Kiyoru .... Násilí snad nebude nutné ... řekl jsme jí šeptem a kouknul jse se na dav .... Uhm ... polknul jsem a začal jsem mluvit .. Prosím vás nechte nás projít .. Bude to tak pro všechny lepší nerad ybch aby jste někdo zvás přišly k urazu a navíc právě jdeme chytit Sazaru protože vím kde s epohybuje pomocí své chakry ... zybtečně nás blokujete ... řekl jsem nahlas a zakřičel jsem to naněj s mlaou lží | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Mon Dec 20 2010, 14:52 | |
| Kiyora
Podívala jsem se na vesničany, jak zareagují při slovech Montara, ale ani jeden sebou nehnul. Zřejmě ti moc nevěřili. Řekla jsem hodně tiše, když v tom se na nás rozletěl oštěp, ale to už jsem dala ruku před sebe a v tom se před náma vytvořila světle modrá deska, do které se ten oštěp zabořil. Když v tom se na nás všichni najednou rozeběhnuli. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Mon Dec 20 2010, 15:48 | |
| Montaro Yuurinshi
Oco vám de?! ... Zakřičel jsem naně ale pak jse jenom dodal ... Zbytečně příjdete k urazu !!! .. vykřikl jsem a pak jsem s eotočil na Kyioru .. ted se ai nehni ... udělal jsem krok blíž k vesničenům a čekla jsme až se přiblížej a pak už byly celkem dost blízko na 5 kroků .... Kaiten .. řekl jsem rychle když byly blíž a začal jsem rotovat a tu kouly,která byla kolem nás, jsem pořád zvětšoval mělo to výhodu dokázal jsem stím srazit člověka a přitom ho omráčit a ne zabít | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Wed Dec 22 2010, 09:01 | |
| Kiyora
Když se Montaro přestal točit, tak jsme oba viděli jen ležící osoby s lehkými zraněními. "Jsi silný Modrý draku." Řekla jsem tiše a pomalu se postavila. Jenže to už dům silně vybuchl a nás to odhodilo dopředu na zem. Když jsme se otočili tak vedle domu stál starší chlap s dlouhými vousy a dlouhym hnědym kabátem. Na ruce měl jakousi železnou věc se střema otvorama. "To je vůdce Hyogakure!" Řekla jsem Montarovi. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Wed Dec 22 2010, 16:30 | |
| Montaro Yuurinshi
Pomalu jsem vstal .... a pohlednul jsem na toho chlápka .. neříkej že se bude také hloupě bít .... řekl jsem a pak jsme naněj upřel zrak .. Nechápete to !?! ... zakřičel jsem naněj .. Čím dýl se tu sváma zdržím tím dýl bude trvat polapení Sazara !!!! .. zakřičel jsem z plného hrdla co jsem mohl a pozoroval jsme oh moje delší černé vlásy vlály ve větru .. byl jsem odhodláný a byl jsem taky celkem naštvaný dost nato abych svedl bitvu s vůdcem .. hloupým vůdcem kterýho zaslepila nenávist | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Thu Dec 23 2010, 10:00 | |
| Vůdce a Kiyora
Kicora jen hleděla s úctou na Montara, protože říkal pravdu, ale v tom. Vůdce se jen zasmál. "Jak naivní, proč myslíte, že tu Sazara je zapečetěn takovou dobu? Jen protože mi dal sílu, dal mi tenhle titul a moji zbraň a já jsem mu za to zavázán, takže zabiju všechny kdo mu budou stát v cestě." Zařval vůdce naštvaně, při čemž se začala ta zbraň točit a začala po Montarovi a Kiyoře střílet zlatou chakru, která při dopadu na zem lehce vybuchla. "Uteč!" Zařvala Kiyora, při čemž uskočila před jednim z výbuchů. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Thu Dec 23 2010, 17:26 | |
| Montaro Yuurinshi
Vyhýbal jsem se střelám ,ale neutíkal jsem a mezitím jsem pohlednul na Kiyoru ... Kiyoro .. řekl jsem lehce a vyhnul jsem se výbuchu a přiskočil jsem kní .. nemůhu utíkat ... pokud se jenom trochu vzdálíme riskujeme to že on uteče a to já nemohu dopustit .. řekl jsem jí a chytnul jsem jí kolem pasu a odskočil jsem sní na střechu domu a pak jsem jí pustil za střechou ... aby byla v bezpečí sám jsem byl na druhé straně a hlídal jsem si jestli na nás nepůjde jedna ze střel abych jí vykryl kaitenem .. Pokud chceš můžeš jít opodál ... pokud chceš můžeš utéct .. ale já se nevzdálím .. nejlepší obranou je útok .. musím zneškodnit tu osobu .. musím zneškodnit osoby co věří v Sazara .. musím očistit jeho mysl ... řekl jsem hrdě a sledoval jsem ho ,sledovla jsme vůdce malé vesničky který byl fanaticky zamilován do velké osoby ... Pokud utečem .. on se může připojit k Sazarovi a pak napácha víc škod než může tu .. řekl jsem a zatnul jsem pěsti ... pevně jsem si zavázal čelenku a byl jsem připraven svést boj ... | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Thu Dec 23 2010, 21:42 | |
| Kiyora
Vítr foukal do Montarových vlasů a ty vlály ve větru, já hleděla na jeho záda, při čemž jsem poslouchala jeho moudrá slova. "Jdi Modrý draku Ze Suichu a poraž ho!" Řekla jsem s úsměvem. V tom klukovi něco je. Ten to dotáhne daleko.
Vůdce
"Jak dojemné!" Ozvalo se vedle Montara a jemu došlo, že ten dole je jen klon, jelikož v tu chvíli by měl dostat Montaro pěstí do tváře. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Thu Dec 23 2010, 22:04 | |
| Montaro Yuurinshi
Děkuji ..... řekl jsem si a najendou jsem uslyšel vůdce a slyšel jsem jak kole mě prosvištěla pěst ... lehce jsme ucuknul hlavou ale i tak mi dal pěknou ránu do tváře ... měl jsem nutkání spadnout ze střechy ale neudělal jsem tak střecha by nmejradši chtěla abych se zklouznul a spadnul ale já toho naopak využil udělal 2 kroky zpět a obloukem na střeše jsem mu chtěl podpoknout ohy ze zdola .. měl jsem výhodu namě došáhnout nemohl nato jsem byl moc dole a při zemi on byl zase na střeše a kdybych mu podkopl nohy byla malá šance že by se zkoordinoval ... Děkuji že si mě sem dovedl ... dořekl jsem si | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Fri Dec 24 2010, 11:23 | |
| Vůdce
Ozvalo se silné zapraskání a já jelikož jsem byl podkopnut, tak sjem dopadl na střechu, která pode mnou prasknula, při čemž jsem se zastavil naštěstí v jakési posteli, která pode mnou prasla. Jenže to už začala celá střecha vybuchovat, jelikož jsem střílel masivní chakru. Kiyora to stihla, jelikož celou dobu stála, tak stihla skočit na zem. | |
|
| |
Ramaru Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Fri Dec 24 2010, 11:28 | |
| Montaro Yuurinshi
Ty vůbuchy mě nějak neohrožavalo jenom o mě pár krát zavadily ,protože jediný co jsem udělal když dopadl na postel bylo to že jsem se pustil protože jsem bly v blbé pozici pro další boj a sjel jsem na zem kde jsem dopadl na ruce a nohy .. a okamžitě jsem vyskočil na nohy ... a udělal jsem 2 kroky vzad kdyby chystal celej ten barák vybouchnout a byl jsme připraven na nějaký utok či střelu ,protože byl v tom baráku | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) Fri Dec 24 2010, 17:08 | |
| Vůdce
Takže taijutsu jo? Pomyslel jsem si a v tu chvíli se rozletěla zeď baráku do vzduchu a z díry jsem vyběhla já, při čemž jsem měl celou pěst rudě zbarvenou a kolem byla chakra. S tou pěstí jsem namířil přímo na tebe, při čemž jsem na tebe vystřelil silnou chakra vlnu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Přátelský slib (Montaro) | |
| |
|
| |
| Přátelský slib (Montaro) | |
|