Kage Wars
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kage Wars RPG - Navždy spolu

PříjemPříjem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Najdete nás na facebooku: Sledujte náš portál

Záchrana senseiů Tým 1

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

Počet příspěvků : 794
Datum založení účtu : 28. 02. 10
Věk : 26

Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 21:43

Koketsu

Pomaly mi narástol druhý chvost. A plnou silou som mu chcel vraziť päsťov do brucha. Gratulujem za tie biče.
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

Počet příspěvků : 1105
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 19 2010, 21:43

Iwashi

To je dobre povedal som sa a otočil som sa smerom kde Koketsu bojoval
Musím sa sústrediť takto mu nemám ako pomôcť ale keď sa nebude môcť brániť vtedy mu pomôžem povedal som si a zložil som pečate na Doton: Doryūhek
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

Počet příspěvků : 8281
Věk : 30

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 20 2010, 18:26

Chlapožralok

Usmál jsem se a skrčil se a snažil se tě skosit a druhou rukou ti probodnout břicho.
Návrat nahoru Goto down
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 20 2010, 18:34

Koketsu

Rýchlo som sa otočil a pokúsil som sa mu vraziť chvostom. Odrovnáme ho. Jasne ale trochu pridáme. Nie dalšie chvosty už nie.
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 20 2010, 19:01

Iwashi

na všetko som sa pozorne pozeral a čakal som kedy buďem môcť pomôcť bratovi.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 21 2010, 16:28

Chlapožralok

Proměnil jsem se na vodu a rozplácl se na zemi a pomalu se zase zformoval a snažil se mu dát pěstí.
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 21 2010, 16:44

Iwashi

Teraz mám šancu kým je z skvapalnený mal by som ho môcť dostať mojim Dotonom napadlo ma
a použil som Doton: Doryuu Taiga
a Chlapožraloka zalialo blata ktoré som sa potom pokúsil nechať stvrdnúť pomocou techniky Doton: Garuyushi no jutsu
Návrat nahoru Goto down
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 21 2010, 17:19

Koketsu

Keď sa skvapalnil tak som odskočil a odrazu zaútočil nii-chan. Čo sa do toho stará? Nahneval sa démon a chcel sa rozbehnúť. Nechaj nii-chana tak a aj tak nám dosť pomohol.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 22 2010, 14:53

Chlapožralok

Üvíznul jsem v polorozteklé formě a protože jste měli perfektní šanci na útok.
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 22 2010, 14:55

Iwashi

Koketsu teraz! zakričal som na brata
Návrat nahoru Goto down
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 22 2010, 14:58

Koketsu

Teraz môžeš vyraziť. Povedal som nanabimu a rozbehol som sa na chlapožraloka a plnou silou mu vrazil.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 22 2010, 19:15

Žralochlápek

Ozvalo se křupnutí a chlápek se rozletěl na malé kousky. Mezitim k vám doplula loď na které byla Aiko. Kapitán se pomalu zvedl a šel k vám.
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 22 2010, 19:17

Iwashi

super dobrá práca koketsu povedal som bratovy a išiel som k senseike
škoda mojej palice napadlo ma
Návrat nahoru Goto down
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 22 2010, 19:21

Koketsu

Tak senseika zachránená a ty môžeš ísť späť. Hééj to malo byť všetko to nebol any boj. Bol to boj a pamätaj si na dohodu. Nie. Ale ano.
Začínal som potlačovať jeho chakru ale moc to nefungovalo.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 25 2010, 10:35

Aiko

Pomalu jsem se zvedla a otevřela oči a bylo vidět, že nad levym okem mám jakési černé tetování. "Co se to stalo?" Zeptala jsem se a když jsem vyšla z lodi tak jsem málem spadla jaks e mi motala hlava, ale chytl mě kapitán a hodil si mě na záda. "Fajn, jdeme." Řekl kapitán a složil pečetě a v jeho ruce se zformoval oštěp, který hodit do zdi nad náma a ta udělala obrovský otvor a k nám dopadlo slunce. Roztočil jsem lanko a vymrštil ho nahoru, kde se zachytlo o strom. "Lezte hoši."
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 25 2010, 10:39

Iwashi

Ako povieťe odpovedal som kapitánovy a začal som liezť hore
som rád že je senseika v poriadku ale čo to má nad okom potom sa spýtam teraz to nieje dôležite povedal som si v duchu a liezol som dalej
Návrat nahoru Goto down
Ramaru
Admin
Admin
Ramaru

Počet příspěvků : 4301

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 25 2010, 10:41

Montaro

že by už vylezly ?? ... řekl a vytratil jsem se o toho šutry do lesa
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 25 2010, 10:43

Pomalu jsme vylezli a kapitán položil senseiku na zem a sepsal zprávku, kterou poslal pomocí holuba do vesnice a sedl si vedle ni. "Musíme počkat na odvoz."
Návrat nahoru Goto down
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 25 2010, 10:47

Koketsu

Rýchlo som potlačil démona a vyliezol za nimi a zapálil jednu zápalku a skúmal ju. Nanabi čo to bolo za pokus. Čo aký? No ten že si nechcel vypadnúť. Á to nič nebolo. Hádam sa senseike nič vážne nestalo ale čo je to za tetovanie.
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 25 2010, 10:50

Iwashi

Kapitán neviete kde je Montaro? spýtal som sa ho lebo my to začalo byť zvláštne čakal som že na nás tu bude čakať
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 25 2010, 11:01

Kapitán

"Nevim, asi se urazil a šel do vesnice." Řekl jsem a podepřel Aiko hlavu.
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 25 2010, 19:45

Iwashi

Možno .odpovedal som aj tak sa my to nepáči on nieje zbabelec povedal som si v duchu
Návrat nahoru Goto down
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 25 2010, 19:49

Koketsu

Všimol som si zadumaného výrazu brata. Čo je nii-chan veď sme zachránili senseiku.
Návrat nahoru Goto down
Damrod
Výbušný umělec
Damrod

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 25 2010, 20:04

Iwashi

To je dobrá ale nepáči sa my že nevieme kde je Montaro. povedal som a delej som rozmýšlal čo by ten bastard mohol vymýšľať
Návrat nahoru Goto down
Koketsu
Sannin
Sannin
Koketsu

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 25 2010, 20:11

Koketsu

Neboj Nii-chan nič sa nestane veď je tu kapitán a dokonca aj Nanabi ho moc nemá rád. Povedal som s úsmevom. Čo to som nikdy nepovedal. Bránil sa nanabi. Chytil som sa za čelo. Zmlkni.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Záchrana senseiů Tým 1   Záchrana senseiů Tým 1 - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Záchrana senseiů Tým 1
Strana 4 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Záchrana senseiů tým 3
» Záchrana senseiů tým 2
» Zamluvení senseiů
» [Filler] Záchrana

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Kage Wars :: Off topic :: Koš :: Lost Country :: Mise-
Přejdi na: