Kage Wars
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kage Wars RPG - Navždy spolu

PříjemPříjem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Najdete nás na facebooku: Sledujte náš portál

Záchrana senseiů Tým 1

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

Počet příspěvků : 1105
Datum založení účtu : 28. 02. 10
Věk : 28

Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 17 2010, 20:13

Iwashi

Ja to moc nemôžem použiť svoj Doton a čo ti koketsu? spýtal som sa brata

Naposledy upravil Deidara dne Sat Apr 17 2010, 20:20, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

Počet příspěvků : 794
Věk : 26

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeSat Apr 17 2010, 20:20

Koketsu

Ohník horí ale nie tu. S konštatoval som a pokrčil ramenami. Ale pri tom som sa potopil a rýchlo vyplával.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

Počet příspěvků : 8281
Věk : 30

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeSun Apr 18 2010, 10:38

Už jsme byli všichni na malém ostrůvku tudíž Koketsu se potápět nemohl jelikož by musel zabořit hlavu do písku. Z dálky však přijížděla loď a bylo vidět jak kolem ní pluje ten obrovský žralok. Na lodi byla Aiko s nějakym veslujícím chlapem.
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeSun Apr 18 2010, 10:46

Iwashi

pozrel som sa tým smerom to to nieje dobré ja už nemám svoju palicu budem musieť bojovať na ruka my
povedal som si v duchu a zložil sam pečate na Doton: Doryuu Taiga a pozrel som sa na kapitána
Ten Chlap tú rybu ovláda? spýtal som sa ešte
Návrat nahoru Goto down
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeSun Apr 18 2010, 12:06

Koketsu

Pokrčil som ramenami a pripravil som sa. Ako by sme sa mohli dostať na tú loď. Nemôžem zaútočiť lebo by to bolo nanič. Pre istotu som vytiahol kunai a čakal čo kapitán odpovie.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeSun Apr 18 2010, 12:54

Kapitán

"Ano, je z klanu Gojo. Klan Gojo je známý tim, že má jako pomocníky vždy nějaké zvíře. Asi má žraloka." Řekl sjem a složil pečeť a v ruce se mi objevila koule svítivě žlutá a já ji hodil přímo po tom chlapovi. Chlápek uhnul a koule to napálila do vody a najednou moře kleslo asi o 5 metrů, protože to ta koule do sebe nasála. Chlápek na lodi se čím dál více přibližoval.
Návrat nahoru Goto down
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeSun Apr 18 2010, 13:16

Koketsu

Takže od rovnáme žraloka a majiteľ bude mimo. Usmial som sa hodil kunai po tom žralokoviPusť ma. Jasne ne až keď to bude moc zlé ale teraz si prejistotu. Vytiahol som jouhyo a odskočil asi meter od brata a začal ním krútiť.
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeSun Apr 18 2010, 13:36

Iwashi

keď zabijem toho chlapa žralok bude neškodný povedal som si v duchu
a hodil som po ňom 6 shurikenov ale dával som si pozor aby som netrafil senseiku
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 15:18

Najednou se však stalo něco zvláštního. Žralok dopadl až na dno a nehýbal se, ale chlápek z lodi zmizel a nikde nebyl k nalezení.
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 15:29

Iwashi

Kapitán čo sa tu deje? spýtal som sa lebo som tomu čo som vydeľ neveril
žeby len tak ušli? To asi nie alebo áno. rozmýšľal som
Návrat nahoru Goto down
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 16:51

Koketsu

Dnes nemáš dobrý deň Nanabi. Povedal som mu. Ale kam zmizol musíme ísť za senseikov no počkám na kapitána.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 18:45

Kapitán

Najednou mim břichem proletěla jakási tyč a já s dírou v břiše padl k zemi. Za mnou stála postava, která byla celá modrá a měla špičaté zuby. Na zádech měla ploutev a místo rukou měla dva bodáky. "Haha!" Zařvala postava a rozeběhla se na vás.
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 18:48

Iwashi

zložil som pečate na Doton: Doryuu Taiga a použil som ju na nepriateľa letelo bahno
musíme ho čo najrýchlejšie zabiť. zakričal som na brata
Návrat nahoru Goto down
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 19:09

Koketsu

Kapitán.. toto si odskáčeš. Začal som točiť jouhyom a koncentroval som doňho chakru. Ohnivý kruh.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 20:55

Chlapožralok

Obalilo mě bláto a pak se na mě rozletěl ohnivý kruh. Otevřel sjem pusu a ze mě vyletěla voda, která spláchla kruh a já se s blátem na sebe znovu rozeběhl an vás. Vyskočil jsem "Tsuuga!" Začal sjem se točit přímo na Koketsa.
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 20:57

Iwashi

zložil som pečate na Doton: Garuyushi no jutsu a použil som techniku vložil som do nej viac čakry ako bolo treba aby bola silnejšia Koketsu pozor! zakričal som na brata
Návrat nahoru Goto down
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 21:00

Koketsu

Nestihol som vôbec zareagovať a jouhyo mi vypadlo z ruky. Tak tretý krát za den ideš. Povedal som. No konečne si sa rozhodol. Začal som cítiť nanabiho chakru a žltli mi oči.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 21:10

Chlapožralok

Napálil jsem to do zdi a zastavil se, ale pak ji přeskočil a nalétl do Koketsa, ale místo toho, abych ho probodl jsem se o ejho kůži zastavil. "Ty máš v sobě Nanabiho? Že máš tak tvrdou kůži." Řekl sjem a uskočil.
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

Počet příspěvků : 4301

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 21:17

Montaro

jsou tam dost dlouho ... sakra .. řekl jsem si .. a rukou se dotýkal šutru který zavalil průchod
Návrat nahoru Goto down
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 21:18

Koketsu

Nii-chan padaj.Povedal som bratovy a začala ma obalovať nanabiho chakra. Dobrý postreh. Povedal som hlasom nanabiho chlapovy a objavil sa mi jeden chvosť.Tak a teraz ideme nato. S veľkou radosťou. A vrazil som mu plnou silou.
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 21:19

Iwashi

Ako povieš
povedal som a znechuťov som sa stiahol a išiel som pomôcť Kapitánovi
teraz by som mu len zavadzal to si ani nezabojujem škoda povedal som si v duchu
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 21:23

Kapitán

Iwashi na vlastní oči viděl jak se kapitánovi díra pomalu uzavírá.

Chlapožralok

Sakra. Pomyslel jsem si a dostal ránu a odletěl asi dva metry. Pomalu jsem se zvedl a zapíchl bodáky místo rukou do země a najednou Koketsa ze země chytlo asi pět vodních bičů.
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 21:26

Iwashi

Kapítan ste v poriadku? povedal som neveriacky a keď som videl ako sa lieči
Návrat nahoru Goto down
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 21:27

Koketsu

Teraz sa predveď nanabi. Usmial som sa. Tak sa pozeraj. Odrazu som zareval a dostal další príval chakry a nanabi sa začal mikať. Hej klídek druhý chvosť nieje zas až taká sranda. Neboj sa prežiješ to.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 21:39

Chlapožralok

Biče prasknuly, ale v tu chvíli se mi levá ruka změnila na normální a já ti ji natáhl do tváře, ale ruku sjem něměl od tvé chakry spálenou, protože mi ji pokrývala voda.

Kapitán

"Měl jsem už horší zranění. Bude chvíli trvat než se mi to zacelí. Snad to zvládnu než mu narostou tak 4 ocasy."
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Záchrana senseiů Tým 1
Strana 3 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Záchrana senseiů tým 3
» Záchrana senseiů tým 2
» Zamluvení senseiů
» [Filler] Záchrana

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Kage Wars :: Off topic :: Koš :: Lost Country :: Mise-
Přejdi na: