| Nová Suichugakure | |
|
+6likuku0 Clover Shika-san Ramaru Srotak Aspi 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Srotak Akatsuki
Počet příspěvků : 2297 Datum založení účtu : 01. 03. 10
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Mon Aug 23 2010, 21:04 | |
| Masaru
Už sme byli pomalu u louky a já se zarazil.. Já sem se ti zapoměl představit Usmál sem se. Masaru Sui...... Masaru Yukisha | |
|
| |
Takaa Academy student
Počet příspěvků : 45 Datum založení účtu : 14. 08. 10
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Mon Aug 23 2010, 21:06 | |
| Hiroki
Když se mi ten kluk představil .. odpověděl jsem mu .. " Masaru .. Pěkné jméno . Jinak je to v pohodě .. každej zapomíná .. " Dodal. | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Mon Aug 23 2010, 21:44 | |
| Miyoko
Chvíli jsem váhala, protože to mohla být v jeho podání nějaká záludná otázka, za tu dobu co jsem ho poznala. Pak jsem přikývnula hlavou dozadu a dopředu. "Ptej se." Dodala jsem, kdyby se na mě nekoukal. | |
|
| |
Kakuza-chan ANBU
Počet příspěvků : 1436 Datum založení účtu : 18. 04. 10 Věk : 32 Bydliště : nemám páru...
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Mon Aug 23 2010, 21:47 | |
| Creepy
Lehce jsem se usmál když odsouhlasila mou otázku. Jasně jsem si všiml časové prodlevy kterou si na rozmyšlení odpovědi nechala. Nemusíš se bát žádného podrazu. Jen mě zajímalo, jestli si vy šermíři vyrábíte své zbraně sami, nebo jste se k nim dostlali nějak jinak. | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Mon Aug 23 2010, 22:01 | |
| Miyoko
Tohle nebyla nijaká blbá otázka, z které by něco mohl zjistit, tak jsem mu odpověděla hned. "No, jak kdo. Já ke své přišla díky dědictví naši rodiny a jelikož Kitoshi žádnou nezískal, tak má svoji, kteoru si prostě koupil a vylepšil." Řekla jsem s úsměvem. | |
|
| |
Kakuza-chan ANBU
Počet příspěvků : 1436 Datum založení účtu : 18. 04. 10 Věk : 32 Bydliště : nemám páru...
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Mon Aug 23 2010, 22:03 | |
| Creepy
Zazubil jsem se Jakou mám šanci že by mě někdo ze šermířů chtěl učit? zeptal jsem se a byl rád že jsem pár kroků napřed a nevidí výraz v mé tváři. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Mon Aug 23 2010, 22:31 | |
| Miyoko
Na tváři se mi objevil menší úsměv a pak jsem se dala do řeči. "No, musel bys někoho poprosit a někoho, kdo má stejný styl jak ty, ale co si budem povídat, já taky trénovala sama." Dořekla jsem a dohnala ho. | |
|
| |
Kakuza-chan ANBU
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Mon Aug 23 2010, 22:36 | |
| Creepy
Někoho poprosit... raději jsem se přestal xichtit když mě dohnala a nasadil vážnou tvář. Nehodil by se ti tréninkoví parťák? Nebo teď spíš tréninkoví panák? zeptal jsem se až podezřele moc vesele. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Mon Aug 23 2010, 23:41 | |
| Miyoko
Bylo mi uplně naprosto jasné, že se na tohle zeptá a tak jsem se pousmála. "Myslíš, že náš bojový styl bude stejný?" Zeptala jsem se, ikdyž můj styl neviděl. | |
|
| |
Yuu Team Taka
Počet příspěvků : 1138 Datum založení účtu : 04. 06. 10 Věk : 25 Bydliště : Zlín
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Tue Aug 24 2010, 06:41 | |
| Yuu
Stál jsem před budovou Kage a sledoval jsem okno, kde byla kancelář nového Sendokageho. Pche... Takový pitomec! a odcházel jsem do budovy směrem domů.
Když jsem došel domů, sebral jsem si svůj plášť, který ležel pod postelí a navléknul jsem si ho. Vyšel jsem před dům a dal jsem si kapuci přes hlavu. Kapuce mi pomalu přesahovala přes oči a já šel pomalu směrem k obchodu na ramen. | |
|
| |
Kakuza-chan ANBU
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Tue Aug 24 2010, 09:46 | |
| Creepy
Abych byl upřímný zašlebil jsem se mnůj bojový styl je škola života, spousta reflexů a minimum technik. Takže ať používáš cokoliv myslím že to půjde. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Tue Aug 24 2010, 15:24 | |
| Miyoko
Obrátila jsem se na patě směrem k jedné z louk a zamířila tam. "Tak jdeme." | |
|
| |
Kakuza-chan ANBU
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Tue Aug 24 2010, 15:31 | |
| Creepy
A já doufal že se konečně najím lehce jsem se zašklebil, ale nechal jsem to být a zamířil za ní na louku. | |
|
| |
Yuu Team Taka
Počet příspěvků : 1138 Datum založení účtu : 04. 06. 10 Věk : 25 Bydliště : Zlín
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Tue Aug 24 2010, 16:52 | |
| Yuu
Odcházel jsem z obchodu s horkým rámenem v kelímku a šel jsem rovnou domů.. To počasí se mi nelíbí.. a zastavil jsem se. Musím do budovy Kage za novým Sendokagem! a upustil jsem kelímek od rámenu a rozběhl jsem se směrem k budově Kage.
...
Byl jsem v budově Kage a klepal jsem na kancelář.. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Tue Aug 24 2010, 18:04 | |
| Sendokage
Nečekal jsem, že už teď někdo přijde, hned takhle ze začátku, ale mávnul jsem prostě jen rukou a pak řekl. "No, vstupte."
Miyoko a Creepy -> Mise. | |
|
| |
Yuu Team Taka
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Tue Aug 24 2010, 18:07 | |
| Yuu
Vstoupil jsem a díval jsem se novému Sendokagemu do očí přes kapuci. Sundal jsem si kapuci a spustil Vy jste nový Sendokage že? a díval sem se vážným pohledem. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Tue Aug 24 2010, 18:35 | |
| Sendokage
Zasmál jsem se, protože je to logické, když jsem v kanceláři kage a ještě k tomu sedim za tim stolem. "No vypadá to tak." Řekl jsem pak už vážně. | |
|
| |
Yuu Team Taka
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Tue Aug 24 2010, 18:39 | |
| Yuu
Díval jsem se stále na něj a povídal jsem Pokud jste Sendokage, tak mám 2 věci. Otázku a Oznámení.. Možná to už víte, Tým 4. donesl zprávu do Iwagakure a proč jste nastolil tento režim. Víte o čem mluvím.. a přistoupil jsem blíž. | |
|
| |
Morgen Akatsuki
Počet příspěvků : 2376 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 26
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Tue Aug 24 2010, 21:42 | |
| Cloud Gojo
Seděl jsem před Kageho budovou a meditoval jsem.Věděl jsem že je tu nový sendokage ane nebral jsem to vážně.Snažil jsem se přijítna jiný problém.Proč?proč je v poslední době tolik bojů a válek...proč...i když mi kvůly sněhu byla docela zima tak to vypadalo že se Sakaryo baví.ovšem jási ho nevšímal a meditoval. | |
|
| |
Clover Akatsuki
Počet příspěvků : 1712 Datum založení účtu : 05. 03. 10 Bydliště : Pardubice
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Tue Aug 24 2010, 21:47 | |
| Sora
Když jsem došla k louce,tak jsem si sedla pod strom,kde nebyl sníh.Otřepala jsem se,tak můžem začít,s poznáváním. Řekla jsem a čekala. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Wed Aug 25 2010, 09:31 | |
| Sendokage
Podíval jsem se na genina přede mnou a jen jsem se pousmál. "Jístě víš, že na SUichu přišlo několik nečekaných útoků, což také zavinilo několik smrtí ve vesnici a kvůli úmrtí několika lidí jsem zde a já nechci, aby zde někdo umíral. Jakmile někdo vstoupí do teritória vesnice, což je až jeden kilometr od vesnice, tak o něm budu vědět. Z toho důvodu pořád sněží. A proč přišli nový šermíři, no jsou se mnou už pár let a získali jsme si k sobě navzájem respekt a pomáháme si. O nich vim na 100%, že vesnici dokáží ubránit." Řekl jsem mu až vyčerpávajícně.
Miya Gojo
Najednou jsem dopadla před Clouda a pousmála se. "Ahoj, ty bojovníku." Řekla jsem a chytla ho ve vlasech a vlasy mu rozčepejřila.
Utakata Kentiri -> A tým do mise.
Naposledy upravil Aspire dne Wed Aug 25 2010, 09:54, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Yuu Team Taka
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Wed Aug 25 2010, 09:43 | |
| Yuu
Dobře, to je v pohodě. a nasadil jsem si zpět kapuci a odešel jsem z kanceláře. Tak tohle je ten důvod. a vyšel jsem z budovy Kage před kterou jsem pak ještě chvíli stál. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Wed Aug 25 2010, 09:54 | |
| Yuu -> Uviděl jsi Clouda a svoji senseiku Miyu. | |
|
| |
Yuu Team Taka
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Wed Aug 25 2010, 09:57 | |
| Yuu
Myslím, že zde jen tak stát nic nezmění, ale co už.. je to pro dobro vesnice. a otočil jsem se.. Sensei a Cloud? Hmm.. řekl jsem si když jsem se je zahlédl a šel jsem pomalu k nim. | |
|
| |
Morgen Akatsuki
Počet příspěvků : 2376 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 26
| Předmět: Re: Nová Suichugakure Wed Aug 25 2010, 11:58 | |
| Cloud
Heh přeci víš že nesnáším když mi tohle děláš Miya-chan...zasmál jsem se a vlasy si zase upravil jak byli předtím.Už jsem tě dlouho neviděl...takže ty jsi teď naše senseika?zeptal jsem se.Sakaryo mezitím šťastně začal obletovat Miyu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nová Suichugakure | |
| |
|
| |
| Nová Suichugakure | |
|