| Temná strana (Natsuki) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Tue May 24 2011, 19:34 | |
| Tiro
Klidně jsem se rozešel po cestě a když jsme procházeli kolem Ria, tak on jen nechápavě stál "Ale, ale Natsuki." Vypadlo z něj, ale v tu chvíli jsem ho dlaní praštil do obličeje a on zakopl o vlastní nohu, přičemž dopadl zádama na zem. Nechápavě tam ležel a hleděl na Natsuki, která se mnou odcházela směrem k Anakondě. Nechápu to, každý normální člověk by se hned pomstil. O co ji vůbec jde? Přemýšlel Rio. Mezitím jsme procházeli kolem různých obyvatel a poznala jsi i lidi, kteří na tebe předtim pořvávali, ale teď spíše ustupovali. Bylo hned poznat, že se mě bojej. | |
|
| |
Hysterio Sannin
Počet příspěvků : 763 Datum založení účtu : 31. 10. 10
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Tue May 24 2011, 19:48 | |
| Natsuki
Následovala som Tira a rukou mi trocha cukalo.. pootočila som hlavou dozadu k Tirovi a v očiach som mala taký smutný a ospravedlňujúci výraz. Gomen.. dúfam že sa ešte niekedy stretneme.. ako priatelia.. pomyslela som si a znova som sa otočila k Tirovi pri čom som ho následovala a očami som si premeriavala niektorých ľudí ktorý ma pred tým pohovárali. | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Wed May 25 2011, 12:56 | |
| Tiro
Šli jsme uličkama asi deset minut a poté jsme došli na něco jako louku, akorát zde nebyla tráva, ale jen suchá, popraskaná zem a místo stromů zde byly menší špičaté skály, které byly vysoké vždy tak 2 metry. "Tady počkej než přijde Anakonda." Řekl jsem s klidem, ale v ten okamžik už kolem tebe prošla Anakonda a stoupla si asi metr před tebe. "Díky Tiro, můžeš odejít. Na tamtom jsme domluvení." Řekla mi Anakonda a já jen kývnul hlavou, při čemž jsem se najednou proměnil ve vránu a odletěl pryč. "Tak co Natsuki? Našla sis tu nějaké nové přátele?" Zeptala se tě Anakonda poněkud mile. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Wed May 25 2011, 15:02 | |
| Natsuki
Následovala som Tira až kým sme neprišli na tú "lúku".. keď tam prišla aj Anakonda tak som si ju premerala takých chladným pohľadom a pri jej slovách som spočiatku nijak nezareagovala.. priateľov? pche.. všetci sa ku mne správajú ako k odpadu. Pochybujem že sa tu nájde niekto kto by sa dal považovať za priateľa. Povedala som hlasom v ktorom neboli žiadne emócie a o Riovi som jej nemienila hovoriť. Tak.. pre čo som tu? typujem že si ma nezavolala kvôli tomu že si chceš porozrpávať.. spýtala som sa už s mierným náznakom úškrnu.. som zvedavá čo si si pre mňa pripravila.. teda ak sa jedná o tréning.. dopovedala som ešte a čakala som. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Thu May 26 2011, 18:03 | |
| Anakonda
Lehce jsem se pousmála a pak chvíli mlčela, takže ti došlo, že zřejmě přemýšlim. Je dobrá, asi to má po své matce, že dokáže takhle lhát a nebo dokáže to co umí její otec? Ikdyž pochybuju, že dokáže psychicky manipulovat s lidmi. Na to je ještě mladá a ona zdědila Kekkei genkai po matce. Pomyslela jsem si, ale v tu chvíli jsem zakroutila hlavou a podívala se zase na tebe. "Je čas, aby sis zvýšila úroveň svých hadů." Řekla jsem ti tajemně. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Thu May 26 2011, 18:23 | |
| Natsuki
Pozerala som sa do jej očí bez jedinej známky nejakých emócii. Hmm.. na "kom"? spýtala som sa s menším náznakom úškrnu a položila som ruku na svoju katanu po čom som si len povzdychla. Teda.. myslím že si hovorila.. že na zvýšenie úrovne hadov sú treba "obete" alebo.. inak .. zabíjanie? spýtala som sa skôr odhadom no myslela som si že je to niečo také.. keď som sa jej vtedy spýtala ako tak by tiež niečo takéto povedala.. no možno som si to len zle vyložila. Znova som však na tvári hodila takú chladnú masku a čakala som na jej odpoveď. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Fri May 27 2011, 12:50 | |
| Anakonda
Kývnula jsem hlavou a docela zákeřně se usmála. "Ano, utkáš se v naši aréně, kde se na tebe bude dívat celá tahle vesnice. Jsou tam lidi jako ty a je to pro tuto vesnici tradice získávaní úrovní. Budeš mít tři kola a v každém kole budeš mít protivníka ve stejném věku jako jsi ty a se stejnou úrovní. Budeš s nim bojovat dokud neodpadne a pak já ti určim zda ho zabiješ a vysaješ sílu a nebo mu jen vysaješ tu sílu, ale nezabiješ toho svého protivníka. Chtěla jsem ti to říct dříve, ale Tiro tě nemohl najít, takže tvé první kolo začíná za půl hodiny. Lidi už se do té arény sbíhají." Vysvětlila jsem ti. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Fri May 27 2011, 14:01 | |
| Natsuki
Počúvala som ju po čom som sa na chvíľu zamyslela.. tri kolá.. protivníci v rovnakom veku a rovnakými schopnosťami.. on.. nie nebude tam.. dúfam.. Rozmýšľala som no na tvári som mala stále tú dokonalú "ľadovú" masku. Dobre.. tak ma tam zober.. Povedala som jej pretože som nemala ani tušenia kde by tá aréna mohla byť.. možno bola vidieť z každého kúta dediny.. ale na druhú stranu tiež mohla byť niekde pod zemou a keď o pol hodinu začínam bojovať nechcela som tu blúdiť. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sat May 28 2011, 10:43 | |
| Anakonda
Kývnula jsem hlavou a rozešla se, při čemž jsem doufala, že půjdeš hned za mnou. Došli jsme až za tu louku, kde byl malý vchod do podzemí. "Timhle vchodem chodí jen účastnící a jejich patroni, jelikož ty patrona nemáš, tak jdu s tebou já. Diváci pak chodí obří halou, která je pak tunelem dovede do jejich míst na sledování celého souboje." Vysvětlila jsem ti jak to tu chodí a tobě už došlo, že boje jsou v podzemí. Šli jsme poměrně dlouhou dobu směrem dolů až nakonec jsi uviděla světlo a dopadli jsme do jakési přípravné místnosti, kde jsi byla sama. "Každý účastník má sám pro sebe přípravnou místnost, kde se připravíš na boj, jak psychicky tak i fyzicky, jelikož támhle na stole je jídlo." Ukázala jsem na jídlo. Jenže to už se ti otevřela brána a ty jsi měla vejít do obří arény, kde byla suchá půda a nic víc. A kolem arény byla zeď a nad zdí různé sedačky, na kterých seděli lidé. Celá aréna byla výborně osvětlená. "A jeho protivník je Natsuki!" Ozvalo se v aréně a ty jsi slyšela hlasité "Bůůů", jakože tě tam nechtěj. "Tak jdi Natsuki." Řekla jsem a šla jinou cestou do své lóže, abych se začala dívat. Když jsi se zahleděla na druhou stranu arény, tak jsi uviděla kluka, který byl podobný Riovi. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sat May 28 2011, 11:06 | |
| Natsuki
Vošla som do arény a pohľadom som si premeriavala toho chalana ktorý bol podobný Riovi.. síce som na tvári stále mala moju chladnú masku tak som psychicky trocha zneistela no navonok som to nedala nijak poznať. Ak proti nemu budem musieť bojovať.. a porazím ho.. budem schopná ho na príkaz Anakondy zabiť? rozmýšľala som no stále som dúfala že to nie je Rio.. Prišla som ku stredu arény pri čom som jednu ruku položila na katanu a zahľadela som sa na toho niekoho svojimi očami.. divákov aj všetko naokolo som prestala vnímať a sústredila som sa len na jeho prvý krok. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sun May 29 2011, 11:37 | |
| Sai
Nakonec to Rio nebyl, jelikož z dálky mu sice podobný byl, ale z blízka už to byl jiný kluk, ale docela fakt podobný. Na zádech mám velký svitek, který měl fialovou barvu a všude po obvodu znaky Hebi. Došlo ti, že je to jasný nějaký hadí svitek, který bude zřejmě mít v sobě nějakou silnější hadí techniku. najednou se celá aréena utišila a Anakonda povstala. "Fajn, boj může začít!" Zvolala nadšeně a pak si sedla. Na nic jsem nečekal a s kunaiem se na tebe rozeběhl. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sun May 29 2011, 12:04 | |
| Natsuki
Keď Anakonda odštartovala zápas tak som zložila zopár pečatí. Hebi bushin. šepla som práve keď sa na mňa rútil a predo mnou sa s hadov ktorý vyšli z mojej ruky poskladal klon ktorý stihol odklonil útok toho maníka do svojej pravej strany, zatiaľ čo ja som tasila katanu a vykukla som z pravej strany môjho klona na miesto kde teraz Sai nebol krytý.. hneď na to som mu sekla po jeho boku. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sun May 29 2011, 12:10 | |
| Sai
Pustil jsem kunai, jelikož byl v ruce, kterou držel klon a sám jsem se po patách sklouzl pod nohy klona, abych ho shodil na zem a přehodil si ho přes břicho za sebe a tim jsem donutil Natsuki seknout vlastního klona a já pak pokračoval ve skluzu dál. Poté jsem se zapřel dlaněma o zem a vystrčil se znovu na nohy a z rychlé otočky zkusil kopnout Natsuki patou do obličeje. Čekal jsem totiž, že bude svůj útok opakovat, jelikož si myslí, že zády jsem zranitelný. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sun May 29 2011, 12:17 | |
| Natsuki
Keď som rozsekla svojho klona tak som sa pozerala na Saiove pohyby a katanou som opísala menší oblúk, pohľadom som sledovala jeho pohyby a zrovna keď sa dal na nohy a chcel ma kopnúť do tváre tak som mu oproti jeho rane nohou sekla katanou ktorú som teraz zvierala oboma rukami. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Tue May 31 2011, 12:34 | |
| Sai
Sekla jsi mě přímo do nohy a já na druhé noze začal skákat dozadu, abych se od tebe dostal co nejdřív a nejdál. Dopadl jsem na zem, jelikož jsem došlápl na tu bolavou nohu a ta bolest mě donutila k pádu na zem. Vypadalo to, že se vzdám, ale já to nechtěl nechat jen tak a nechat se vyřadit tak lehce, bylo by to pro mě, ale i pro rodinu dost potupné. Rychle jsem si ze zad sundal svitek a hodil ho do vzduchu. Poskládal jsem pečetě a svitek se ve vzduchu rozbalil a byl poměrně dlouhý. Najednou se však proměnil v tří metrovou kobru, která byla tlustá asi 40 cm takže docela tlustá i dlouhá. Kobra na nic nečekala a snažila se tě ušknout, čimž by ti dokázala klidně svoji tlamou ukosnout nohu. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Tue May 31 2011, 13:31 | |
| Natsuki
Hmm.. vyšlo z mojich úst a v rýchlosti som si dala katanu späť do púzdra a odskočila som kúsok do zadu.. po tom som si čupla a vyzeralo to že sa chcem od zeme odraziť niekam do strany no v skutočnosti som na zem pod sebou dala výbušný lístok a čakala som kým sa po mne znova tá "obrokobra" rozletí.. a keď .. teda ak na mňa znova zaútočila tak som uskočila čo najďalej do strany a nechala som jednoduchým znamením ruky vybuchnúť výbušný lístok ktorý by mal byť teraz niekde pod ňou. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Tue May 31 2011, 18:52 | |
| Sai
Bylo to opravdu rychlé a rychlé, takže se na to kobra nachytala a vybuchla ji hlava. Já jsem se začal zle vztekat a mlátil pěstma do země. "Ty jedna káčo pitomá! Vrať se do své vesnice a sem se nevtírej!" Řval jsem na ní naštvaně, ale v tom se Anakonda postavila. "Výborně Natsuki, nyní přijmi jeho sílu, ale nech ho žít." Řekla a čekala až tak uděláš. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Tue May 31 2011, 18:59 | |
| Natsuki
Jeho slová som prešla mlčaním a len som sa k nemu približovala pri čom som si vyhrnula pravý rukáv na plášti.. začala som sa sústrediť na pečať na ruke a stále som sa k nemu približovala. Mala som sto chutí ho kopnúť čo som aj spravila no bolo to hlavne pre to aby sa prevalil na chrbát a ja som sa s ním moc nemusela namáhať.. zohla som sa k nemu a dlaňou som ho chytila priamo za tvár pri čom som z neho začala odčerpávať silu. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Tue May 31 2011, 19:52 | |
| Najednou se kolem tvé ruky začala točit fialová hmota, kterou nasávaly pečetě a ty jsi cítila tu velkou sílu, bylo to něco neuvěřitelného. Něco tak příjemného jsi dlouho necítila. Cítila jsi jak pečeť pomalu sílí. Chlapec pak omdlel a fialová hmota přestala být čerpána. Nikdo ti však netleskal a všichni na tebe jenom zle hleděli. V tom k tobě skočila Anakonda a odvedla tě zase do té tvé jakoby lóže, která ti bylo určena po dobu těhle bojů. "Vedla jsi si dobře Natsuki. Jaké to bylo přijmout jeho sílu?" Zeptala se tě Anakonda. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Tue May 31 2011, 20:02 | |
| Natsuki
Išla som za Anakondou to tej mojej "lóže" a na chvíľu som sa zamyslela pred tým než som odpovedala. Pohľad som hodila na moju pečať a po tom som si len povzdychla.. Je to ako.. droga.. vedela by som tú silu prijímať stále.. odpovedala som popravde a po tom som sa tak mierne "temne" pousmiala. Toto.. raz použijem aj na teba.. prešlo mi hlavou a znova som sa začala tváriť tak neutrálne. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Wed Jun 01 2011, 16:00 | |
| Anakonda
Když jsi řekla, že je to skoro jako droga, tak jsem kývnula hlavou a v duchu se hodně zasmála. Už to začalo. Mladá Natsuki, ani netušíš, co se ti stane až budeš mít víc té síly. Nakonec ty budeš moje pravá ruka a budeš mě poslouchat na slovo. Pomyslela jsem si zákeřně a dívala se na tebe. "Fajn, prvního jsi zvládla. Ikdyž není divu, když byl z těch tří nejslabší. Teď tě čeká holka, která se specializuje na výbuchy, takže si dávej pozor." Řekla jsem ti a tobě došlo, že tohle bych ti asi říkat neměla, že je to skoro až podvod. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Wed Jun 01 2011, 16:13 | |
| Natsuki
Výbuchy da? pošepla som a v hlave som rozmýšľala ako to Anakonda myslí.. možno výbušné lístky.. možno nejaký výbušný element.. alebo čisto výbušniny.. hovorila som si v duchu a pravou rukou som si prečesala vlasy.. po tom som sa začala obzerať po nejakých dymových bômb a keď som nejaké našla tak som si ich zobrala a v hlave som mala ako taký plán aj keď to nebolo zas tak moc. Tak.. kedy to začne? mám tam ísť už. .teraz? spýtala som sa Anakondy pretože som pri poslednom zápase minula len minimum chakry. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Thu Jun 02 2011, 08:47 | |
| Anakonda
Našla jsi 5 dýmových bomb, které sis vzala. Já jenom kývnula hlavou, jelikož jsem ti dál nechtěla říkat o tvé soupeřce, aby to nebylo uplně nefér. "Už se připrav, já teď půjdu zase mezi diváky a pak tě tam předvolám a brána se ti otevře." Řekla jsem ti s klidem a odešla zase pryč. Asi po minutě čekání jsi uslyšela své jméno a vešla jsi do arény. Tvoje soupeřka tu ještě nebyla. "A její soupeřkou je Saka." Vykřikla jsem a v tu chvíli ti mohlo i dojít něco zvláštního, ale docela bezvýznamného, že jména obyvatel vesnice jsou většinou hodně krátká a obsahují třeba jen tři nebo čtyři písmena. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Thu Jun 02 2011, 19:04 | |
| Natsuki
Stála som v aréne a pozerala som sa na miesto odkiaľ mala vyjsť moja súperka.. budem sa držať pri nej.. sama seba snáď do vzduchu nevyhodí.. rozmýšľala som a z ruky mi začali vychádzať hadi ktorý sa sformovali do klona. Ten vytasil katanu a ja som sa postavila vedľa neho pri čom sme obaja čakali kedy Anakonda zaháji zápas. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Fri Jun 03 2011, 08:40 | |
| Saka
"Můžete začít!" Zvolala Anakonda a v tu chvíli jsem poskládala několik pečetí a bouchla do země. Najendou jsi ucítila malou vybraci v nohách a v tu chvíli ti došlo, že se pod tebou schyluje k výbuchu. Pokud jsi uhla, tak to vybuchlo, jak kdyby byl v podzemí výbušný lístek. Avšak ve chvíli co by jsi uhla, tak jsem vymrštila dva kunaie. Na každou z vás jeden, protože jsem netušila, která je ta pravá z vás. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) | |
| |
|
| |
| Temná strana (Natsuki) | |
|