Kage Wars
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kage Wars RPG - Navždy spolu

PříjemPříjem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Najdete nás na facebooku: Sledujte náš portál

Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)

Goto down 
3 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorZpráva
Caldar
Sannin
Sannin
Caldar

Počet příspěvků : 741
Datum založení účtu : 10. 10. 10
Věk : 31

Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeWed Jun 15 2011, 17:07

Midari

Dost jsem se na Danteho naštval, že teť jenom zdržuje trénink. "Měl by bejt vděčnej za pomoc, copak si nepamatuje co se dělo v krabí venici." Vzpoměl jsem si na naši první misi kdy jsem se poprvé setkal s lidmi co využívaly hady. "To sem si myslel že to sou jenom nějaký obyčejní kriminálníci."
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

Počet příspěvků : 8281
Datum založení účtu : 28. 02. 10
Věk : 30

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Jun 16 2011, 09:53

Kenda - Nebudu na něj čekat

"To jsem si mohl myslet, že se budeš bát kluku." Řekl jsem když Dante nehodlal zaútočit a otočil se na Midariho. "Základ hadího stylu taijutsu je, že se snažej vás naučit styl boje. Celou dobu bojují nějak primitivně, aby jste je podcenili a mysleli si, že dělaj to samé, ale když vědí, že si to myslíte, tak přejdou na uplně jiný styl boje, který když nečekáte tak zemřete." Vysvětlil jsme vám úplný základ. "Hlavní částí hadího stylu je, že naznačují útok nějakou končetinou, ale tu pak extra rychle stáhnou zpět a místo toho vám daj ránu tou druhou končetinou. Nebudu vás učit jak se tod ělá, ale jak se proti tomu bránit." Dodal jsem k tomu všemu.
Návrat nahoru Goto down
sfrit
Sannin
Sannin
sfrit

Počet příspěvků : 872
Datum založení účtu : 01. 11. 10
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Jun 16 2011, 11:44

Dante

Tss... To bude vážně nuda. pomyslel jsem si a zatnul pěst. Nebudu bojovat. Nemám k tomu důvod ! Mám jediný cíl ! řekl jsem klidně a ruce jsem si dal za záda.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Jun 16 2011, 14:35

Kenda

V tu chvíli jsem se objevil přímo před tebou a dlaní tě chytl po krkem a silně tě zvedl do vzduchu a natlačil tě na zeď, kde jsem tě pak zase pustil na zem. "Říkáš, že k tomu nemáš důvod? Jsi tak namyšlený až to nění hezké. Byl by jsi první, kdo by v té vesnici ten den zemřel. Ikdyž vim, že chceš Natsuki zabít, tak to nedokážeš, jelikož ona tam tvrdě trénuje a co ty? Máš jen plnou hubu keců a nikdy nic nedokážeš." Řekl jsem a poté se vrátil na to své předchozí místo, kde jsem stál.
Návrat nahoru Goto down
sfrit
Sannin
Sannin
sfrit

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Jun 16 2011, 14:48

Dante

ANiž jsem sebou nehnul a podíval se mu do očí když mě držel pod krkem. Zapamatuj si mě! řekl jsem mu chladně. Když mě položil na zem otočil jsems e k němu zády a pomalu poskládal pečetě.Raiton: Furu Ookami no justu řekl jsem tak tiše že jsem skoro neslyšel ani sám sebe. Začal jsem koncentrovat mezi ruce chakru a pomalu to roztahovat do té kuličky.
Návrat nahoru Goto down
Caldar
Sannin
Sannin
Caldar

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Jun 16 2011, 19:56

Midari

Jenom jsem přihlížel vzniklému sporu a nijak do něho nezasahoval, přestože mi některá tvrení připadala absurdní. "Pořát se mi nechce věřit že by Dante chtěl Natsuki zabít, ale Kenda se zdá že říká pravdu a Dante to ani nepopřel." Už to vypadalo že je konec, tak jem promluvil. "Můžeš začít, alespoň já bych byl rát připravenej." Řekl jsem Kendovi a při posledních slovech jsem se se podíval na Danteho a všiml si co dělá. "Co si myslíš že děláš?" Skoro jsem to zakřičel. Moc se mi nelíbilo že Dante dělá problémy, už jenom proto že jenom Kenda nás může dovést k Natsuki.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Jun 16 2011, 21:56

Kenda

Pousmál jsem se a kývnul na Midariho. "Jo jdeme na to." Řekl jsem ti v klidu a pak jsi upozornil na to co dělá Dante. Podíval jsem se a uviděl něco jiskřivého spoza jeho zad, jelikož vytvořil raitonovou kouli, která byla velká asi jako Rasengan, avšak nic by nedokázala, když nedostala úplný efekt. Nelíbí se mi to. On tam zemře. Pomyslel jsem si a podíval se na Midariho. "Zapamatuj si jedno, vždy útočí ta druhá." Řekl sjem ti takovou hádanku, což jsem ti teď chtěl ukázat. Zaútočil jsem levou rukou na jeho tvář, ale v tom má ruka, jakoby zmizela a měl jsem ji podél těla a místo toho jsi dostal ránu pravou rukou. Nemohl jsi se ubránit, jelikož jsi to nečekal.
Návrat nahoru Goto down
Caldar
Sannin
Sannin
Caldar

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Jun 16 2011, 22:12

Midari

Moc si Danteho nevšímal a spíš se věnoval mě tak sem do toho moc neštoural a dával pozor, když pak přišla ukázka jenom jsem stačil škubnout rukama směram k hlavě, ale ne dost rychle. "Mohl by nás kdykoli zabít, kdyby chtěl. Sem rát že je na naší straně." Tahle myšlenka mě jenom utvrdila v přesvětšení že je dobré věřit Kendovi. "Vždy útočí druhá, ale dejme tomu že zvládnu útok vyblokovat, nepřítel se přispůsobí a zaútočí tou první. Co pak?"
Návrat nahoru Goto down
sfrit
Sannin
Sannin
sfrit

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeThu Jun 16 2011, 22:39

Dante

Tohle je úplně nová technika... Zvládnutím a stabilizací tohohle jutsu bych měl bejt schopen dokončit i furu ookami! pomyslel jsem si a pokusil se z koule dát jednu ruku pryč. Chtěl jsem tu kouli udržet jen v jedné ruce.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeFri Jun 17 2011, 17:02

Kenda

U Danteho koule zmizela a on si vzpomněl, že mu Kaze říkal, že to má provádět obouma rukama a né jen jednou. Mezitím se mě Midari zeptal na jednu otázku, kterou jsem i docela čekal. "Tohle maj hrozně těžké. Oni se v mládí podepíšou do stylu hada a od té doby jejich hadí pečetě maj zabudováno, že každý čtvrtý úder nebude falešný. Takže provedou tři tyhle falešný údery a pak čtvrtý je normální, který není iluzí jako ty předtim. Takže stačí v tom souboji počítat." Řekl jsem ti. "Ale existují ninjové, kteří jsou na úrovni jounin a ti už dokáží ten styl ovládat podle svého, ale jouniny tam moc nepotkáte. Oni tam jsou asi jen 4, jelikož věří, že si nikdo jiný ten post nezaslouží."
Návrat nahoru Goto down
Caldar
Sannin
Sannin
Caldar

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeFri Jun 17 2011, 19:25

Midari

"Takže útok vždy opačnou rukou než to vypadá kromě čtvrtého a pokud možno vyhnout se jouninum." Přemýšlel jsem nahlas. "Ještě na něco bych měl dávat pozor?" Zeptal jsem se.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeSun Jun 19 2011, 11:51

Kenda

"Ano, na stopaře Tira. Je to dá se říct pravá ruka Anakondy. Dokud nebude vědět, že jste ve vesnici, tak dobrý, ale jakmile zjistí, že tam jste, tak aktivuje své kekkei genkai a pak vás s přehledem najde a řekne o vás těm jouninům. Takže zkuste, aby střety byly bez možných výbuchů nebo hlasitých bojů. Tiro sám o sobě není žádný rváč, ale vlastní dohromady tři kekkei genkai, jelikož Tiro je laboratorní pokus. Umí se proměnit ve vránu, mluvit pomocí telepatie a pak vyhledávat lidi na 5kilometrů daleko." Řekla jsem ti.
Návrat nahoru Goto down
Caldar
Sannin
Sannin
Caldar

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeSun Jun 19 2011, 15:45

Midari

"Takže nemáme zrovna velký vyhlídky na úspěch. Máš nějakej plán jak odvést Natsuki a přežít?" Zeptal jsem se.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeSun Jun 19 2011, 21:52

Kenda

"Máte velkou šanci, protože Natsuki tam není ještě moc dlouho, takže ji ještě nedokázali nějak zpracovat a ona by s váma ještě mohla odejít zpět do vesnice. Musíte se fakt snažit ji přemluvit jinak to nevyjde a dopadne to zle." Řekl jsem ti a v tu chvíli se začal kaze probouzet.
Návrat nahoru Goto down
sfrit
Sannin
Sannin
sfrit

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeMon Jun 20 2011, 08:36

Dante

Chvilku jsem poslouchal co si tam řikaj a něco mi ivhlavě uvízlo ale ne moc. Když přišla řeč na Natsuki trochu jsem zpozorněl. Fine alespoň změřímé síli! Určitě má něco v rukávu ale já jí ukážu!
pomyslel jsem si a znovu zopakoval postup na vytvoření furu ookami. Vytvořil jsem kouli a udeřil dopředu. Pokusil jsem se vyslat toho vlka na dálku.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeMon Jun 20 2011, 15:08

Dante -> Ještě se ti ani pořádně nepodařilo vytvořit tu vlčí hlavu, natož aby jsi ho rovnou vyslal, takže se ti to samozřejmě nepovedlo a jediné čeho jsi v tu chvíli dosáhl, bylo že ta koule zase zmizela, jelikož jsi se přestal soustředit na její tvorbu a údržbu. Musíš se nejdříve naučit jí udržet a vytvořit a až pak ji vyslat na dálku.
Návrat nahoru Goto down
sfrit
Sannin
Sannin
sfrit

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeMon Jun 20 2011, 15:22

Dante

Znovu jsem tu kouli vytvořil a držel jí mezi dlaněmi.Já to nechci držet oběma rukama! potřebuju mít druhou ruku volnou jestli mám jít do té hadí vesnice. řekl jsem si v hlavě a pokusil se jednu ruku dát o centimetr výše!
Návrat nahoru Goto down
Caldar
Sannin
Sannin
Caldar

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeMon Jun 20 2011, 16:20

Midari

Pozorně sem poslouchal co Kenda říka a už jsem se chystal říct že sem měl na mysli se k Natsuki dostat a zase s ní odejít, ale zrovna se začal probouzet sensei a proto jsem k němu rychle přiskočil. "Ste v pořátku sensei?" Zeptal sem se a chtěl mu pomoci se posadit.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeTue Jun 21 2011, 16:33

Dante -> Koule opět zmizela.

Kaze

Pomohl jsi mi se posadit a opřít o strom, při čemž jsem si hlasitě oddechl. Uviděl jsme Danteho, jak dává druhou ruku pryč od té koule a jen zakroutil hlavou. Ty jsi blbej, jakobych neříkal, že to máš držet obouma rukama. Pomyslel jsem si a pak se podíval na Midariho "Děkuju, že jsi mi pomohl se trošku zvednout." Ale v tom jsem si všiml Kenda a najednou mi z ruky vyjel kunai, který jsem pevně chytl. "A ty jsi kdo?" Zeptal jsem se a Kedna sebou cukl. "Jsem Kenda, bratr Anakondy a chci vám pomoct." Odpověděl mi, ale já stejně nedal kunai pryč.
Návrat nahoru Goto down
Caldar
Sannin
Sannin
Caldar

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeTue Jun 21 2011, 17:57

Midari

Tak trochu jsem senseiovu reakci čekal. "To je v pořátku dovede nás k Natsuki. A kdyby se nás chtěl zbavit tak už k tomu měl spoustu příležitostí." Poslední větu sem senseiovi řekl tišeji, aby ji Kenda neslyšel.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeTue Jun 21 2011, 21:16

Kenda

"Ano on má pravdu. Já vás opravdu zavedu za tou holkou, jen jsem ukazoval jak se bránit hadímu stylu, ale myslim si, že je tenhle připraven." Ukázal jsem na Midariho a pak se podíval na Danteho. "O tomhle radši ani nemluvim." Řekl jsem při pohledu na Danteho. a pak se Kaze pousmál. "To mě nepřekvapuje." Řekl Kaze a zasmál se. "Tak fajn, já myslim, že můžeme vyrazit a ukážu vám cestu." Řekl jsem v klidu.
Návrat nahoru Goto down
Caldar
Sannin
Sannin
Caldar

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeTue Jun 21 2011, 22:10

Midari

"Já sem připravenej." Řekl jsem. "Doufám že to sensei zvládne, přeci jenom se zrovna probral. Taky bys si snim rád promuvil bez Danteho a Kenda."
Návrat nahoru Goto down
sfrit
Sannin
Sannin
sfrit

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeWed Jun 22 2011, 12:14

Sry že sem nepsal... vždy zapomenu Cool laugh

Dante

Jejich poznámky ohledně mě sem ignoroval a vytvořil znovu kouli.Mám ještě chvilku času než vyrazíme! pomyslel jsem si a koulí kterou jsem měl v ruce jsem udeřil do země. Nemělo to bejt furu ookami ale moje nová technika kterou jsem vyvynul z té co mě chtěl naučit sensei.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeSat Jun 25 2011, 12:32

Dante -> Nic to neudělalo. Těžko to něco udělá, když to ještě ani neumíš udržet.

Kaze

Pomalu jsem se začal rozhýbávat a protahovat a pak už jsem mávl rukou. "Fajn, veď nás." Řekl jsem směrem ke Kendovi, ale stále jsem mu moc nevěřil. Když v tom se Kenda kousl do prstu a bouchl do země "Kuchiyose no jutsu." Kolem všech se objevil obří dým a my už jsme v tu chvíli byli v obří chakrové kouli, která se ve vzduchu v klidu vznášela. "Poletíme v tomhle. Z venku nás nikdo nevidí, jelikož je to něco jako chakrová koule, která působí lehké genjutsu, které umožňuje té kouli se maskovat a tudíž nás nikdo neuvidí." Vysvětlil nám Kenda tu kouli.
Návrat nahoru Goto down
Caldar
Sannin
Sannin
Caldar

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitimeSat Jun 25 2011, 13:25

Midari

"Pořát mě překvapuje." Napadlo mě když Kenda vyvolal tu kouly. V bublině jsem kývnul na senseie že s ním chci mluvit o samotě aby nás Kenda a Dante neslyšel. "Když jste byl v bezvědomí a my našly Kenda tak řekl že Dante chce Natsuki zabít, nevypadal že lhal. Nevím co si o tom myslet."
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)   Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari) - Stránka 6 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)
Strana 6 z 8Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Cesta za sílou nebo pomstou? (Natsuki a Midari)
» Potřebuju pomoc (Dante)
» Natsuki Yoake
» Mlha (Dante a Akemi)
» Temná strana (Natsuki)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Kage Wars :: Off topic :: Koš :: Lost Country :: Mise-
Přejdi na: