| Temná strana (Natsuki) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Thu Jun 16 2011, 22:08 | |
| Rio
Na nic jsem nečekal, jelikož to vše proběhlo v rychlosti, tak jsem se nijak nehodlal snažit dostat ruku z tvého sevření a naopak jsem druhou rukou chytl zápěstí té ruky, kterou útočíš, takže jsme teď měli oba zaneprázdněné ruce. Ale já byl rychlej a pořádně se zapřel, následně jsem vyskočil a nohama, ve kterých jsem měl nakoncentrovanou chakru jsem se tě snažil kopnout do prsou a tim tě odstřelit a zároveň se od tebe uvolnit. | |
|
| |
Hysterio Sannin
Počet příspěvků : 763 Datum založení účtu : 31. 10. 10
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Thu Jun 16 2011, 22:28 | |
| Natsuki
Odletela som kus do zadu no dopadla som na nohy, vlastne to dopadlo lepšie než som čakala, aspoň som sa na neho dostala dosť ďaleko na to aby som stihla spraviť pečate. Hebi bushin! šepla som a vytvorila som ďalšieho klona ktorý sa postavil predo mňa a ja som na neho zozadu pripevnila výbušný lístok, Rio to vlastne ani nemal ako vidieť keďže som stála za klonom. Klon spravil zopár pečatí a z ruky mu vyletelo šesť hadov ktorý sa na Ria rozleteli, klon ich následoval, a zatiaľ čo bol Rio zaneprázdnený s hadmi, aj keď som typovala že mu to nebude trvať viac než pár sekúnd tak sa výbušný lístok na klonovi rozhorel a keď bol dostatočne blízko tak vybuchol. Istota.. je istota.. aj keď toto ho po tom všetkom nedostane, zašomrala som si a dala som ruky do pečate hada pri čom spod zeme vyšli dvaja hadi ktorý okolo mňa spravili kruh, začala som sa sústrediť na pečať a snažila som sa dostať do Hebi módu. Síce som pociťovala bolesť kvôli rane ktorú mi spôsobil.. a predošlé údery tiež neboli prechádzka rúžovím sadom, mala som nutkanie zabiť samú seba už len kvôli tomu že na Ria dokážem útočiť.. tak som to všetko ignorovala a v hlave som mala iba tú posadnutú túžbu zistiť úplnú pravdu a pomstiť sa každému kto mal zo smrťou mojej matky niečo spoločné... práve táto myšlienka ma vedela poslednú dobu vyburcovať do výkonov ktoré by som v Suichugakure asi nebola schopná vyvolať. | |
|
| |
Aspi Admin
Počet příspěvků : 8281 Datum založení účtu : 28. 02. 10 Věk : 30 Bydliště : Kolín
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Fri Jun 17 2011, 16:56 | |
| Rio
Všechno to proběhlo hrozně rychle. Odrazil jsem všechny hady, jen jeden mě kousl do pravé ruky, ale nijak zvláštní zranění mi tim nezpůsobil. Ale v tom se přede mnou objevil klon a mně došlo, že s nim nebude něco v pořádku, když Natsuki neútočí s nim, aby byla větší šance zásahu. Na nic jsme nečekal a vyskočil do vzduchu, při čemž jsem chtěl klona přeskočit a vymrštit na Natsuki několik kunaiů, ale v tom klon vybuch a mě tlaková vlna odhodila ještě víc do výšky. Nezabilo mě to, jelikož mi to jen opálilo podrážky bot. Dopadl jsme na zem a odřel si obě chodidla, takže chození bylo mnohem nepříjemnější. Zahodil jsem zbytky bot a všiml si, jak se přeměnila do Hebi modu. Na nic jsem nečekal a poskládal několik pečetí při čemž jsem se kousl do každého prstu a přejel si prsty po rukách, které jsme měl v zápětí od krve. Jenže pak se ta krev vsákla a mně to na rukou udělalo různé pečetě. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Fri Jun 17 2011, 17:06 | |
| Natsuki
Keď som sa dostala do Hebi modu tak som tiež aktivovala Tekigan pretože som si nebola istá tým čo robí, tiež som nevedela či náhodou nepoužíva nejaké doujutsu, alebo či nepoužíva nejakú techniku ktorá voľným okom nie je vidieť. Nečakala som však čo spraví a znova som spravila pečate, z rúk sa mi po celom tele rozliezlo niekoľko hadov ktorý sa však na mne držali tak aby mi nebránili v pohybe, boli pod plášťom a on pravdepodobne ani nevidel čo som spravila ale tí hadi boli skôr taká menšia poistka. Vedela som že ho musia celkom nepríjemne bolieť nohy ale s mojím ramenom to tiež nebola ružová záhrada aj keď rýchlosť nôh mi to nijak neovplivňovalo, hneď som sa po ňom rozbehla pri čom som v oboch rukách držala kunaie, boli menšie ako katana a aj sa s nimi v tomto smere ľahšie narábalo, aj keď bola katana dlhšia a bola som s ňou lepšia proti jeho dvom dýkam mi prišli kunaie v oboch rukách vhodnejšie. Kúsok pred ním som vyskočila do vzduchu pri čom som sa mierne naklonila do ľavej strany a oboma kunaimi som mu zaútočila na hlavu, bola som v takej dosť zvláštnej polohe pri čom som mu hneď ako by ma vyblokoval.. teda ak ma vyblokoval skúsila kopnúť pravou nohou do brucha. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sun Jun 19 2011, 11:41 | |
| Rio
Najednou se ty moje pečetě rudě rozzářily a v tu chvílí jsem se posunul lehce do strany, abych už tak nějak uhnul tvému útoku a pak vyskočil také do vzduchu, ale v pokrčení, aby jsi mě těžko zasáhla, což už ani nešlo, když sjem se ti vyhnul do strany a teď v tom pokrčení tě snažil kopnout pravou nohou, patou, do zad. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sun Jun 19 2011, 11:58 | |
| Natsuki
Hlavou som pootočila smerom k Riovi a oproti jeho kopu sa mi spoza plášťa vyrútila dvojica hadov. Síce ma zasiahol no chrbta tak mu nohu v momente hady omotali pri čom zadnými časťami tela boli omotané okolo mňa takže ho ako keby stiahli so mnou, Ja som po tom čo ma kopol nastavila nohy trocha pred seba aby som odpadla na ne a nie na brucho, Stočila som sa v menšom prikrčení čím aj hady ako keby trhli a on sa na mňa vďaka tomu "asi" rútil slušnou rýchlosťou, Ľavou rukou v ktorej som mala kunai som sa mu snažila prerezať šľachy na chodidle pri čom som však sundala aj jedného hada ktorý mu omotal nohu. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sun Jun 19 2011, 22:01 | |
| Rio
Ve chvíli kdy sis myslela, že jsi mě dostala, tak mi znovu zazářily ty pečetě a kolem rukou se mi objevil oheň a na tebe vystřelila ohnivá koule. Musela jsi mě nechat být, jinak by tě koule spálila na prach. Když jsi mě zřejmě pustila, tak jsme uskočil dál a začal zhluboka vydechovat. Došlo ti, že ta ohnivá koule mě dost vysílila, jelikož nejsem zvyklej na bojování pomocí elementárních jutsu. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sun Jun 19 2011, 22:46 | |
| Natsuki
Keď sa mu okolo rúk objavil oheň tak som pretrhla aj ďalšieho hada a rýchlo som uskočila nabok aby ma netrafil. Akonáhle uskočil tak som sa po ňom znova rozbehla, videla som že začal zhlboka vydychovať a ja som dúfala že sa zápas už blíži ku koncu, nevedela som presne kolko som ešte mala na to aby mi Hebi mod začal vysávať moju chakru ale typovala som že ešte dlho pretože som ho aktivovala len pred chvíľou, Na Ria som zaútočila priamo pri čom som sa ho doslova snažila prešpendlíkovať drápami ktoré som síce mala malé ale zato ostré, aj keby mi chcel zblokovať rukou úder tak som mu mala v pláne pazúriky poriadne zariť do mäsa.. čo najhlbšie aby ho to čo najviac bolelo a aby som to čo najskôr skončila. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Mon Jun 20 2011, 10:15 | |
| Rio
Když jsi se na mě rozeběhla, že mě sekne drápama, tak jsem začal rychle uskakovat, aby mě nezasáhla. Promiň dědo, ale nemohu použít tvé ultimátní jutsu, zabil bych ji a s tim bych nedokázal žít. Raději zemřu já. Pomyslel jsem si, naposledy uskočil a pak se proti tobě rozeběhl tak, že jsi mě bodla do obou ramen a já hlasitě zařval "Končím!" V tuto chvíli zápas skončil a já tam stál a tekla mi krev z ramen. Anakonda se postavila a podívala se na nás dva "Natsuki, zabij ho." Řekla a já jen smutně zůstal stát. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Mon Jun 20 2011, 15:15 | |
| Natsuki
Stála som pred Riom pri čom mi vlasy zakrývali oči, počula som príkaz od Anakondy.. aj keď som to čakala tak sa na to proste nedalo pripraviť a ja som pustila oba kunaie k zemi.. spravila som zopár krokov k Riovi a on si mohol vśimnúť ako mi po tvári stieklo niekoľko pramienkov sĺz. Vedela som .. že ho proste nemusím zabiť aj cez príkaz Anakondy.. ale tiež som tušila že keby som to nespravila tak by ho zabila ona.. stále som kráčala smerom k Riovi a ruky sa mi doslova triasli, na chvíľu som však zastala aby som zrušila hebi mod no po tom som sa k nemu znova rozkráčala.. keď som bola len pár metrov od neho tak som sa mu zahľadela do očí a tie moje sa doslova topili v slzách.. R..Rio ja.. šepla som roztraseným hlasom no po tom som ho len tuho objala. Snáď .. mi raz odpustíš.. aj keď si to nezaslúžim.. dodala som ešte roztrasene a aj keď som mu chcela zozadu zlomiť väz tak som to proste nedokázala.. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Tue Jun 21 2011, 16:51 | |
| Rio
Ucítila jsi jakýsi chlad na břiše a pak už jen vsunutí kunaie do těla. Bodl jsem se totiž sám kunaiem a než jsem naposledy vydechl, tak jsem ti do ucha řekl "Odpouštim ti." Pak jsem pomalu začal padat do strany až jsem nakonec spadl na zem a krev z mého těla se začala roztékat po suchém terénu arény. Najednou ti začala celá aréna lidí tleskat a došlo ti, že tě začali trochu víc uznávat. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Tue Jun 21 2011, 20:02 | |
| Natsuki
Rio padol na zem mŕtvy pri čom som už nemala ani silu zachytiť ho.. v očiach som začínala mať až takmer taký šialený výraz pri čom mi prestali tiecť slzy, oči aj tvár mi zakrývali vlasy takže mi do nich nikto nevidel a ja som len hlavou mierne pootočila na miesto kde bola Anakonda, ja.. už nemám čo stratiť.. prebehlo mi hlavou po čom som sa zohla k Riovmu mŕtvemu telu, ruky som priložila k jeho krku odkiaľ som mu zobrala jeho náhrdelník, nevedela som síce či pre neho niečo znamenal, chcela som si ho však nechať na to, aby mi ho tu niečo pripomínalo, po tom som mu rukou prešla po čele a začala som mu vysávať zvyšok jeho sily, keď som s tým skončila tak som sa len postavila a pomaly som kráčala do miestnosti kde som pred tým mávala pauzu medzi súbojmi, náhrdelník som si pri tom zavesila na krk a pravou rukou som stiskla drahokam ktorý na ňom bol. Zabijem ju.. prešlo mi hlavou a len som čakala kedy príde Anakonda.
| |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Tue Jun 21 2011, 20:44 | |
| Anakonda
Jak jsi vysála tu sílu, tak ti to nedalo novou úroveň, jelikož ti dalo mrtvé tělo málo síly. Mohlo tě to naštvat, jelikož jsem ti tohle předtim neřekla. Zároveň jsi pocítila bolest nad levém okem a nad oko se ti přenesla ta pečeť a tam zůstala. Byl to zvláštní pocit mít čísté ruce a nad okem mít pečeť. Došla jsi do té místnosti, kde už jsem stála já a jen tak se tam usmívala, jakobych nevěděla, že Rio byl tvůj kamarád. "Gratuluju Natsuki, právě jsi vyhrála svůj první hadí turnaj." Řekla jsem ti s nadšením, ale tys věděla, že se jen přetvařuji. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Tue Jun 21 2011, 20:58 | |
| Natsuki
Nenaštvala som sa keď som nezískala novú úroveň, proste som na to nemala náladu, aspoň teda nemala som momentálne taký ciťák naštvať sa pre práve teraz takú aspoň pre mňa bezvýznamnú somarinu, ovela viac som bola naštvaná na Anakondu a pri jej hlase som nepríjemne zasyčala no skôr sa to podobalo na taký varovné syčanie hada čo ma samú trocha prekvapilo.. možno to bol nejaký divný prízvuk ktorý som tu stihla pochytiť no po tom som hlavu zohla mierne k zemi. Shine.. zašomrala som smerom k Anakonde a po tom som sa na ňu obrátila. Kde je.. ten.. Tira,? alebo.. ako sa ten tvoj špión volá.. spýtala som sa jej bez nejakej známky citu v hlase a jej mohlo dojsť z môjho postoja že jediné čo od neho môžem chcieť je jeho smrť, no popravde som to ani nijak netajila. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sat Jun 25 2011, 12:14 | |
| Anakonda
Když sasyčela tak jsem se pousmála. Dobře, takže už se mění v jednu z nás. Za chvíli už si nebude moct pomoct a bude u nás navždy a jednoho dne povstane proti Suichugakure. Pomyslela jsem si zle. Pak jsi se zeptala na Tira a já kývnula hlavou, jakoby mě ani nezajímalo o co ti jde. "Tiro je momentálně venku u toho vchodu, kterým jsme sem přišli a čeká až za nim dojdu. Proč se ptáš?" Zeptala jsem se tě, ikdyž mi bylo spíše jasné o co jde. Ale tim svym zvýdavym tónem jsem tě mohla i lehce provokovat. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sat Jun 25 2011, 12:21 | |
| Natsuki
Typujem.. že jeho schopnosti.. s nimi sa nenarodil.. to znamená že by si ho vedela vytvoriť ešte raz.. takže nebude vadiť ak ho zabijem.. Odpovedala som jej pri čom sa jej úplne darilo to provokovanie, bola som čoraz viac a viac nabrúsená pri čom som sa možno aj tak trocha prestala ovládať, len som sa otočila k východu ... teda k vchodu kde mal čakať Tiro, vyrazila som tade pri čom som si zapla plášť a pod ním som už tak z polovice mala tasenú katanu, v očiach som mala Tekigan pretože som tušila že mu tým sčasti blokujem schopnosti. Tiež som však čakala že ma bude chcieť Anakonda zastaviť. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sun Jun 26 2011, 17:27 | |
| Tiro
Anakonda ti nijak nebránila a při slovech, že ho zabiješ se jen pousmála a v hlavě si jistě něco myslela. Jak jsi šla tak jsi už přes zeď viděla jak tam v klidu stojim a nijak nerušeně hledim na oblohu. Žádné oční kekkei genkai jsi mi nerušila, jelikož jsem neměl žádné aktivované. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sun Jun 26 2011, 17:38 | |
| Natsuki
Otvorila som dvere a oči som stále nespúšťala z Tira, Približovala som sa k nemu takým nenúteným krokom .. teda skôr takou chôdzou.. nikde som sa neponáhľala a nechcela som tak ani pôsobiť.. keď som sa však chôdzou dostala na dosah katany tak som spravila jeden rýchli krok v pred pri ktorom som spod plášťa tasila katanu úplne a pri tom pohybe som mu mierila čepeľou cez chrbát, (ak mi stál čelom tak cez hruď). Pri tom som sa mierila iba na to aby som ho hneď nezabila.. len ho poslala k zemi s tým že by sa od bolesti sotva mohol hýbať. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Wed Jun 29 2011, 12:20 | |
| Tiro
Sledoval jsem staré stromy, na kterých byli krkavci a podobně ošklivý ptáci. Mezitím za mnou přicházela Natsuki, která udělala rychlý pohyb, kterym tasila katanu a já se jen pousmál a prudce otočil, při čemž jsem chytl katanu mezi dlaně a prudce ji otočil, tak abych ti ji vyrval z ruky a následně cukl dozadu a snažil se katanu odhodit a kopnout tě podrážkou přímo do prsou, při čemž bych tě odkopl pěkně daleko. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Wed Jun 29 2011, 12:37 | |
| Natsuki
Keď mi chytil katanu medzi dlane tak som ju okamžite pustila, tu som zopakovala pohyb ktorým ma dostal Rio, pravú nohu som dala za ľavú pri čom som sa stočila o 90 stupňov takže jeho noha prešla kúsok popri mne, ešte keď ju mal vo vzduchu tak som mu ju ľavou rukou chytila zatiaľ čo som pravou ktorú som už mala voľnú v rýchlosti schytila kunai a hodila som mu ho z dosť veľkej blízkosti po mieste kde som typovala srdce. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Thu Jun 30 2011, 17:29 | |
| Tiro
Odhodil jsem daleko její katanu a ve chvíli kdy mi chytla nohu a chtěla mě bodnout do srdce, tak jsem ji tu ruku obouma rukama chytl a jako by ji tu ruku držel nahoře a pak se převrátil a snažil se spadnout s ní na zem, z boku, abych spadl přímo na ní a tim pádem ji z ruky vyrazil kunai. Poté jsem ji pustil a rychle se odrazil rukama od země, abych se dostal na nohy a uskočil od ní asi na dva metry. | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Thu Jun 30 2011, 17:46 | |
| Natsuki
Ksakru.. prebehlo mi hlavou keď ma povalil na zem no v tom ho začali omotávať traja hadi ktorý ho doslova pritlačili na mňa.. pri boji s Riom som na sebe totiž mala šiestich hadov pri čom som využila iba troch takže mi traja stále zostali, už pri ňom som vedela čo budem chcieť spraviť, pomstiť sa.. pretože aj kvôli tomuto týpkovi zomrela moja mama, a keby ma nevidel s Riom tak by aj on mohol ešte stále žiť. Zatla som zuby pri čom som svoje pocity na pár sekúnd prestala ovládať no úplne to stačilo aby ma zachvátil hnev a túžba po jeho smrti, Ak sa mi ho podarilo omotať hadmi ku mne tak som mu jednou rukou podoprela hlavu a druhou som sa ho snažila doslova umlátiť do bezvedomia pri čom som búchala tak silno že by som sa nedivila keby som si zodrela kožu z hánok, | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sun Jul 17 2011, 12:24 | |
| Tiro
Jenže v tu chvíli kdy jsi se mnou poprvé praštila, tak jsem se rozletěl na havraní peří. Byl to jen klon, kterého si dříve neviděla. V vzduchu sis pak všimla poletujícího havrana a došlo ti, že jsem to já. Pak jsem zase přistál na zem a zformoval se do své lidské podoby. "Natsuki jsi ještě tak mladá a hloupá. Fakt si myslíš, že tě Anakonda na mě nechala jít jen tak? Já nejsem jako ti v aréně. Nejsem na živu pár let, ale už přes 60 ikdyž to nejde poznat. Jsem totiž něco jako starý Orochimarův experiment, takže už mám něco zažitého." Vysvětlil jsem ti, proč nebude lehké mě porazit. "A zároveň jsem znal tvoji matku a bojuješ podobnym stylem jako ona." | |
|
| |
Hysterio Sannin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Sun Jul 17 2011, 12:34 | |
| Natsuki
Pomaly som sa postavila na zem a trocha zrýchlene som odfukovala, spravila som pečate pri čom som ruku namierila na katanu, z nej mi vyšiel jeden had ktorý ju chytil za rúčku a ja som si ju pritiahla,späť do ruky, Had sa mi potom schoval pod oblečenie a ja som sa na Tira iba naštvane pozrela.. kľud.. ukľudni sa.. hovorila som si v duchu pri čom som sa za pár sekúnd hodila do takej až ľadovej ľahostajnosti. Jeho slová som len prešla mlčaním, katanu som namierila smerom na neho, mohlo to vyzerať ako keby som si merala vzdialenosť medzi ním a mnou.. Po tom som sa len rozbehla s tým že som ju dala tak za seba a keď som sa k nemu priblížila tak som sa stále držala na vzdialenosť polovice čepeli na mojej katane pri čom som sekla oddola šikmo hore a tým som chcela trafiť jeho hruď, vedela som že sa tomu asi vyhne a tak som druhou rukou v púzdre nahmatala kunai s ktorým som však zatiaľ nič nerobila. | |
|
| |
Aspi Admin
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) Mon Jul 25 2011, 15:54 | |
| Tiro
Tak ona toho jen tak nenechá. Nemám náladu na boj, takže prostě jen tak zmizim, ale ještě ji třeba zlomim ruku, aby si zapamatovala, že já nejsem ten na koho si má dovolit. Pomyslel jsem si, když zaútočila. Nehodlal jsem nijak riskovat, takže jsme dal ruku do pečetě a proměnil se zase v havrana, při čemž jsem vylétl do vzduchu, asi 20 metrů nad ni. Zakrákal jsem a znovu se proměnil v lidskou osobu, při čemž jsem padal k zemi. Ale v tom jsem spoza zad vytáhl asi pět černých havraních per, které jsem hodil dolů, jako jehly a měly blízko tebe vybuchnout, abych v klidu dopadl na zem. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Temná strana (Natsuki) | |
| |
|
| |
| Temná strana (Natsuki) | |
|