Kage Wars
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kage Wars RPG - Navždy spolu

PříjemPříjem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Najdete nás na facebooku: Sledujte náš portál

Temná strana (Natsuki)

Goto down 
3 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorZpráva
Hysterio
Sannin
Sannin
Hysterio

Počet příspěvků : 763
Datum založení účtu : 31. 10. 10

Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 02 2011, 12:54

Natsuki

Keď ma ten jeden chytil za ruku tak som si myslela že ho skopnem no zrazu som bola úplne "odzbrojená". Mala som zablokované obe ruky keďže mi ich držali a nohy to isté.. Keď sa jeden z nich napriahol že mi vrazí tak som to videla biedne ale Rio sa objavil predo mnou a zlomil mu ruku. Tí dvaja ma konečne pustili a ja som pohľad hodila po Riovi, ďakujem, šepla som polohlasne a po tom som znova pohľad uprela na nich.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

Počet příspěvků : 8281
Datum založení účtu : 28. 02. 10
Věk : 30

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 02 2011, 22:50

Rio

"Myslel jsem si, že jsme kámoši Rio, nepamatuješ si snad jak jsi ještě dříve vedl naši partu?" Řekl ten se zlomenou rukou a díval se přímo na mě. Já mu pohled opětoval, ale naopak jsem měl pohled docela dost agresivní. Když mi Natsuki poděkovala tak jsem nereagoval, jelikož jsem věděl, že to není konec. Najednou se oba rozeběhnuli a já udělal skluz a jendoho sejmul k zemi, jenže ten druhý se odrazil od lampy a letěl vzduchem s nataženou rukou přímo na tvůj obličej.
Návrat nahoru Goto down
Hysterio
Sannin
Sannin
Hysterio

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeTue May 03 2011, 14:13

Natsuki

Nijak som nereagovala na tie ich slová, aj tak neboli mierené na mňa. Po tom sa však na nás rozbehli dvaja a zatiaľ čo Rio sundal jedného z nich druhý sa odrazil a letel s natiahnutou rukou priamo na mňa. Trocha som sa prikrčila v kolenách a pravou rukou som si chytila päsť ľavej, aby som v ľavej ruke mala lepšiu oporu, keď sa priblížil ešte bližšie tak som sa vytočila do strany tak, aby ma päsťou tesne minul, no zároveň som nastavila lakeť priamo do dráhy jeho hlavy.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 04 2011, 19:52

Rio

Kluk zřejmě nebyl tak dobrý v taijutsu, jelikož dostal přesnou ránu loktem do nosu a ten se mu náhle zlomil, takže nezbývalo nic jiného, než že se dal na útěk. Když jsi se podívala na mě, tak jsem akorát dal jednu pěstí tomu klukovi na zemi a zvednul se od něj. "To že ta holka neuznává vaši víru, že je Anakonda vaše bohyně, neznamená že ji budete chtít nějak ublížit a nebo na ní budete nadávat!" Zařval jsem na ně ve chvíli kdy se všichni tři rozutekli pryč. Poté jsem se na tebe otočil a pousmál se. "Jsi v pořádku?" Zeptal jsem se tiše, při čemž jsem si otřel cizí krev z kloubů a následně tu rkev olízl a oči mi jakoby bliknuly oranžově.
Návrat nahoru Goto down
Hysterio
Sannin
Sannin
Hysterio

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 04 2011, 20:07

Natsuki

Etoo.. čakala som že budú silnejší, zahundrala som si popod nos tak trocha neprítomne a sledovala som ako oblizol tú krv, jo.. keby ma porazil niekto ako on tak by moj pobyt tu nemal zmysel. povedala som mu s menším úsmevom na tvári a stále som sa mu pozerala do očí. Anakonda mi o niečom hovorila, etoo, že zvýšim svoju silu zabíjaním.. je to niečo podobné? spýtala som sa ho pri čom som myslela to čo spravil s krvou ktorú mal na prstoch.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeFri May 06 2011, 15:16

Rio

Když jsem si dolízal tu krev, tak jsem se na tebe znovu podíval. "Ano je to něco na ten způsob, akorát já jsem se narodil už s další pečetí, která mi dala možnost, že když slíznu soupeřovu krev, tak se mi doplní část chakry, takže to je v boji hodně užitečný a málo kdy prohrávám na nedostatek chakry." Zasmál jsem se a šel dál po cestě, při čemž jsem ukazováčkem ukázal na malou budovu, kde byl na zdi udělaný obrázek nudlí v misce a tobě došlo, že jde o tu zmiňovanou restauraci.
Návrat nahoru Goto down
Hysterio
Sannin
Sannin
Hysterio

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 07 2011, 14:20

Natsuki

Aha.. povedala som keď mi to vysvetlil a následovala som ho. Keď sme dorazili k tej reštike tak som sa poobzerala naokolo či tu nie je moc ľudí a rozmýšľala som akú reakciu na mňa bude mať ten jeho strýko, už sa teším na tú kačku. Vyšlo z mojich úst a na tvári sa mi objavil menší úškrn, vyzerá to tu pekne hee.. dodala som ešte.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 21 2011, 16:50

Rio

Vešli jsme dovnitř a už od pohledu zde vládla velice příjemná atmosféra, což je však normální v takových hospodách. Sedli jsme si ke stolu, který byl opravdu dlouhý a sedělo u něj dalších pět chlapů, kteří se na nás usmáli a hned zdravili. "Hej starej, je tu tvůj vnuk!" Zvolal jeden z nich a napil se piva. "A má tu i nějakou kočku." Zavolal další a začali se smát. Nesmáli se nějak jakoby nadávali nebo uráželi, ale spíše jako zábavně a mysleli to ze srandy. "Neboj Natsuki, tady tě nikdo odsuzovat nebude." Řekl sjem ti a sám se zasmál. Najednou k nám přišel starší muž, který vypadla uplně stejně jako já, akorát byl starší a ze stáří už mu zůstalo jen pár vlasů. "Ahoj Rio a tebe neznám. Kdopak jsi?" zeptal se děda Ria směrem k Natsuki.
Návrat nahoru Goto down
Hysterio
Sannin
Sannin
Hysterio

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 21 2011, 16:57

Natsuki

He.. kto by si to bol pomyslel.. že sa tu nájdu aj taký ľudia? Povedala som si skôr pre seba po Riovej vete že ma tu nikdo nebude odsudzovať a po tom som sa na neho usmiala. Keď tam prišiel nejaký starší muž ktorý sa hodne podobal na Ria a spýtal sa kto som tak som sa na chvíľu zamyslela. Volám sa Natsuki, pane... teší ma. Odpovedala som mu a postavila som sa že mu podám ruku.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 21 2011, 17:54

Rio

Starý chvíli hleděl na tvoji ruku a vypadalo to, že ti ji nechce podat. Mohla jsi se polekat, že je jeden z těch co tě odsuzují, ale v tu chvíli tě obejmul a já se zasmál. "Můj děda podal ruku jen jednou a hned ho ta osoba chtěla zabít, takže od té doby rovnou objímá." Řekl jsem ti. Pak tě děda pustil a pousmál se na tebe. "Jsem Riův děda a všichni mi říkaj "Starý" nebo "Starej" tak mi tak také říkej. Co si dáte?" Řekl Starej a pousmál se, při čemž já už nečekal a dodal "No přece klasiku a k pití si dám obyčejnou vodu, co ty Natsuki?" Zeptal jsem se tě a jeden starší chlap se zasmál. "Ty jsi ta Natsuki, jak se o ní furt zle mluví? Vždyť nejsi tak špatná jak každý říká." Řekl a napil se piva, při čemž podal prázdný půlitr Starýmu, aby mu dolil.
Návrat nahoru Goto down
Hysterio
Sannin
Sannin
Hysterio

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 21 2011, 18:41

Natsuki

Keď ma ten jeho deda objal tak som ostala trocha v pomykove ale len som sa po tom tomu trocha nechápavo zamsmiala, po tom mi to Rio vysvetlil a ja som mu chcela niečo odpovedať no to už sa nás starej pýtal čo si dáme a ja som po Riovej objednávke chvíľku váhala. Dám si to čo ty Rio-kun. Povedala som nakoniec a proste som sa musela zasmiať.. keď prišla otázka či som naozaj "tá" o ktorej každý hovorí nejak blbo len som nad tým mávla rukou. Som.. ale nenechám sa od nikoho zastrašiť iba kvôli blbým rečiam. Zaškerila som sa.. bolo to zvláštne ale pri týchto ľuďoch som úplne zabúdala na svoju nenávisť ku Anakonde.. síce som nevedela aké je to byť s rodinou.. teda aspoň som si to nepamätala.. a možno aj bolo predčasne hovoriť o niečom takom ale ak by som nejakú mala.. tak by som chcela aby som sa s nimi cítila tak ako teraz tu s týmito ľuďmi.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 21 2011, 22:50

Rio

Můj děda odešel s objednávkou a já se pousmál. Mezitím chlápek co se stebou předtim bavil ti podal ruku. "Já jsem Daito, mám taky divné jméno jako Rio, ale to je jedno. Kdyby jsi tu měla nějaký problém, tak řekni, že jsi pod Daitovou ochranou a oni všichni přestanou, protože jsem šéfem místní policie." Řekl Daito a v tu chvíli mu Starý přinesl pivo a nám vodu. "Kachna bude za chvíli." Řekl nám.
Návrat nahoru Goto down
Hysterio
Sannin
Sannin
Hysterio

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 21 2011, 23:05

Natsuki

Prijala som jeho ruku a zatriasla som mu s ňou. Teší ma Daito-san, som rada.. že som stretla niekoho ako ste vy. Povedala som s letmým úsmevom no po tom som sa otočila ku Riovi. Chvíľu som sa na neho len tak pozerala a po tom som sa zamyslela. Arigato.. že si ma sem zobral.. nemyslela som si že sa tu nájdu aj.. takýto ľudia. Povedala som mu nakoniec a milo som sa na neho usmiala.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeSun May 22 2011, 20:44

Rio

Pousmál jsem se a pak se napil vody. "To si piš, že najdou. V každé vesnici jsou lidé, kteří jsou uplně v pohodě a nic neřeší. Tim je tato restaurace proslavena. Choděj jsem jen lidé, kteří nic neřeší a chtěji se jen zpřátelit a pokecat s jinými. Proto zde nikdy nepotkáš někoho se smutným výrazem v obličeji." Vysvětlil jsem ti zdejší pověst této restaurace, ale to už se místností vynula lehká vůně křupavě upečené kachny, kterou nám na stůl položil Starý, na velkém táce s bramborama a bohatou zeleninovou oblohou a samozřejmě s příbory. "Dobrou chuť." Řekl Starý i já a zároveň jsem začal jíst.
Návrat nahoru Goto down
Hysterio
Sannin
Sannin
Hysterio

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeSun May 22 2011, 20:52

Natsuki

He.. je to tu vážne super. Odpovedala som Riovi a poobzerala som si miestnych ľudí ešte raz.. no to už moje čuchové bunky upútala neodolateľná vôňa pečenej kačice a mne sa trošku z úst pustili sliny.. tak lačne som na tú kačku pozerala. Brúúú chuť.. povedala som nahlas a pustila som sa do kačice pri čom sa mi na tvári objavil výraz neskutočného šťastia a blaha.. popravde som zozačiatku nevedela čo dnes budem obedovať ale keby som vedela o tomto tak ani neraňajkujem aby sa do mňa zmestilo viac.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 23 2011, 16:42

Anakonda

"Pošli pro Natsuki ať už je kdekoliv, nesmí si tu najít přátele, to by mohlo neuvěřitelně zkomplikovat celý tenhle plán. A to si nesmíme dovolit, kdyby se plán nevyvedl, tak budu potrestaná já." Řekla jsem s klidem jakémusi muži v černé masce, která měla jen dva otvory pro oči. Muž jen kývnul hlavou a pak se proměnil ve vránu a odletěl z budovy ven, aby našel Natsuki. Najednou mu zrudnuly oči a to značilo jen jedno, má nějaké oční kekkei genkai, které mu pomáhá najít člověka, kterého hledá.

Rio

Jedli jsme docela dlouho, jelikož jídla bylo požehnaně, ale nakonec jsme dojedli a já poslední své sousto zapil vodou. "Aaah," Oddechl jsem si a opřel se o lavičku, která byla u stolu "to jsem se zase přejedl." Dodal jsem k oddechnutí, při čemž přišel děda a odnesl tác. Pak se vrátil a sedl si vedle mě a podíval se na Natsuki. "Odkud vůbec jsi Natsuki?" zeptal se tě klidně.
Návrat nahoru Goto down
Hysterio
Sannin
Sannin
Hysterio

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 23 2011, 16:51

Natsuki

Keď sme dojedli tak som iba spokojne sedela na mieste a rozmýšľala som či som také dobré jedlo vôbec niekedy jedla. Keď prišla tá otázka od Ria tak som si len povzdychla a chvíľku som rozmýšľala zo zatvorenými očami.. to sa snažím zistiť. Povedala som mu s milým úsmevom a po tom som sa naklonila viac ponad stôl.. zobrala som si pohár vody a odpila som si z neho. Najviac čo si pamätám.. je to že som sa raz zobudila v nemocnici v Getsugakure no sato.. bolo to asi pred rokom.. keď sa nejak moc sústredím tak sa mi ešte vybaví chvíľka pred tým.. teda skôr pocit.. hodne veľkej bolesti v hlave. Zaškerila som sa ako keby som si z toho nič nerobila a trocha som si zívla.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 23 2011, 18:15

Rio

"Neříkala jsi předtim, že jsi ze Suichugakure?" Zeptal jsem se zaraženě, ale možná se jenom zpletla. Pak se chtěl děda ještě ptát, ale já ho zarazil. "Řekni dědovi o tom tvém kekkei genkai, třeba bude fakt vědět o co jde, když už je tak starý." Řekl jsem a začal se smát, při čemž se přidali i ostatní chlapi kolem stolu.
Návrat nahoru Goto down
Hysterio
Sannin
Sannin
Hysterio

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 23 2011, 18:22

Natsuki

Etoo? eeh gomen.. Suichugakure heh.. keď som najedená tak mi to moc dobre nemyslí.. povedala som s menším ospravedlňujúcim úsmevom a po tom som sa na chvíľku zamyslela. Zavrela som oči, asi sekundu som sa sústredila a keď som ich znova otvorila tak mi začali žhnout na červeno. Pohľad a aj celkové vnímanie očami sa mi zmenilo a ja som mohla vidieť aj cez veci ktoré boli okolo mňa niekoľko metrov ďaleko.. Tak.. neviem ako sa to volá.. ale etoo. .ešte som sa nestretla s Doujutsu ktoré by som nevedela eh.. deaktivovať. Povedala som jeho dedovi a dúfala som že mi o tom niečo povie.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 23 2011, 19:00

Rio

Najendou se děda zasekl a zblízka se podíval na tvé oči. "To snad není ani možné!" Řekl tiše a dívals e na tvé oči. "To nevíš co je? To je Tekigan! Kdysi dávno zde byla žena, která měla to samé a kvůli tomu ji nemohl najít ani nejlepší stopař Anakondy a jen díky tomu tak dlouho Anakondě vzdorovala." Řekl děda nadšeně a nemohl spustit oči z tvých očí. "To je neuvěřitelné!" Řekl a ostatní lidi ho nechápali, jelikož se o takovéhle věci nezajímali. Mezitím jsem se já díval na radostný výraz v očích mého dědy a také se usmíval. Dlouho jsem neviděl dědu takhle nadšeného. Pomyslel jsem si.

Mezitim

Nad vesnicí hadů poletovala vrána s rudými oči, která hledala Natsuki. Najednou ji však začaly rudé oči měnit barvu na modrou a v tom se vrána ve vzduchu zastavila. Co se to děje? Někdo mi snad ruší moji Kekkei Genkai? To se mi už dlouho nestalo! Pomyslel si stopař přeměněný ve vránu.
Návrat nahoru Goto down
Hysterio
Sannin
Sannin
Hysterio

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 23 2011, 19:11

Natsuki

Tekigan... da? povedala som si už skôr pre seba a milo som sa na neho usmiala. Tá žena.. ona sa pred Anakondou skrývala? spýtala som sa Riovho deda no na tvári som už mala priam napätý výraz.. stále mi v očiach pohrával Tekigan s ktorým som sa na neho uprene pozerala. Možno.. ma tento muž priblíži k pravde.. prosím povedzte mi to.. je to dôležité. .aspoň pre mňa.. poprosila som ešte a čakala som či mi niečo povie.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 23 2011, 19:42

Starý

Kývnul jsem hlavou a pak všoupnul Ria ven z lavičky, aby šel zatim místo mě obsluhovat. "Už je to několik let, asi 13 let nebo tak nějak. Objevila se tu žena, která podle všeho měla malé dítě, holčičku. Ta žena měla zde celou svoji rodinu. Což byl otec, ona, syn a malá dcera. Podle všeho její otec požádal Anakondu o sílu, kteoru mu dala, ale naoplátku chtěla tu dceru, jako svoji, aby ji mohla vychovávat. To se samozřejmě té ženě nelíbilo, a proto odmítla dát Anakondě svoji dceru. Jenže počítala s tim, že ji manžel podpoří, ale on tak prahnul po síle, že hodlal ženu zabít, ale v tom se mu do cesty postavil jeho vlastní syn, který se s nim utkal, ale to jak to dopadlo nevim, nebyl jsem u boje a každý to říká jinak. Možná ani ten syn se svym otcem nebojoval, ale naopak se s tátou spojil, ale jak říkám, to není přesně známo. Ale vím jistě, že ta žena sbalila dítě a utekla s nim do lesů kus odsud, kde se schovala a nechala zde své ditě, jelikož nemohla riskovat, že ji někdo najde i s dítětem. Avšak Anakonda vyslala svého stopaře Tira, který ji nemohl dlouho najít, protože mu blokovala jeho doujutsu Tekiganem, jenže jednoho večera ji došla uplně chakra a on ji našel a donesl Anakondě. Anakonda tak zuřila, že matku sežrala a říká se, že po dítěti pátrá pořád." Řekl jsem ti.
Návrat nahoru Goto down
Hysterio
Sannin
Sannin
Hysterio

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 23 2011, 21:27

Natsuki

Keď začal rozprávať o očividne mojej mame tak som ho počúvala.. čím ďalej ku mne doliehal jeho hlas s tým príbehom tým viac som vyzerala mizernejšie a mizernejšie.. pohľadom som klesla na stôl a v mojej tvári zmizol aj ten najmenší náznak zvedavosti či iných pocitov okrem smútku. Ku konci som mala ruky položené na stôl, prsty zovreté v päsť pri čom sa mi celé ruky triasli.. na stôl pod mojou tvárou dopadli malinké kvapäčky sĺz a ja som sa pomaly aj keď trocha trhane postavila od stola.. G..gomen.. začala som pri čom v mojom hlase boli počuť potlačované vzlyky, a po tom som sa pomaly pootočila k dverám.. m.. musím.. ísť na vzduch.. šepla som ešte a rozbehla som sa von z budovy, Tekigan sa mi pri tom už dávnejšie deaktivoval keďže som nebola v takom stave že by som vedela hocijako používať chakru. Keď som vybehla z reštaurácie tak mi z očí tiekli slzy no stále som sa nejak držala pred rozvzlykaním sa.. Vbehla som do nejakej bočnej uličky kde som kopla do najbližšieho smetiaka a po tom som sa zviezla na zem, pri čom som si rukami zakrila tvár a začala som ticho vzlykať. Stačilo.. stačilo aby si ma..dala Anakonde... prečo si to nespravila? podstúpila by som to len keby si ďalej žila.. rozmýšľala som a ďalej som tam len ostala sedieť na špinavej zemi a snažila som sa prestať plakať aj keď sa mi to takmer vôbec nedarilo.
Návrat nahoru Goto down
Aspi
Admin
Admin
Aspi

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeTue May 24 2011, 19:01

Rio

Vyběhla ven a děda se divně podíval, vyběhl by za ní, ale jeho kosti už byly starší, a proto nemohl. Místo něj jsem však přímo za ní vyběhl já. Běžel jsem za ní a když se snesla k zemi, tak jsem se zastavil asi pět metrů od ní. "Natsuki, to ty jsi to hledané dítě, že?" Zeptal sjem se, ale v tu chvíli se přímo vedle tebe snesla vrána, která se najendou změnila v muže. Vypadal takhle: http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2011/085/d/b/king_v2_by_ninjatic-d3cjb23.jpg
"Tiro, to je ten stopař Natsuki." Řekl jsem, ale uplně mě Tiro ignoroval a jen se díval na Natsuki. "Máš jít se mnou za Anakondou." Řekl temně.
Návrat nahoru Goto down
Hysterio
Sannin
Sannin
Hysterio

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitimeTue May 24 2011, 19:10

Natsuki

Prikývla som hlavou na Riovu otázku no po tom sa vedľa mňa objavil nejaký muž ktorý sa premenil z vrany a ja som sa na neho pozrela s uslzenými očami.. prestala som vzlykať a pretrela som si oči rukávom.. keď som ho zložila z mojej tváre mala som tam taký posmutnelý výraz ktory´hraničil až priam s mŕtvolne ľahostajným. Idem.. povedala som bez toho že by som ešte niečo povedala Riovi.. hlavou mi totiž prebehla myšlienka.. že by sa Anakonde nemuselo páčiť keby že tu mám hocijakých priateľov a tak sa Ria mohla zbaviť.. pre to som sa na neho ani nepozrela a čakala som kedy ma Tiro zobere k Anakonde.. mala som však čo robiť aby som netasila katanu a nevbodla mu ju do hrude.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Temná strana (Natsuki)   Temná strana (Natsuki) - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Temná strana (Natsuki)
Strana 4 z 10Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Kde je Natsuki?! (Kaze Riun, Dante a Midari)
» Cesta za sílou nebo pomstou? (Natsuki a Midari)
» Natsuki Yoake
» Natsuki Yoake
» Hadí cesta (Natsuki)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Kage Wars :: Off topic :: Koš :: Lost Country :: Mise-
Přejdi na: